Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Re: 2014 Opel Monza (koncept)

Napisal/-a drugmirko Če avg 22, 2013 6:15 pm

tomzzi je napisal/-a:Glede gum pa... nima smisla izgubljat besed. Poglejte sedaj na Opel Media Europe stran... Boste najdl še en tip profila... To je concept ki nikoli ne bo prišel v proizvodnjo. ;)

se popolnoma strinjam... zato mi tudi ni jasno zakaj taki skeptični (maxipin) in rahlo užaljeni (kiekoo) odzivi na nekaj, kar sem pred skoraj dvemi meseci napisal v zvezi s prvo (praktično še teaser) fotko koncepta, da moram sedaj na dolgo in široko razlagat zakaj sem tisto sploh napisal...
od trenuka objave predstavitvenih fotk je moj prvi post v tej temi popolnoma brez pomena!

tomzzi je napisal/-a:Koliko enga kompliciranja okrog koncepta, ki verjetno nikoli ne bo prišel v serijsko proizvodnjo!
Tako kot je kiekoo napisal.
Že od začetka se je vedelo, da to (žal) ne bo produkcijski model in bo samo nakazal ene smernice za (veliko)serijske modele čez par let, konc koncev je podobne oblike bil že koncept Insignie (ki naj bi bila nova Omega) itd...

Tako je.

s tem se pa ne strinjam čist... koncepti so namenjeni točno temu... da se z njimi "postavlja" in da se o njihovem izgledu "komplicira" in "polemizira" do "nezavesti" :) ! v čem bi pa bil smisel njihove izdelave, če bi se nad njimi vsi samo namrdnili, češ... "mah, škoda besed, itak vsi vemo, da gre samo za koncept, ki nikoli ne bo prišel v serijsko proizvodnjo..." ;)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Po avg 26, 2013 12:28 pm

@drugimirko nisem nič skeptičen, samo malo sem se zamislil nad tvojim postom. Pa če malo bolj pogledaš boš našel še kar nekaj predstavitvenih avtov z narobe obrnenimi in različnimi profili. Trenutno mi na misel pade Opel Astra GTC oblečena v Irmscher kolekcijo. Pri konceptnem avtu je pa sploh brezveze se spuščst v gume.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po avg 26, 2013 3:12 pm

@maxipin
sicer bi res rad že zaključil to rahlo brezplodno, orenk zapoznelo in po objavi uradnih fotk tudi popolnoma brezpredmetno debato o narobe obrnjenih gumah.... ampak, če je res kar trdiš, prav zares ne vidim nobenega smisla v takem početju! razen eklatantne nesposobnosti oziroma, nevednosti! ;)
seveda tudi dvomim, da je to res (razen pri nepazljivem&amaterskem fotošopanju)... in če je sodit po predstavitveni fotki:

Slika

to tudi za omenjeno Irmsherjevo Astro GTC ne drži! :?
ne bom pa 100% trdil, saj do konkretne fotke zgoraj, na to nisem bil niti kej posebej pozoren... tu me je pa naravnost zbodlo v oči!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Sr avg 28, 2013 7:51 pm

Daj še drugo stran avta pokaži, niso narobe obrnjeni profili so pa različne gume.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Če avg 29, 2013 11:48 am

maxipin je napisal/-a:Daj še drugo stran avta pokaži, niso narobe obrnjeni profili so pa različne gume.

misliš desno stran avta? evo...:

Slika

ampak, sori...ne vidim razlike... tudi na tej strani je profil gume obrnjen pravilno :?
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Pe avg 30, 2013 9:18 am

Ja res je obrnjena sta pravilno, ampak sta različna, kot sem že rekel zgoraj.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr sep 04, 2013 9:48 pm

drugmirko, da se ne boš več žrl zaradi profila gum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.netcarshow.com/opel/2013-mon ... per_02.htm
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov