~toMmy~ je napisal/-a:sundaydriver je napisal/-a:Meni je všeč. Že Cruze v limuzinski verziji je zelo poceni, ta bo najbrž še cenejši.
Glede na napovedi o Astrini tehniki, dvomim da bo temu tako. Upam, da bo dražji in tehnično bolj dovršen!
Lignage je napisal/-a:Boljše izgleda kot komplet vsa evropska konkurenca, pa še značaj ima...![]()
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:sundaydriver je napisal/-a:Meni je všeč. Že Cruze v limuzinski verziji je zelo poceni, ta bo najbrž še cenejši.
Glede na napovedi o Astrini tehniki, dvomim da bo temu tako. Upam, da bo dražji in tehnično bolj dovršen!
To se boš pa še načakal se bojim, zaradi pozicioniranja obeh znamk in ja, Opel je višje pozicioniran tako da I think not![]()
Kaj, tokrat nič pluvanja po LEDicah![]()
Moram pa reči, da mi ni kaj preveč skladen, zaradi zadka. Sorry.Lignage je napisal/-a:Boljše izgleda kot komplet vsa evropska konkurenca, pa še značaj ima...![]()
Se ne strinjam, skladnost je šla po vodi, takoj ko to spremenili zadek, pa tudi sicer ga recimo kakšen C4 I, 308, Megane III Coupe, Astra IV naščijejo tako da,....![]()
Lp
~toMmy~ je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:sundaydriver je napisal/-a:Meni je všeč. Že Cruze v limuzinski verziji je zelo poceni, ta bo najbrž še cenejši.
To se boš pa še načakal se bojim, zaradi pozicioniranja obeh znamk in ja, Opel je višje pozicioniran tako da I think not![]()
Kaj, tokrat nič pluvanja po LEDicah![]()
Moram pa reči, da mi ni kaj preveč skladen, zaradi zadka. Sorry.Lignage je napisal/-a:Boljše izgleda kot komplet vsa evropska konkurenca, pa še značaj ima...![]()
Se ne strinjam, skladnost je šla po vodi, takoj ko to spremenili zadek, pa tudi sicer ga recimo kakšen C4 I, 308, Megane III Coupe, Astra IV naščijejo tako da,....![]()
Lp
Daj še enkrat lepo počasi preberi moj post, preden ti oči odpadejo od zavijanja, pa boš videl, da sem primerjal HB in limuzino, ne pa Cruza in Astro!
Govorit o skladnosti in za primerjavo dat recimo C4 I, ki v petvratni različici izgleda, kot da je ob B stebrička našvasan zadek od popolnoma drugega avta, je pa tudi smešno. O tem, da ga recimo napihnjeni kičasti 308 z neskladnimi zadnjimi vrati in premajhnimi kolesi naščije, bi se tudi dalo debatirat...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov