Marek_ je napisal/-a:Ne vem, če danes še kdo uporablja dvokrak volanski obroč, ampak podobnosti med Kijinim in MBjevim je vec kot le v št. krakov.
Ampak se MBju tega ne sme očitati...
Daedalus je napisal/-a:WTF, kaj vi kadite?! Jaz tu ne vidim ene podobnosti, razen tega, da je emblem v sredini in da je po gabaritih verjetno tam-tam. In:srcnik je napisal/-a:Ja, A, CLA, S-coupe concept... Tole je prav od MB zadeva, se še spomnim na študijo ko sem bil pred parimi leti v muzeju v stutgartu...
Reče se ji pa diamond grille, primer zgoraj A-klasa ali pa tole: S-coupe concept
Aha. Prvo kot prvo NISO enaka. Drugo kot drugo, od kdaj je TIP mrežice v grillu tako u-la-la, da je vse kar vsaj malo spominja nanj kopija? Kaj pa satovje? Kaj ba obična zajčja mrežica? Gremo gledat kdo je od koga kopiral? Dvomim, da se je takrat kdor koli spotikal ob to.
Jaz mreže v grillu ne štejem kot predmet kopiranja v slabem smislu, razen če je res enak v piko (kar pa zelo očitno ni! zgolj vizualni efekt je nekako podoben, pa še to je odvisno od kota gledanja). Ker vsebina grilla pač ni nekaj, kjer je človek lahko blazno kreativen.
srcnik je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:WTF, kaj vi kadite?! Jaz tu ne vidim ene podobnosti, razen tega, da je emblem v sredini in da je po gabaritih verjetno tam-tam. In:srcnik je napisal/-a:Ja, A, CLA, S-coupe concept... Tole je prav od MB zadeva, se še spomnim na študijo ko sem bil pred parimi leti v muzeju v stutgartu...
Reče se ji pa diamond grille, primer zgoraj A-klasa ali pa tole: S-coupe concept
Aha. Prvo kot prvo NISO enaka. Drugo kot drugo, od kdaj je TIP mrežice v grillu tako u-la-la, da je vse kar vsaj malo spominja nanj kopija? Kaj pa satovje? Kaj ba obična zajčja mrežica? Gremo gledat kdo je od koga kopiral? Dvomim, da se je takrat kdor koli spotikal ob to.
Jaz mreže v grillu ne štejem kot predmet kopiranja v slabem smislu, razen če je res enak v piko (kar pa zelo očitno ni! zgolj vizualni efekt je nekako podoben, pa še to je odvisno od kota gledanja). Ker vsebina grilla pač ni nekaj, kjer je človek lahko blazno kreativen.
Dobro potem pa naštej predhodna vozila, ki so imela točkovno kromiran gril?
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 21 gostov