tomzzi je napisal/-a:Glede gum pa... nima smisla izgubljat besed. Poglejte sedaj na Opel Media Europe stran... Boste najdl še en tip profila... To je concept ki nikoli ne bo prišel v proizvodnjo.
se popolnoma strinjam... zato mi tudi ni jasno zakaj taki skeptični (maxipin) in rahlo užaljeni (kiekoo) odzivi na nekaj, kar sem pred skoraj dvemi meseci napisal v zvezi s prvo (praktično še teaser) fotko koncepta, da moram sedaj na dolgo in široko razlagat zakaj sem tisto sploh napisal...
od trenuka objave predstavitvenih fotk je moj prvi post v tej temi popolnoma brez pomena!
tomzzi je napisal/-a:Koliko enga kompliciranja okrog koncepta, ki verjetno nikoli ne bo prišel v serijsko proizvodnjo!
Tako kot je kiekoo napisal.Že od začetka se je vedelo, da to (žal) ne bo produkcijski model in bo samo nakazal ene smernice za (veliko)serijske modele čez par let, konc koncev je podobne oblike bil že koncept Insignie (ki naj bi bila nova Omega) itd...
Tako je.
s tem se pa ne strinjam čist... koncepti so namenjeni točno temu... da se z njimi "postavlja" in da se o njihovem izgledu "komplicira" in "polemizira" do "nezavesti"