Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
The Edge
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a The Edge Po sep 06, 2010 11:50 am

zna biti lep avtek..
Slika

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 To sep 28, 2010 12:54 am

~toMmy~ je napisal/-a:
sundaydriver je napisal/-a:Meni je všeč. Že Cruze v limuzinski verziji je zelo poceni, ta bo najbrž še cenejši.

Glede na napovedi o Astrini tehniki, dvomim da bo temu tako. Upam, da bo dražji in tehnično bolj dovršen!

To se boš pa še načakal se bojim, zaradi pozicioniranja obeh znamk in ja, Opel je višje pozicioniran tako da I think not :roll:

Kaj, tokrat nič pluvanja po LEDicah :?:
Moram pa reči, da mi ni kaj preveč skladen, zaradi zadka. Sorry.

Lignage je napisal/-a:Boljše izgleda kot komplet vsa evropska konkurenca, pa še značaj ima... 8)

Se ne strinjam, skladnost je šla po vodi, takoj ko to spremenili zadek, pa tudi sicer ga recimo kakšen C4 I, 308, Megane III Coupe, Astra IV naščijejo tako da,.... 8)

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To sep 28, 2010 8:19 am

CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
sundaydriver je napisal/-a:Meni je všeč. Že Cruze v limuzinski verziji je zelo poceni, ta bo najbrž še cenejši.

Glede na napovedi o Astrini tehniki, dvomim da bo temu tako. Upam, da bo dražji in tehnično bolj dovršen!

To se boš pa še načakal se bojim, zaradi pozicioniranja obeh znamk in ja, Opel je višje pozicioniran tako da I think not :roll:

Lignage je napisal/-a:Boljše izgleda kot komplet vsa evropska konkurenca, pa še značaj ima... 8)

Se ne strinjam, skladnost je šla po vodi, takoj ko to spremenili zadek, pa tudi sicer ga recimo kakšen C4 I, 308, Megane III Coupe, Astra IV naščijejo tako da,.... 8)

Lp

Daj še enkrat lepo počasi preberi moj post, preden ti oči odpadejo od zavijanja, pa boš videl, da sem primerjal HB in limuzino, ne pa Cruza in Astro!

Govorit o skladnosti in za primerjavo dat recimo C4 I, ki v petvratni različici izgleda, kot da je ob B stebrička našvasan zadek od popolnoma drugega avta, je pa tudi smešno. O tem, da ga recimo napihnjeni kičasti 308 z neskladnimi zadnjimi vrati in premajhnimi kolesi naščije, bi se tudi dalo debatirat...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo To sep 28, 2010 10:10 am

Impreza za pol cene :D :D :D
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Če sep 30, 2010 6:51 am

~toMmy~ je napisal/-a:
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

Lp

Daj še enkrat lepo počasi preberi moj post, preden ti oči odpadejo od zavijanja, pa boš videl, da sem primerjal HB in limuzino, ne pa Cruza in Astro!

Govorit o skladnosti in za primerjavo dat recimo C4 I, ki v petvratni različici izgleda, kot da je ob B stebrička našvasan zadek od popolnoma drugega avta, je pa tudi smešno. O tem, da ga recimo napihnjeni kičasti 308 z neskladnimi zadnjimi vrati in premajhnimi kolesi naščije, bi se tudi dalo debatirat...

eee se opravičujem za zmotno razumevanje glede primerjave Cruze/Astra oz. kot se je izkazalo Cruz HB in limuzina. ;) Čeprav moram pa povedat, da al je bila taka ura kriva ali je bilo kaj drugega, enostavno mi je bilo na 1. žogo bolj podobno primerjavi Cruze/Astra. Obviusly I was wrong.
Bi se pa verjetno strinjal glede napisanega v primeru, če bi primerjal Cruza in Astro mar ne? ;) In tisto zavijanje je bilo v smislu: Pač kot kaže ima GM tako politiko in jo je malo težko ignorirat. Zato in zgolj zato to zavijanje ;)

Kar se pa C4 I HB tiče, se pa pač ne strinjam in to je to, stvar okusa. Je enostavno nekaj posebnega, sploh, da je v pravi barvi in svetlobi je meni zelo lep. Npr., ko sem prvič videl točno tole sliko: http://photo.netcarshow.com/Citroen-C4_2005_photo_18.jpg sem bil zgrožen nad zadkom (ostalo mi je bilo všeč že na 1. pogled), luči so kar gor štrlele, registrska ni bila v vratih kot pri Zx-u, Xsari, C3 I,... in sem bembtil kaj se grejo. Potem ga pa vidim prvič v živo v Ljubljani čez ene par mesecev v srebrni barvi in mi je bil pa takoj všeč tudi zadek. Slednjega, mi je prav žal, vendar ga je težko primerjat s kakšnim drugim avtomobilom. ;)
Skratka meni je všeč in skladen, pridih posebnosti. :twisted:
308 je res, da bi bil lahko boljši, vendar je moj edini očitek 308, 207, 4007 tista plastična črna deska, namesto, da bi bilo brez kot npr.
http://photo.netcarshow.com/Peugeot-407_2004_photo_0d.jpg

ali pa še boljše tole:
http://photo.netcarshow.com/Peugeot-907_Concept_2004_photo_08.jpg
http://photo.netcarshow.com/Peugeot-907_Concept_2004_photo_0f.jpg

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten