speedfreak je napisal/-a:sam ti zany si nek anti korejsko germanofil kolikor opažam.....
zany je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:sam ti zany si nek anti korejsko germanofil kolikor opažam.....
Maš kr prav ja, sem bolj naklonjen "našim" evropskim znamkam
speedfreak je napisal/-a:zany je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:sam ti zany si nek anti korejsko germanofil kolikor opažam.....
hmmm le kje sestavljajo hyundaie in kie....v afriki?
zany je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:zany je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:sam ti zany si nek anti korejsko germanofil kolikor opažam.....
hmmm le kje sestavljajo hyundaie in kie....v afriki?
vem in sem tudi sam enkrat omenjal, da se modeli teh znamk za evropski trg proizvajajo v evropi, in sem tudi povedal da verjamem da je kvaliteta boljša prav tako dizajn kot včasih, ampak kljub temu mam svoje mnenje o teh avtomobilih....
zany je napisal/-a:vsak misli drugače, veš
speedfreak je napisal/-a:zany je napisal/-a:vsak misli drugače, veš
Podpis, ozrimo kot js rad rečem, vsak ma svoj okus, eni ga pa nimajo
zany je napisal/-a:Notranjost je top, zunaj pa tudi ne izgleda slabo
Lignage je napisal/-a:zany je napisal/-a:Notranjost je top, zunaj pa tudi ne izgleda slabo
V ta konec poslikan pa res ne izgleda slabo. Drugače pa ja, izgleda zelo slabo, pa kljub temu da ima zvezdo na nosu, čeprav verjamem, da to enim ne gre skup![]()
zany je napisal/-a:Češka ga bo prodajala od 558,000 Kč, kar je natanko 22.402 eura. Zelo ugodna cena, ampak bomo videli kak bo pri nas
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov