Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če apr 22, 2010 4:10 pm

Raje imam tega 599 pri mehaniku, kokr pa porša v garaži :twisted:
Slika Slika

dav911
Novinec

Napisal/-a dav911 Če apr 22, 2010 4:18 pm

@Bel-Tirid: Ti ja, če pa jaz dam toliko denarja za avto, hočem, da avto dela tako kot se zagre, da se brez skrbi pelješ na dirkališče 1000km stran od doma, tam dirkaš cel dan, menjaš gume in se odpelješ nazaj domov. Porsche was made to do that!

Tudi jaz bi imel takega Ferraija v garaži, samo to je v večini samo za gledat pa pucat!
Enim ljudem je boljše to, jaz pa imam raje tiso kar sem zgoraj napisal. Okusi so različni ;)

LP, brez zamer :roll:
Vsak avto je ql...no skoraj :)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če apr 22, 2010 4:27 pm

dav911 je napisal/-a:@Bel-Tirid: Ti ja, če pa jaz dam toliko denarja za avto, hočem, da avto dela tako kot se zagre, da se brez skrbi pelješ na dirkališče 1000km stran od doma, tam dirkaš cel dan, menjaš gume in se odpelješ nazaj domov. Porsche was made to do that!

Tudi jaz bi imel takega Ferraija v garaži, samo to je v večini samo za gledat pa pucat!
Enim ljudem je boljše to, jaz pa imam raje tiso kar sem zgoraj napisal. Okusi so različni ;)

LP, brez zamer :roll:

Se strinjam kar si napisal, to velja samo za tega 599GTO - ta z lepoto zakrije crkavanje
Slika Slika

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Če apr 22, 2010 4:48 pm

@M156 hahaha a recimo na gumball-u jih tut usake 1000 metru šraufajo se užigajo itd... :lol:
sicer pa nevem zakaj jih v vsakm testu hvalijo,u primerjavah z konkurenti je vedno bolši....
jah zavist je huda stvar :lol:
Ferrari is scaled down version of God

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Če apr 22, 2010 5:44 pm

dav911 je napisal/-a:Tudi jaz bi imel takega Ferraija v garaži, samo to je v večini samo za gledat pa pucat!

V katermu stoletju pa živiš.
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- Če apr 22, 2010 5:50 pm

Ampak nekateri pa res take vn mečete da res ni :roll: :lol:
Ne vem kako da potem sploh kakšnega prodajo, glede na to, da se je velika večina kupcev že prej lastila kakšnega :D
Pri takih marcinah sicer vrjetno res hitro pride do kakšne napake (pri vseh znamkah) tako da takih izjav res ni treba pisat :lol:

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Če apr 22, 2010 6:13 pm

Mogoče ni najmočnejši, še manj najkvalitetnejši, je pa Ferrari.

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Če apr 22, 2010 6:41 pm

simply je napisal/-a:Mogoče ni najmočnejši

Halo, 670 konjev, a vam ni dost. Tud nabildan hrošč nima ne vem kako več moči. 8)
Fiat klub Slovenija

dav911
Novinec

Napisal/-a dav911 Če apr 22, 2010 6:49 pm

:D Jaz sem osebno bolj za Porscheja, sam tisti k mu pa Ferrariji niso všeč, so pa kmetje :roll:

Če bodo milijoni bosta kar oba v garaži :roll: :lol:

M156
Novinec

Napisal/-a M156 Pe apr 23, 2010 1:39 pm

evo 599XX je na Nordschleife padel pod magično mejo 7min in dosegel čas 6m in 58s kar je kot prvi avto ki to dosega in da je izpeljanka serijskega modela...torej 599 GTO 8)

video:
http://www.youtube.com/watch?v=FJj8atDG ... r_embedded

ni kej trga tole...torej lahko sklepamo da bo 599 GTO zelo dober cca. 7m 20s??!!

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Pe apr 23, 2010 1:54 pm

tole pa je :o

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe apr 23, 2010 2:49 pm

M156 je napisal/-a:evo 599XX je na Nordschleife padel pod magično mejo 7min in dosegel čas 6m in 58s kar je kot prvi avto ki to dosega in da je izpeljanka serijskega modela...torej 599 GTO 8)

video:

ni kej trga tole...torej lahko sklepamo da bo 599 GTO zelo dober cca. 7m 20s??!!

Nima štirikolesnega pogona in motor je spredaj, pa je tako hiter
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Pe apr 23, 2010 6:02 pm

M156 je napisal/-a:evo 599XX je na Nordschleife padel pod magično mejo 7min in dosegel čas 6m in 58s kar je kot prvi avto ki to dosega in da je izpeljanka serijskega modela...torej 599 GTO 8)

video:

http://www.infomotori.com/auto/2010/04/ ... rburgring/

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

(vir: http://www.italiaspeed.com/2010/cars/fe ... /2404.html)

:twisted:
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Pe apr 23, 2010 9:30 pm

dav911 je napisal/-a::D Jaz sem osebno bolj za Porscheja, sam tisti k mu pa Ferrariji niso všeč, so pa kmetje :roll:

Če bodo milijoni bosta kar oba v garaži :roll: :lol:

Verjemi, da Porsche niti slučajno ne prednjači v kvaliteti pred Ferrarijem. Je morda 15 let nazaj, potem pa je prišel 996, ki je bil slabši od primerljivih Ferrarijev in tudi 997 ni niti slučajno perla. Da se ne pogovarjamo o kvaliteti materialov in tako naprej. Dvomim, da ima kak Ferrari problem, da pozabi ključ in pozicijo šip že po 6 dne neprižiganja. Da se ne pogovarjamo o tem, da je usnje tako občutljivo, da je že po 20000km obrabljeno huje kot v kakih alfi s 300000km. Pa da ne naštevamo dalje. Očitno je bil 996 tak korak nazaj, da še 997 ni niti blizu stare slave.

Seveda pa običajno Porscheje hvalijo tisti, ki jih gledajo le v revijah. ;)
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

dav911
Novinec

Napisal/-a dav911 So apr 24, 2010 11:57 am

@De_Tomaso: Nihče ni rekel, da je Porsche popoln. Se strinjam, z modelom 996 so naredili velik korak nazaj, kar se tiče izdelave in zanesljivosti motorja, kjer so prvič šli na vodno hlajenje itd itd...se pa ne strinjam kar si povedal z 997...s tem so naredili 3 korake naprej...vrhunska izdelava, je daleč daleč pred Ferrarijevo, vrhunski motorji, zmogljivost, in še marskikaj se lahko našteje.
Ne bom se hvalil, kakšne izkušnje mam, sam lahko ti pa iskreno povem, da nisem kakšen nabijator, kot si napisal, ki preko revij pametuje. Ker sem imel srečo te avtomobile preizkusiti, to pišem iz lastnih izkušenj. In ne ne verjamem ti...Porsche je veliko bolj kvaliteten avto kot Ferrari in vedno bo. Je pa Ferrari še vedno Ferrari. ;)

LP, pa prosim brez zamer...nisem nek ultra Porsche fan...so pa neka dejstva, ki bodo ostala
;)

M156
Novinec

Napisal/-a M156 So apr 24, 2010 12:23 pm

dav911 je napisal/-a:@De_Tomaso: Nihče ni rekel, da je Porsche popoln. Se strinjam, z modelom 996 so naredili velik korak nazaj, kar se tiče izdelave in zanesljivosti motorja, kjer so prvič šli na vodno hlajenje itd itd...se pa ne strinjam kar si povedal z 997...s tem so naredili 3 korake naprej...vrhunska izdelava, je daleč daleč pred Ferrarijevo, vrhunski motorji, zmogljivost, in še marskikaj se lahko našteje.
Ne bom se hvalil, kakšne izkušnje mam, sam lahko ti pa iskreno povem, da nisem kakšen nabijator, kot si napisal, ki preko revij pametuje. Ker sem imel srečo te avtomobile preizkusiti, to pišem iz lastnih izkušenj. In ne ne verjamem ti...Porsche je veliko bolj kvaliteten avto kot Ferrari in vedno bo. Je pa Ferrari še vedno Ferrari. ;)

LP, pa prosim brez zamer...nisem nek ultra Porsche fan...so pa neka dejstva, ki bodo ostala
;)

podpis pod tole 8)

997 je že 3leta tam kjer Ferrari nikoli ni biu...in mu ni tuj pomen kvalitete!

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo So apr 24, 2010 1:32 pm

M156 je napisal/-a:
dav911 je napisal/-a:@De_Tomaso: Nihče ni rekel, da je Porsche popoln. Se strinjam, z modelom 996 so naredili velik korak nazaj, kar se tiče izdelave in zanesljivosti motorja, kjer so prvič šli na vodno hlajenje itd itd...se pa ne strinjam kar si povedal z 997...s tem so naredili 3 korake naprej...vrhunska izdelava, je daleč daleč pred Ferrarijevo, vrhunski motorji, zmogljivost, in še marskikaj se lahko našteje.

;)

podpis pod tole 8)

hahah sej nevem al bi se smeju al bi se joku :lol:
Ferrari is scaled down version of God

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So apr 24, 2010 1:45 pm

DeNalDo je napisal/-a:
M156 je napisal/-a:

;)

podpis pod tole 8)

hahah sej nevem al bi se smeju al bi se joku :lol:

Jaz sem se tudi nasmejal. Ferrari bo vedno Ferrari in na veliko srečo ne bo nikol Porsche

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso So apr 24, 2010 2:08 pm

;)

Vidim, da nimaš osebnih izkušenj s 997, ker potem tega ne bi pisal. ;) Vse kar sem prej napisal od težav pa je bilo mišljeno za osebne izkušnje s 997t, za 996 sem pa pa pisal tisto kar sem bral po forumih. Lahko ti napišem še, da pri dve leti stari 997t ob vsakem vžigu priteče tekočina iz pod prednjih blatnikov (serviserji nič zrihtali in rekli, da je to normalno), glede usnja, alarma, težkega vžiganja čez zimo in tako naprej pa sem tako že dovolj napisal.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth So apr 24, 2010 6:50 pm

Tako delajo to najboljši ...

http://www.youtube.com/watch?v=NQ4_gpH2 ... _embedded#!

... :twisted:
Fiat klub Slovenija
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov