modri D. je napisal/-a:Tokrat je globalizacija uspela, izredno skladne linije in všečna podoba!
Žal ne morem enako trditi za notranjost, ki je izredno pusta in dolgočasna in ja, celo "slabša" od aktualne. Škoda. Še vedno so ameriški Fordi bolj zanimivi!
dobek je napisal/-a:a 4v sploh se bo za evropo (ko je zgoraj ravno slika)? se mi zdi, da so ze prej govorili, da jo bodo ukinili, ker se ne prodaja....
In den USA ist der Fusion nur als Limousine zu haben, für Europa wird auch wieder ein Kombi zum Aufgebot hinzustoßen.
Polo78 je napisal/-a:5-vratne limuzine oz "liftback" oblike pa več ne bo al kako? Bila bi škoda, ker je vedno šlo za dober kompromis med uporabnostjo in dizajnom.
Ko sedaj gledam tistega belega iz strani, se res vidi (morda nepotreben) prirastek centimetrov. Previsi prek koles so že kar precejšnji in lepše bi bilo, če bi se skladno s skupno dolžino povečala tudi medosna razdalja.
Notranjost pa je meni povsem v redu.
AgitatoR je napisal/-a:Notranjost sedanjega je ena srednja žalost proti temu novemu.
Marek_ je napisal/-a:Meni se zdi ravno obratno. Ta deluje neka mešanica ameriškega in azijskega stila brez nikakšnega smisla za oblikovanje. Prejšnja je bila veliko bolj prefinjena in evropska. Najslabša notranjost v razredu za moje okuse.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov