Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Marek_
Poznavalec foruma

Re: 2011 Chevrolet Epica / Malibu

Napisal/-a Marek_ Pe dec 07, 2012 1:54 pm

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Pe dec 07, 2012 2:50 pm

Verjetno bo dobil masko iz Impale. Niso napisali, kje se slabo prodaja. Recimo meni je največja pomankljivost Malibujeve oblike prevelika amerikaniziranost in to z majhnimi kozmetičnimi popravki ne bodo odpravili.

Na cesti pa nisem videl še niti enega.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic So dec 08, 2012 8:11 pm

martin_krpan je napisal/-a:Recimo meni je največja pomankljivost Malibujeve oblike prevelika amerikaniziranost in to z majhnimi kozmetičnimi popravki ne bodo odpravili. .

No to pa ne štekam. Znamka Chevrolet, model Malibu (med bolj znanimi imeni ameriške avto zgodovine), potem pa se pritoževat nad amerikaniziranostjo... hecno. Kot bi vihal nos nad kakim Citroënom, da je preveč francoski.

Po drugi strani pa tudi kar sem zgoraj zapisal, nekako nima pravega pomena - ker meni se v bistvu tale novi Malibu na slikah ne zdi kaj dosti ameriški, ampak kar lepo korejski. Tako korejski kot Daniel Dae Kim, ko sedi nekje v Seoulu, jé kimchi in na smartphonu Samsung gleda video Gangnam Style...
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So dec 08, 2012 9:12 pm

sonic je napisal/-a:No to pa ne štekam. Znamka Chevrolet, model Malibu (med bolj znanimi imeni ameriške avto zgodovine), potem pa se pritoževat nad amerikaniziranostjo... hecno. Kot bi vihal nos nad kakim Citroënom, da je preveč francoski.

Po drugi strani pa tudi kar sem zgoraj zapisal, nekako nima pravega pomena - ker meni se v bistvu tale novi Malibu na slikah ne zdi kaj dosti ameriški, ampak kar lepo korejski.

Se popolnoma strinjam z sonicom.
Malibu ima komaj kaj ameriški dizajn. Ni ne tič ne miš, je brez kakršnegakoli karakterja, brez odstopanja iz sivega povprečja. Na vso silo hoče ugajati vsem, kar mu pa očitno ne uspeva.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Re: 2011 Chevrolet Malibu

Napisal/-a martin_krpan Pe maj 31, 2013 4:40 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov