A new generation of batteries
But it will wait until 2014 to witness the revolution of electric Renault. At that time released a second generation of Zoe. It will have 350 km of autonomy. Performance that will remove a lot of barriers, including anxious to reassure the fuel.
odprti clio je napisal/-a:Kolikor sem razumel, so to cene z že odštetimi subvencijami. Vsekakor pa so cenovno ugodnejši od PSA / Mitsubishijevega malčka; slednji je že skoraj v cenovnem rangu Fluenca, če me spomin ne vara.
Noch 7 Tage, dann wird die finale Version des Renault Zoe offiziell vorgestellt. Es wird also richtig spannend. Wir berichten natürlich auf Facebook und werden euch die ersten Bilder zeigen!
Twingo bo precej krajši od Zoeta in bo elektični res izključno mestni avto(vrjetno tudi manjši doseg).Me pa zanima cena novega el. Twinga,ker si z Zoetom niso pustili ravno veliko prostora.mihaing je napisal/-a:Če bodo lansirali tale model res ne vidim razloga za uspeh projekta Edison v Revozu? Novi "twingo" bo na voljo samo v petvratni različici samo z zadnjim pogonom, v kasnejši fazi tudi samo z električnim motorjem, torej ne b dosti drugačen od ZOE-a. Dvomim, da bosta uspešna oba modela.
Nejko87 je napisal/-a:Všečno!
Baterije bi morale biti standardne, nekako snemljive.
Na črpalki goriva bi jih lahko imeli podobno kot plinske bombe. Oziroma bi bile lahko vstavljene nekako iz boka (recimo dno vozila). Tako da bi avtomat enostavno potegnil prazne ven, nove notri.
Domet bi bil tako kot pri ostalih avtomobilih potem neskončen...
Ker cena električne energije bo pa kar obstala? Verjemi, da bo država gor takoj nabila trošarine, ko se bo pojavilo omembe vredno število teh avtočkov. Da ne omenjam osnovnih cen elektrike, ki bodo zaradi močno povečane porabe prav tako poskočile (nove elektrarne, ojačanje omrežja). Zastonj energija ni nekaj, kar obstaja. Če že je recimo sončna energija zastonj, rabiš pa napravo (ki je draga), da jo pretvarja v uporabno energijo. Razen če ne rabiš izključno toplote, takrat zadostuje črn radiator pod steklom.Ceed je napisal/-a:Meni se zdi to fantastična zadeva. Če bodo cene naftnih derivatov še neprej tako rasle pri renaultu ne bo krize.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 21 gostov