Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos To jun 29, 2010 7:20 pm

Evo v mislih sem imel tole:

Slika

Ampak sedaj ko sem si od blizu ogledal pa sploh ne vem kaj je to...na reklami pa piše z malo amzs. :)

Uporabniški avatar
sparky
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a sparky So jul 03, 2010 6:07 pm

Kalos je napisal/-a:Evo v mislih sem imel tole:

Slika

Ampak sedaj ko sem si od blizu ogledal pa sploh ne vem kaj je to...na reklami pa piše z malo amzs. :)

zanimivo :D

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ So jul 03, 2010 7:20 pm

Tudi jaz sem videl te plakete in nimam blage za kaj naj bi se šlo.
Veloster, pa ni. Predstavljen naj bi bil avgusta.

himi

Re: 2012 Hyundai Veloster

Napisal/-a himi Sr dec 22, 2010 4:05 pm

Video Hyundai Veloster:

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To jan 04, 2011 6:08 pm

nate deca.... prvi pošteni teaser prihajajočega Velosterja:

Slika

kot ste najbrž iz prve opazli, bo mel zadnjo šajbo deljeno tako kot jo ma prvi C4 Coupe... to ni blo težko videt (pa tako kot pri C4 in ostalih ni kej preveč dobro...)
zdej pa še nagradno pitanje za manj očitno stvar... preštejte kolko bočnih vrat ma to novo korejsko čudo :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To jan 04, 2011 6:17 pm

Korejski DS4 torej. Me zanima, koliko originalne bočne linije bo obdržal z dodatkom drugega para vrat. Platišča pa so enaka :DDD

Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To jan 04, 2011 6:28 pm

drugmirko je napisal/-a:nate deca.... prvi pošteni teaser prihajajočega Velosterja:

Slika

kot ste najbrž iz prve opazli, bo mel zadnjo šajbo deljeno tako kot jo ma prvi C4 Coupe... to ni blo težko videt (pa tako kot pri C4 in ostalih ni kej preveč dobro...)
zdej pa še nagradno pitanje za manj očitno stvar... preštejte kolko bočnih vrat ma to novo korejsko čudo :mrgreen:

3..kaj je nagrada? :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees To jan 04, 2011 8:00 pm

zunanjost super, notr pa totalen podn... vsaj sredinjska konzola (če bo taka)
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To jan 04, 2011 11:41 pm

speedfreak je napisal/-a:3..kaj je nagrada? :mrgreen:

honorable mention you've got it right!!! in častni naziv "oko sokolovo" (prehodnega značaja)!! :mrgreen: =P

hja... nekak sem upal na večji odziv vsaj s strani "korejske sekcije" forumskega članstva in kakšnega nadobudnega citroenovca (zaradi zgodovinske podobnosti s takrat na žalost nerealizirano rešitvijo)...
vseno pa lahko rečem, da si preostala dva kontenderja suvereno porazil... eden posebnosti v obče ni zapazil in se je raje spotikal čez pritlehnost "korejskega" izgleda sredinske konzole (o novem focusu nebi na tem mestu =P), drugi pa je v skrbi za eleganco bočne linije, z izrečenim "drugim parom vrat", kolosalno brcnil v temo... :mrgreen:

čestitke torej... :D 8)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Shadez
Novinec

Kraj: Lost in stereo

Re:

Napisal/-a Shadez To jan 04, 2011 11:57 pm

sparky je napisal/-a:
Kalos je napisal/-a:Evo v mislih sem imel tole:

Slika

zanimivo :D

To je neka brezvezna reklama z nekim čudnim avtom za AMZS :| , ker na nekaterih slikah, k jih pol naknadno gor prpopajo je pa že avtovleka pa pol ta avto gor pride :roll:

Drugač pa še par reflektorjev nažgejo na avto pa bomo kej bolš vidli, zaenkrat ni tok slabo :)
Patience is something you admire in the driver behind you and scorn in the one ahead.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Sr jan 05, 2011 1:16 pm

malo posvetljena slikca ;)
Priponke
hyundai-veloster-brendon-photoshop.jpg

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr jan 05, 2011 6:25 pm

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00796/Hyundai_Veloster_av_796755i.jpg
http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00796/Hyundai_Veloster_av_796756i.jpg

Kljuke ima na podoben način v vratih kot DS4. In je idejno res kot nekakšna mešanica DS4 in Sciroccota, vendar bo kot kaže kljub temu dovolj drugačen, tako da mu ne bo kaj očitat.

In še ta primerjava: :)

Slika
Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Sr jan 05, 2011 6:32 pm

Potem je res glede treh vrat. Imam samo en komentar na to: preseravanje.

Sedaj se bodo pa važili, kakšne genialne briljantne ideje so se domislili. Mogoče pa obstaja razlog, da drugi pred tem tega niso naredili? Recimo vsaj simetrija. Meni že ni všeč, če avto nima nosilca registrske tablice na sredini, ali če je desno vzratno ogledalo manjše od levega. Kaj pa šele z različnim številom vrat na boku.

Pa voznikova stran bi znala biti pusta, kot recimo pri Hondi HRV.
Kobilica:

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Sr jan 05, 2011 6:54 pm

drugmirko je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:3..kaj je nagrada? :mrgreen:

honorable mention you've got it right!!! in častni naziv "oko sokolovo" (prehodnega značaja)!! :mrgreen: =P

hja... nekak sem upal na večji odziv vsaj s strani "korejske sekcije" forumskega članstva in kakšnega nadobudnega citroenovca (zaradi zgodovinske podobnosti s takrat na žalost nerealizirano rešitvijo)...
vseno pa lahko rečem, da si preostala dva kontenderja suvereno porazil... eden posebnosti v obče ni zapazil in se je raje spotikal čez pritlehnost "korejskega" izgleda sredinske konzole (o novem focusu nebi na tem mestu =P), drugi pa je v skrbi za eleganco bočne linije, z izrečenim "drugim parom vrat", kolosalno brcnil v temo... :mrgreen:

čestitke torej... :D 8)

Mogoče je imel in uporabil plonk listek :?: :EE =P
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=6460

No, meni osebno se take nesimetrije kar se št. vrat tiče, sploh ne dopadejo. :x , so mi pa všeč feltne ;)
Za kaj več bom pa še počakal.

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Sr jan 05, 2011 6:57 pm

perko84 je napisal/-a:malo posvetljena slikca ;)

Slika

Me malo spominja na še nekaj:
Slika

Vendar pa ne namigujem na ničesar, skoraj. ;)

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr jan 05, 2011 8:09 pm

CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a: Mogoče je imel in uporabil plonk listek :?: :EE =P
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=6460
No, meni osebno se take nesimetrije kar se št. vrat tiče, sploh ne dopadejo. :x , so mi pa všeč feltne ;)
Za kaj več bom pa še počakal.

Lp

na-aaa... ni mel... pri avtomaniji so bli za kej takega za en dan prepozni =P

martin_krpan je napisal/-a:Potem je res glede treh vrat. Imam samo en komentar na to: preseravanje.

Sedaj se bodo pa važili, kakšne genialne briljantne ideje so se domislili. Mogoče pa obstaja razlog, da drugi pred tem tega niso naredili? Recimo vsaj simetrija. Meni že ni všeč, če avto nima nosilca registrske tablice na sredini, ali če je desno vzratno ogledalo manjše od levega. Kaj pa šele z različnim številom vrat na boku.
Pa voznikova stran bi znala biti pusta, kot recimo pri Hondi HRV.

no, no.. nič se nerabijo važit, ker smo to rešitev videli že pred debelimi dvajsetimi leti (pa ziher bi se skozi zgodovino našlo še kakšno), 1988-tega leta na salonu v Parizu... ponosni "inovator" je bil seveda AX :mrgreen: :

Slika
Slika

če se prav spomnim je avtek, da bi mamice, ki majo itak rade praktične avte, bolje opravljale razvažanje dece, mel tudi tretjo vrsto zicev. manjkajoča vrata na levi pa so opravičevali s tem, da se iz na cesti ustavljenega vozila itak zelo redko leze ven na levi, pa še pamž pred šolo ne more iz avta pocvirnat nikamor drugam kot na pločnik... :D. avto ( kot še marsikaj od Citroena, tako dobrega kot rezan kruh =P) na žalost ni videl serijske proizvodnje.
moram pa reč, da kakorkoli butasta, mi ta "trivratna" rešitev na AX Evasionu zgleda še nekak sprejemljiva. ziher bolj, kot pa spravit se prodajat prvega Berlingota (katerega pradedek je, če mene vprašate, ravno ta AX) brez VSAKRŠNIH vrat na zadnjih bokih!!!

se pa strinjam, da je na majhnem kupeju (ali karkoli coupecrossastega si bodo zanj eventuelno izmislili), kjer je sodeč po sliki in debelih sprednjih zicih premalo prostora za sedenje, met dvoja bočna vrata itak overkill... met dvoja samo na eni strani pa nekam... butasto =P:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr jan 05, 2011 8:45 pm

martin_krpan je napisal/-a:Pa voznikova stran bi znala biti pusta, kot recimo pri Hondi HRV.

HRV? A si mogoče mislil CR-Z :?:

Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Sr jan 05, 2011 8:49 pm

Tole:
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr jan 05, 2011 9:01 pm

Ne razumem zakaj bi honda HRV izgledala prazno, ampak ok, vsak pač vidi po svoje :)

Sicer pa je tudi težko vleči takšne vzporednice tega avta z npr. tistim konceptnim AX-om, ki je recimo hotel biti že nekoliko enoprostorski. Recimo takšen avto je bil tudi Mitsubishi Space Runner, le da je imel drsna vrata:

SlikaSlika

Tukaj je stvar vseeno drugačna, ker ta avto noče biti alternativa enoprostorcem ali crossoverjem v kompaktnem razredu, ampak je usmerjen k povsem drugačnim kupcem.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr jan 05, 2011 11:34 pm

ma sej ne gre za vlečnje vsporednic glede na razred oziroma na eventuelni namen in obliko... gre za direkten odgovor martinu krpanu, oziroma slikovni prikaz zakaj se Hyundajevi marketingarji ne bodo mogli hvalit s kakšno posebno originalnostjo in domiselnostjo...
takih "trovratnih" (in bolj kot ne neuspešnih) poskusov je blo že ene par. jaz sem se spomnu AX-a, ti Micubishija...
no, če se bodo, bo pa vseskupej najbrž izpadlo približno tako kilavo, kot razglašanje "inventivnosti" Merivinih vrat... do prve prilike, ko kdo na kakem testu zaradi "inovativne pogruntavščine" na kakšnem parkirišču ne bo mogel ven iz avta =P .
živeo drugmirkooooo!!!!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov