Hyundai ix20
Korejski izdelovalec vozil je še pred uradno predstavitvijo v Parizu v medmrežje že poslal prve uradne fotografije in podatke svojega novega, večnamenskega vozila, ki sliši na ime ix20.
Čeprav je petsedežnik večinoma zasnovan na sorodni kii vengi, je oblikovno dovolj samosvoj, da se konkurence ne rabi bati. Oblikovne značilnosti povzema po večjem ix35, v primerjavi s kio pa so drugačni prednji in zadnji odbijač, žarometi, motorna maska, bočna linija in zadek. V notranjosti je več podobnosti – tukaj Hyundai stavi na prilagodljivost in dobro opremljenost. Vozilo naj bi že serijsko ponujalo vrsto zračnih blazin, klimatsko napravo, povezljivost s perifernimi napravami, številne elektronske sisteme za aktivno varnost, sistem za varčevanje z gorivom start-stop ...
Jeseni, ko bo vozilo naprodaj na stari celini, ga bo moč naročiti, sprva s po enim 1,4- litrskim bencinskim in dizelskim motorjem, z močjo 66 kilovatov (90 KM). Prednost v porabi (4,3 litra na 100 km) in emisijah (114 gramov CO2 na kilometer) gre dizlu. Kasneje, tudi v kombinaciji s samodejnim menjalnikom, bo na voljo še 1,6-litrski bencinski motor s 93 kilovati (127 KM).
O cenah ni še nič znanega.
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:
Naslonjalo za roke, lepo, kajti v tem razredu je to žal, kolikor jaz vem, dokaj redko. Pa se nekomu zdi to kot banalnost, meni pač ne in pogrešam to zadevico v majhnih avtih, tako da![]()
Lp
modri D. je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:
Naslonjalo za roke, lepo, kajti v tem razredu je to žal, kolikor jaz vem, dokaj redko. Pa se nekomu zdi to kot banalnost, meni pač ne in pogrešam to zadevico v majhnih avtih, tako da![]()
Lp
S temi naslonjali za roke gre sam še navzdol. Zdj tlačjo zadi trdo plastiko in utore za piksne, spredi je pa tud en beton vse skupi, tko da prov pohvalno tole v ix20 (vsaj na videz)! Jst mam v stari laguni spredi in zadi peno in je mehko in fajn, te dni se okol furam z Qashqaijem pa ma po dolžini nastavljivo in kr oblazinjeno naslonjalo spredi, kar je hudo redko pr japoncih ... Na splošno sem razočaran da folk ne dojame, da more bit to udobno za komolc in nujno nastavljivo. Od vseh avtov do zdej je mel men vsaj spredi najboljš narjen P607 - preklop naprej, usnje, izdatno oblazinjen. To k zdj tlačjo v avte je pa katastrofa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov