Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To sep 15, 2009 12:51 am

Avto je videti ZEEEELO drag. Sprednji del vse do začetka drugih vrat mi je všeč, .......potem pa.......groza! ma ne moreš narest tako dragega avta s prtljažnikom, kot stoenka! Resno! Zadnji konec avto je totalna polomija! Ogabno! Zadnji del avtomobila mi zgleda, kot, da so prišvasali del kakšnega korejskega enoprostorca. :har

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. To sep 15, 2009 1:10 pm

Da še jaz pristavim svoj lonček ... Meni je tudi noter zelo lep, klasičen, vendar če sem malo picajzlast, me moti les za naslonjala za roko med sedežema - tam bi moralo biti mehko usnje ne pa les! KAr se pa zunanjosti tiče, je pa tudi meni grd. Sicer je zadna šipa z navpično 3. zavorno zanimiva, to je pa tudi vse ... Zadaj drugače zgleda zelo dolgočasno (razen kičastih izpuhov), spredaj mi je pa ko da bi se saab v veyrona zaletu :D Škoda, mi je bil svoje čase EB112 zelo lep, tole je pa precej medlo ...

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered To sep 15, 2009 1:25 pm

Kako na najelegantnejši način spulit dnar od šejkov in bogatunov, delaš takšne avte kot je tale bugatti in jim jih prodajaš...

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To sep 15, 2009 1:31 pm

Notranjost je zanimiva, samosvoja, ampak znunanjost je pa srednja žalost oz. sprednji del se da še nekak da sprejet, zadek pa je kriza.. Pa kdo to riše :shock:

Tudi meni je bil svoj čas EB112 zelo lep.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov