Lignage je napisal/-a:Iz strani Renaulta je bilo pač vnaprej povedano, da je Laguna oblikovana za trg, ki pričakuje umirjeno obliko, ne pa posebej izrazitega, inovativnega oblikovanja. Da mora imeti avto prava razmerja, da mora biti elegantno oblikovan in kakovostno izdelan.
ej sori stari ampak meni je bil Fluence koncept zelo umirjenega a še zmerej inovativnega in izrazitega dizajna. izrazitega predvsem po renaultovi "genetiki". bil je nezmotljivo Renault.
tole mi pa vsaj na teh mobitel slikah pušča take občutke, kot sem jih dobil pri prvih mobitel slikah C6tke. kasneje so se tudi pri hi-res studijskih fotkah ti občutki potrdili. in kljub temu, da mi je avto s cajtom prirasu k srcu in da definitivno zgleda ekstravagntni marsovec proti svoji konkurenci na cesti, še zmerom mislim, da bi z lahkoto zgledal še veliko boljše, če bi hoteli (al pa meli j***a, al pa manj ekonomizirali.... pick one that you wish :P )
sicer mi je jasno, da bo tudi Laguna na poštenih fotkah zgledala boljše ampak občutek, ob pogledu na "čuden" sprednji del in neizrazit zadek karavana, je rahlo "korejski"! mam tak feeling kot da so hoteli, da bi avto bil nekaj več, malo bolj up class kot zdejšnja Laguna, niso se pa upali stegnt do željene ekstravagance! ......nekak tak kot, kadar se korejci grejo Leksusa!
škoda! še vedno upam na boljše, sam do zdej me občutki še niso varali. seveda s tem ne mislim, da avto ne bo marsikomu všeč! stavim, da bo tudi zelo veliko takih (tudi na forumu), ki bodo ob pogledu nanjo rekli "čisti Fluence!". sam meni nekak ne potegne...
tudi za C5 sem rahlo v skrbeh

. je še preveč plahtiran za kakršnokoli sodbo, sam plahte so čudno oplovsko oglate in v fotošopih je bolj malo citroenovega genoma....