Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Po jan 11, 2010 10:02 pm

4vale6 je napisal/-a:Čist hud, mogoče že res preveč spominja na audija A5, sam just mu štejem to kot dobro...
To je k da bi punci reku, ti si pa preveč podobna Jessici Albi, te nemaram :D, jst bi reku pejt sm... :twisted:

Se strinjam

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po jan 11, 2010 10:02 pm

ne vem kaj bi blo z notranjostjo narobe?

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Po jan 11, 2010 10:07 pm

če nebi blo dnarja za a5 bi lahk kupu to. Tko k lahk kupš exeota namest a4 ;)..

Zgleda pa zlo vredu.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Po jan 11, 2010 10:10 pm

Notranjost mi ni tako švoh in je lepša od gofove, but then again it`s a prototype.
Zunanjost, dopadejo se mi zunanji špegli, pa kromirana obloga okoli šip in pa sprednje luči. Solidno, vendar pa puščobno, nevpadljivo, tipično VW koncern, pa ali ga je oblikoval sam "veliki" Da Silva ali ne, podoben A5 ali ne, dolgcajt, sploh za prototip (sicer takega tipa, ki napoveduje serijski izdelek, tokrat novo Jetto). :nae :jao:

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli Po jan 11, 2010 10:14 pm

@tha_man
Kako slaba kopija? Meni se pa zdi odlična kopija a5, saj mu je skoraj identičen ;) sploh zadek in od strani. Za notranjost se pa tudi ne bojim..., če bo tale zadeva kdaj dočakala serijsko proizvodnjo, sploh ne dvomim, da ne bi bila identična Golfovi :twisted: Pač, popolnoma v slogu koncerna VAG.

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po jan 11, 2010 10:22 pm

Najbolj lene dizajnerje ima... TAADAAAM vag koncern :D
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Po jan 11, 2010 10:52 pm

naš Lešnik še je bil vredi pa jim je ušel :roll:
Slika pugi.si

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Po jan 11, 2010 11:01 pm

Zois je napisal/-a:naš Lešnik še je bil vredi pa jim je ušel :roll:

In pa Peter Schreyer. Sicer Peter je sedaj glavni pri Ki-i, Lešnik pa je pri MB-ju. Verjetno ima minimalno plačo :-P

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po jan 11, 2010 11:04 pm

tha_man je napisal/-a:Zunanjost slaba kopija Audija, notranjost pa :bonk Bolje bi bilo, če bi uporabili kar notranjost od Golfa 6.

a? :? ...pa sej je takorekoč čist ista! ja, ok, ma malo drugačne knofe za klimo in zračnike ventilacije, drugač pa ne vidim nobene pretirane razlike! ziher je nebi zamešal z armaturo kateregakoli drugega proizvajalca!

Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Po jan 11, 2010 11:06 pm

Zelo lep primerek vw - ja :D mogoče je zadaj malo pusti, če ga bojo še zadaj kaj spremenili, bo enkraten. :D

LP

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po jan 11, 2010 11:07 pm

Kdaj se bo VW znebil tistega grdega gumba za prižiganje luči???
Drugače niti ni tko zgrešen avto sam tist gumb mi pa res gre na jetra.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz To jan 12, 2010 12:05 am

Kakšen gumb, stikalo na levi?
tist je pa ja lepo :wub:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To jan 12, 2010 1:28 am

gumb za luči je res lep za moje pojme :D

Drugače pa zadnji konc res mogoče preveč A5/A4 ampak, sprednji me pa konkretno na novega passata spominja... konec koncev zelo luštna zadeva, posebno armatura! ;)
Tisti, ki se zgražate nad "dolgočasnostjo" VW oz. VAG koncerna se pa ne zavedate dejstva, da večina udarnih in posebnih oblik dosti bolj hitro "zastara" kot določene navidez konzervativne. Tako je recimo bil prejšnji megane ob prihodu čista oblikovalska bomba vsaj z zadnjim koncem(še pomnite?) pa je zdaj za moje pojme en bolj povprečnih in dolgočasnih avtov na cesti...
Poglejte recimo starega TT-ja, sicer za svoje čase zelo futurističen avto, ni pa imel nekih linij iz zvezdnih stez, pa bi tak dizajn z moderniziranimi detajli še dandanes zažgal ;)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz To jan 12, 2010 1:37 am

Lepo povedano. Sicer si je pa vw tudi na podlagi svojega dizajna ustvaril nek krog kupcev in privržencev, tako da če bi karkoli spreminjali, bi samo nepotrebno reskirali. Mogoče kšn scirocco, morda tudi tak model kot je tole, da si lahko privoščijo kšno bolj svežo obliko, ostalo so pa stalni modeli pri katerih se morajo držat te oblikovne tradicije..

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To jan 12, 2010 1:44 am

Ja in večino kupcev iz modela v model k nakupu vleče neka konstantnost za razliko od recimo Oplovih oblikovalskih nihanj recimo kot pri astri/vectri oglato,okroglo,oglato,okroglo... :D
Drugače pa sama armatura mi najbolj sede, ker me neverjetno spominja na masko in zadnji konc novega Dodge Challengerja :D

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To jan 12, 2010 7:10 am

Ta vagov dizajn je počas že dolgočasen. To kopiranje med sabo je za en k.

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO To jan 12, 2010 2:56 pm

Ni slab avto. Koncno nekaj za tiste ki si A5 ne moremo privoscit :D :lol:

baucek
Novinec

Napisal/-a baucek To jan 12, 2010 3:08 pm

Malo off: Jaz imam eno repliko na tiste, ki se zgražate zaradi stikala za prižiganje luči, ki je zame mimogrede zelo elegantno - poglejte si gumb za nastavljanje snopa žarometov pri novem Meganu! Že Clio izpred 10. let je mel enakega.

Drugače pa zelo všečen VW - bi ga mel :)

suhokranjec
Novinec

Napisal/-a suhokranjec To jan 12, 2010 4:51 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Ja in večino kupcev iz modela v model k nakupu vleče neka konstantnost za razliko od recimo Oplovih oblikovalskih nihanj recimo kot pri astri/vectri oglato,okroglo,oglato,okroglo... :D
Drugače pa sama armatura mi najbolj sede, ker me neverjetno spominja na masko in zadnji konc novega Dodge Challengerja :D

Meni je pa glih zato VW všeč ker je resen, skuliran. Ne pa da totalno revolucijo vseka z vsakim modelom... ponavadi stran od klasike in s tem na slabše ;)

Drugač pa zadnji konec še dodelat v VW stil pa je to to.
L.P.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To jan 12, 2010 5:01 pm

Lep članek za vse VAG-ovce, je spisan v poletu, od četrtka. Piše o tem, kje lahko VW pristane. V kratkem je postal tudi 19.9% lasnik Suzukia. Trenutno ga opisujejo 'prihodnja Toyota'.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov