modri D. je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Američani bi rekli Overstyled, saj je lep, ampak preveč nekih kompleksnih linij in oblikovalskih pogruntavščin na enem avtu.
Mnjah, sam tud to je Citroen, kar je glede na gene le pohvalno. Res super razlika napram "originalu", meni se zelo dopade!
Se pa strinjam z JdV-jem - notranjost, notranjost!!
zany je napisal/-a:sem skoraj 100% , da bo citroen izgledal atraktivnejše, ampak pustimo se presenetit
Lignage je napisal/-a:3008 je crossover v kompaktnem razredu, 5008 je enoprostorec v kompaktnem razredu, 4008 je zopet crossover v kompaktnem razredu, ki je nekoliko manjši od 3008. Nekako bi bilo bolj smiselno da bi bil 2008. 4008 bi se moral imenovat naslednik 4007. Oz. bi bilo zdaj bolj smiselno, da bi se npr. imenoval 5008, pa se tudi to ne more več...![]()
Malo pa sumim da bi se znal naslednik 308 imenovat 409, kot so že ugibali, ampak se je tudi zatem že pisalo, da bo pežo menda kar ostal pri osmici na koncu in naj ne bi v bodoče več menjaval številk(?).
modri D. je napisal/-a:Sam a ni bil 2008 že en koncept malega enoprostorca s štirimi drsnimi vrat, al se je drgač imenval? Vem da je bil 200x pa je mel 4 drsna vrata, najdem ga pa na netu ne spljoh
zany je napisal/-a:Malce me firbec mantra, slik notranjosti še ni?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov