thunderbolt je napisal/-a:Sicer mi je izjemno lepa, tako znotraj kot zunaj, vendar postavitev sprednje tablice?! Že s tole črno, ki je dokaj dobro skrita, obupno zgleda, kaj šele s pravo?
INFINITI je napisal/-a:Kdo te pa sili da jo imaš tam?
tha_man je napisal/-a:Z vsako sliko mi bolje zgleda, komaj čakam da jo vidim v živo. Malo sem edino skeptičen glede bencskih motorjev. Saj iz vidika vzdržavanja je fajn, da ni turbine, ampak za furat so mi pa turbinci bolj všeč. Razen mogoče, če se bo peljala kot MX-5
nevermind je napisal/-a:Spet ista pesem... še vedno neosvetljene tipke za otpiranje šip kot v jap/kor avtih z '90 let in samo voznikova avtomatska.
~toMmy~ je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Spet ista pesem... še vedno neosvetljene tipke za otpiranje šip kot v jap/kor avtih z '90 let in samo voznikova avtomatska.
To bi se res že lahko naučili skopirat od npr. VW-ja oz. nehali šparat![]()
Tablica je res grozno postavljena, drugače pa res lep avto.
maniaxxx je napisal/-a:Imam mazdo 3 letnik 2012 in ima samo voznikovo avtomatsko, rešitev je bedna, ampak se navadiš....
~toMmy~ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Imam mazdo 3 letnik 2012 in ima samo voznikovo avtomatsko, rešitev je bedna, ampak se navadiš....
Verjemi, da se jaz na kaj takega ne bom nikoli (več) navadil, v novem službenem kombiju (se pravi samo dve šipi, ne štiri!), je le voznikova v obe smeri avtomatska, sovoznikova le pri odpiranju in enostavno popizdim, ko moram držat tisto tipko. Gre za današnje čase (elektronika in računalništvo na vrhuncu) totalno retardirano rešitev in že samo iz tega vidika se mi zdi skrajno neumno. No saj pri Passatu 3BG je isto z zadnjimi šipami, ampak mu je (vsaj delno) oproščeno, ker je star že 10 let.
Verjetno je to šparanje bolj kot s stikali povezano z varovali pred stiskom roke, glave in drugih organov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov