Ampak sedaj ko sem si od blizu ogledal pa sploh ne vem kaj je to...na reklami pa piše z malo amzs.

drugmirko je napisal/-a:nate deca.... prvi pošteni teaser prihajajočega Velosterja:
kot ste najbrž iz prve opazli, bo mel zadnjo šajbo deljeno tako kot jo ma prvi C4 Coupe... to ni blo težko videt (pa tako kot pri C4 in ostalih ni kej preveč dobro...)
zdej pa še nagradno pitanje za manj očitno stvar... preštejte kolko bočnih vrat ma to novo korejsko čudo
speedfreak je napisal/-a:3..kaj je nagrada?
sparky je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Evo v mislih sem imel tole:
Ampak sedaj ko sem si od blizu ogledal pa sploh ne vem kaj je to...na reklami pa piše z malo amzs.
zanimivo
drugmirko je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:3..kaj je nagrada?
honorable mention you've got it right!!! in častni naziv "oko sokolovo" (prehodnega značaja)!!![]()
hja... nekak sem upal na večji odziv vsaj s strani "korejske sekcije" forumskega članstva in kakšnega nadobudnega citroenovca (zaradi zgodovinske podobnosti s takrat na žalost nerealizirano rešitvijo)...
vseno pa lahko rečem, da si preostala dva kontenderja suvereno porazil... eden posebnosti v obče ni zapazil in se je raje spotikal čez pritlehnost "korejskega" izgleda sredinske konzole (o novem focusu nebi na tem mestu), drugi pa je v skrbi za eleganco bočne linije, z izrečenim "drugim parom vrat", kolosalno brcnil v temo...
![]()
čestitke torej...![]()
perko84 je napisal/-a:malo posvetljena slikca
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a: Mogoče je imel in uporabil plonk listek![]()
![]()
![]()
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=6460
No, meni osebno se take nesimetrije kar se št. vrat tiče, sploh ne dopadejo., so mi pa všeč feltne
![]()
Za kaj več bom pa še počakal.
Lp
martin_krpan je napisal/-a:Potem je res glede treh vrat. Imam samo en komentar na to: preseravanje.
Sedaj se bodo pa važili, kakšne genialne briljantne ideje so se domislili. Mogoče pa obstaja razlog, da drugi pred tem tega niso naredili? Recimo vsaj simetrija. Meni že ni všeč, če avto nima nosilca registrske tablice na sredini, ali če je desno vzratno ogledalo manjše od levega. Kaj pa šele z različnim številom vrat na boku.
Pa voznikova stran bi znala biti pusta, kot recimo pri Hondi HRV.
martin_krpan je napisal/-a:Pa voznikova stran bi znala biti pusta, kot recimo pri Hondi HRV.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov