Gosic je napisal/-a:Po pravici povedano, mi ni všeč. Nekako enako linijast ko nova Astra, ki mi je v živo postala kaj hitro dolgočasna. Mogoče zaradi tega, ker jih je 3/4 na slovenskih cestah osnovnih.
Lignage je napisal/-a:Svaka jim čast za tole. Izgleda lep, ...lepši od vse evropske konkurence in še samosvojo obliko ima! ...pa ji zato nobeden ne more očitat, da ni dovolj moderna, ...sem se ravno spomnil na tiste debate, ki smo jih imeli tam okrog citroenovega DS4, ko so mi nekateri hoteli vcepiti v glavo, da DS4 ni oblikovno neizviren, kot sem zatrjeval sam, ampak da je takšen zato, ker je zgolj moda takšna, ...ane drugmirko?![]()
Meni pa če gledam le prednji del je lepši od vseh naštetih,če pa gledam še zadek,mi je pa lepši le še od Peugeota 308 in Megana(vsaj do prenove le tega).Ne moreš pa ravno trditi da je boljši od naštete konkurence,lahko le rečeš da je lepši.Kar se pa tiče zadka pa delim mnenje z @drugmirkomLignage je napisal/-a:Sam sploh nočem biti malenkosten in ne bom prilepil oči na ekran, zato da bi sebe prepričeval, da mi je res lep. Zato sem si postavil naslednja vprašanja![]()
Je boljši od Megana: Je!
Je boljši od C4: Je!
Je boljši od Focusa: Je!
Je boljši Astre: Je!
Je boljši od 308-ke: Je! ...pa še kakšen bi se zlahka našel!
Sicer pa, tudi zato je boljši od drugih ker zadaj v rit ni napihnjen, kot je npr. Megane, ali pa ne izgleda oblikovno neumno kot npr. Focus, katerega oblika že v osnovi ni nevem kaj dobra, potem so mu pa dodali še butasto obliko luči zadaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov