dav911 je napisal/-a:@Bel-Tirid: Ti ja, če pa jaz dam toliko denarja za avto, hočem, da avto dela tako kot se zagre, da se brez skrbi pelješ na dirkališče 1000km stran od doma, tam dirkaš cel dan, menjaš gume in se odpelješ nazaj domov. Porsche was made to do that!
Tudi jaz bi imel takega Ferraija v garaži, samo to je v večini samo za gledat pa pucat!
Enim ljudem je boljše to, jaz pa imam raje tiso kar sem zgoraj napisal. Okusi so različni
LP, brez zamer
M156 je napisal/-a:evo 599XX je na Nordschleife padel pod magično mejo 7min in dosegel čas 6m in 58s kar je kot prvi avto ki to dosega in da je izpeljanka serijskega modela...torej 599 GTO![]()
video:
http://www.youtube.com/watch?v=FJj8atDG ... r_embedded
ni kej trga tole...torej lahko sklepamo da bo 599 GTO zelo dober cca. 7m 20s??!!
M156 je napisal/-a:evo 599XX je na Nordschleife padel pod magično mejo 7min in dosegel čas 6m in 58s kar je kot prvi avto ki to dosega in da je izpeljanka serijskega modela...torej 599 GTO![]()
video:
http://www.youtube.com/watch?v=FJj8atDG ... r_embedded
ni kej trga tole...torej lahko sklepamo da bo 599 GTO zelo dober cca. 7m 20s??!!
dav911 je napisal/-a::D Jaz sem osebno bolj za Porscheja, sam tisti k mu pa Ferrariji niso všeč, so pa kmetje![]()
Če bodo milijoni bosta kar oba v garaži![]()
dav911 je napisal/-a:@De_Tomaso: Nihče ni rekel, da je Porsche popoln. Se strinjam, z modelom 996 so naredili velik korak nazaj, kar se tiče izdelave in zanesljivosti motorja, kjer so prvič šli na vodno hlajenje itd itd...se pa ne strinjam kar si povedal z 997...s tem so naredili 3 korake naprej...vrhunska izdelava, je daleč daleč pred Ferrarijevo, vrhunski motorji, zmogljivost, in še marskikaj se lahko našteje.
Ne bom se hvalil, kakšne izkušnje mam, sam lahko ti pa iskreno povem, da nisem kakšen nabijator, kot si napisal, ki preko revij pametuje. Ker sem imel srečo te avtomobile preizkusiti, to pišem iz lastnih izkušenj. In ne ne verjamem ti...Porsche je veliko bolj kvaliteten avto kot Ferrari in vedno bo. Je pa Ferrari še vedno Ferrari.![]()
LP, pa prosim brez zamer...nisem nek ultra Porsche fan...so pa neka dejstva, ki bodo ostala
M156 je napisal/-a:dav911 je napisal/-a:@De_Tomaso: Nihče ni rekel, da je Porsche popoln. Se strinjam, z modelom 996 so naredili velik korak nazaj, kar se tiče izdelave in zanesljivosti motorja, kjer so prvič šli na vodno hlajenje itd itd...se pa ne strinjam kar si povedal z 997...s tem so naredili 3 korake naprej...vrhunska izdelava, je daleč daleč pred Ferrarijevo, vrhunski motorji, zmogljivost, in še marskikaj se lahko našteje.
Ne bom se hvalil, kakšne izkušnje mam, sam lahko ti pa iskreno povem, da nisem kakšen nabijator, kot si napisal, ki preko revij pametuje. Ker sem imel srečo te avtomobile preizkusiti, to pišem iz lastnih izkušenj. In ne ne verjamem ti...Porsche je veliko bolj kvaliteten avto kot Ferrari in vedno bo. Je pa Ferrari še vedno Ferrari.![]()
LP, pa prosim brez zamer...nisem nek ultra Porsche fan...so pa neka dejstva, ki bodo ostala
podpis pod tole![]()
997 je že 3leta tam kjer Ferrari nikoli ni biu...in mu ni tuj pomen kvalitete!
DeNalDo je napisal/-a:M156 je napisal/-a:dav911 je napisal/-a:@De_Tomaso: Nihče ni rekel, da je Porsche popoln. Se strinjam, z modelom 996 so naredili velik korak nazaj, kar se tiče izdelave in zanesljivosti motorja, kjer so prvič šli na vodno hlajenje itd itd...se pa ne strinjam kar si povedal z 997...s tem so naredili 3 korake naprej...vrhunska izdelava, je daleč daleč pred Ferrarijevo, vrhunski motorji, zmogljivost, in še marskikaj se lahko našteje.
podpis pod tole![]()
997 je že 3leta tam kjer Ferrari nikoli ni biu...in mu ni tuj pomen kvalitete!
hahah sej nevem al bi se smeju al bi se joku
dav911 je napisal/-a:@De_Tomaso: Nihče ni rekel, da je Porsche popoln. Se strinjam, z modelom 996 so naredili velik korak nazaj, kar se tiče izdelave in zanesljivosti motorja, kjer so prvič šli na vodno hlajenje itd itd...se pa ne strinjam kar si povedal z 997...s tem so naredili 3 korake naprej...vrhunska izdelava, je daleč daleč pred Ferrarijevo, vrhunski motorji, zmogljivost, in še marskikaj se lahko našteje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov