Kalos je napisal/-a:Oh ti pa tut vse spljuvaš kar ni Kia. Sej prenovljena ceed je šla tudi za 5 let nazaj pa se noben ne sekira.
Ceed je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:Oh ti pa tut vse spljuvaš kar ni Kia. Sej prenovljena ceed je šla tudi za 5 let nazaj pa se noben ne sekira.
Če trosiš sam, da ni v tebi se najprej prepričaj! Ravno včeraj sem komentiral, da me je novi Picanto razočaral. Komentiram samo avte, ki me zanimajo in od njih kaj pričakujem.
~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Ne vem od kod Japoncem ideja, da mora avto bit grd, da je ekološki!
MacTron je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Ne vem od kod Japoncem ideja, da mora avto bit grd, da je ekološki!
Jaz bi se raje vprasal tako. Od kdo vsem tistim taksna ideja kateri zelijo ekoloskost. Krivec zato je koeficient zracnega upora in trenutno ima najmanjsega prav japonski del proizvodnje: http://en.wikipedia.org/wiki/Automobile ... oefficient Tukaj pa potem vzames stran tisto besedo grd, ki niti ne sodi v komentiranje oz. post scriptum.
~toMmy~ je napisal/-a:Kot da na svetu ni lepih avtov z majhnim koeficientom zračnega upora, seveda se da izvesti!
Ceed je napisal/-a:@CupraR
Se opravičujem ker sem povedal, da mi ta Honda ni všeč. Čudovita je!
Next-gen US Honda Civic teased
Japanese carmaker reveals ‘styling direction’ for new 'Merican hatch ahead of Detroit show debut
Posted by: Vijay Pattni, 14 December 2010
Honda has released a teaser sketch of what the next generation US-spec Honda Civic will look like. And it probably won't look like this.
That sketch is merely a ‘styling direction', meant to showcase what the Honda Civic would look like if 15 year-old boys were the primary market. Of course, real people with kids and dogs buy the Civic, as well as the elderly, so it can't look like a teenager's fantasy.
Top Gear waves goodbye to the Type R
The Detroit show kicks off on 10 January 2011, so more news as it rolls in. We've still got a little wait until we get a new Civic over here, but for now, your reaction, please...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov