cruiser1 je napisal/-a:Sicer ne vem, če je sploh smiselno, da pišem kaj si mislim o teh dveh avtomobilih, ker tisti forumaši, ki me vsaj malo poznate že kar veste moj odgovor. V glavnem za moj okus so vsi BMW z vključno s tem ogabno grdi!! Včasih se resno vprašam kaj ljudje vidijo na teh spakah
. No edini BMW po mojem okusu je coupe mislim, da 850, tisti, ki ima "dvižne" žaromete. Pri tem modelu jim je ratal ostalo pa...
![]()
KIA ima pa resnično vse avomobile grde. Brez ene same izjeme in tudi ta novi ni za nikamor.
Pismo, okusi so res neverjetno različni.
lumpii je napisal/-a:kako jih ni sram cigote kitajske-korejske....kradejo oblike vsepovsod.....med prvimi je bil Daewo Racer - ala Opel Kadet.
Če je BMW pameten jih naj stoži in prepove prodajo v EU in ZDA.
Sicer pa BMW nima kaj zgubit. Kdo pa še danes kupi KIO....? Noben.
Kupijo tisti, ki delajo na mesec za 600-700€ in bi radi bili malo kao pomembni, ker ProCeed kao zgleda kot nek coupe itd.....je pa težek šrot, mičkeno napihnen in plastificiran, pelješ pa v avtopealnico na krtače...dvakrat trikrat in je avto zrel za poliranje itd....da ne govorimo o rji po 5 letih ( če ni garažirana)....
Kako se sploh lahko primerja nova petica in sekret od kitajca-korejca al kr kol že je to ....
GiGi1985 je napisal/-a:In kaj je namen teme? Dvignit ego lastnikom Kie ali popljuvati lastnike BMWjev?![]()
lumpii je napisal/-a:kako jih ni sram cigote kitajske-korejske....kradejo oblike vsepovsod.....med prvimi je bil Daewo Racer - ala Opel Kadet.
Če je BMW pameten jih naj stoži in prepove prodajo v EU in ZDA.
Sicer pa BMW nima kaj zgubit. Kdo pa še danes kupi KIO....? Noben.
Kupijo tisti, ki delajo na mesec za 600-700€ in bi radi bili malo kao pomembni, ker ProCeed kao zgleda kot nek coupe itd.....je pa težek šrot, mičkeno napihnen in plastificiran, pelješ pa v avtopealnico na krtače...dvakrat trikrat in je avto zrel za poliranje itd....da ne govorimo o rji po 5 letih ( če ni garažirana)....
Kako se sploh lahko primerja nova petica in sekret od kitajca-korejca al kr kol že je to ....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov