Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko So maj 05, 2007 9:24 pm

Lignage je napisal/-a:

Drugače pa izgleda zelo obetavno, upam, da bo tako tudi na koncu in da avto ne bo zgledal preveč razvlečen...
lp, mm

obetavno my ass :( ....

Slika
Slika
Slika
Slika

in še mobitel filmeki:

karavn: http://www.autojournal.fr/scoop&flv=13
limuzina: http://www.autojournal.fr/scoop&flv=14

in še dva spredi&zadi:
http://www.autojournal.fr/scoop&flv=16
http://www.autojournal.fr/scoop&flv=15

za zdej se tolažim, da bo v drugi barvi in poslikana s profesionalnim fotografom in v pošteni resoluciji zgledala boljše. za zdej je pa vseskup bl surla.... :(
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus So maj 05, 2007 9:44 pm

Kar lepo zgleda, samo problem je da avta nikoli ne gledaš od spodaj. Tudi A8 od spodaj zgleda drugačen kot iz tal. Plus, tale bela :noro

Linije mi izgledajo zelo dopadljive (sploh zadaj). Edino glede nosa še nisem prepričan; a kot pravim jo bo treba gledat "na dol" da damo končno oceno.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So maj 05, 2007 9:46 pm

drugmirko je napisal/-a:
Lignage je napisal/-a:

Drugače pa izgleda zelo obetavno, upam, da bo tako tudi na koncu in da avto ne bo zgledal preveč razvlečen...
lp, mm

obetavno my ass :( ....

za zdej se tolažim, da bo v drugi barvi in poslikana s profesionalnim fotografom in v pošteni resoluciji zgledala boljše. za zdej je pa vseskup bl surla.... :(

Obetavno sem napisal, nad tisto sliko, kjer so samo obrisi in je čisto na vrhu strani :)

Drugače se mi pa ta laguna zdi evolucija sedanjega modela. Ali drugače povedano: obliko sedanje Lagune so konkretno popravili.

Po tleh pa zagotovo ne bomo padali zaradi nje.

Drugače sem pa jaz še vedno mnenja, da je bila prva Laguna (1993) najlepša.

lp, mm

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic So maj 05, 2007 10:32 pm

Ja sej še od nobenga avta srednjega razreda ni nihče dol padu ne... ;) Če bi, pol bi bolj poredko, ker se radikali avti v tem razredu očitno ne prodajajo.
Mal sm razočaran, sm upu, da bo mal bl športna, glede na teaser, sam, jebat ga, renault glih ne slovi kot izdelovalec športnih vozil, tko da... :-P
Treba se bo navadt, tut renault bo (tko kot skor vsi) začel špilat na zihr. :evil:

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So maj 05, 2007 11:47 pm

Iz strani Renaulta je bilo pač vnaprej povedano, da je Laguna oblikovana za trg, ki pričakuje umirjeno obliko, ne pa posebej izrazitega, inovativnega oblikovanja. Da mora imeti avto prava razmerja, da mora biti elegantno oblikovan in kakovostno izdelan.

Torej kaj drugega kot je prišlo na trg bi res težko pričakovali.

So si bili pa očitno tržniki in dizajnerji pri Renaultu vsaj pri Laguni bolj enotni za razliko od Twinga. Pri slednjem so namreč dobili nasprotujoče si zahteve glede oblike, ker so pač nekateri zahtevali samo nadomestilo za starega twinga, nekateri pa naj bi zahtevali povsem drugačen avto. Zmeda znotraj njih samih, torej. In potem je bilo moč brati obtožbe iz ene in druge strani. Najprej smo poslušali obtožbe Pelate čez dizajnerje, češ, da ne bo prenašal nepokorščine. Le Quement pa trdi, da si vrh in še nevem kdo drug vse niso bili enotni glede tega, kakšen avto sploh hočejo.

Renault ima glede dizajna slabše izdelano strategijo in mnogo manj jasne cilje kot domači konkurent. Torej ne gre obupat... Prihaja tudi novi C5 ;)

lp, mm

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Ne maj 06, 2007 9:40 am

Lignage je napisal/-a:Iz strani Renaulta je bilo pač vnaprej povedano, da je Laguna oblikovana za trg, ki pričakuje umirjeno obliko, ne pa posebej izrazitega, inovativnega oblikovanja. Da mora imeti avto prava razmerja, da mora biti elegantno oblikovan in kakovostno izdelan.

ej sori stari ampak meni je bil Fluence koncept zelo umirjenega a še zmerej inovativnega in izrazitega dizajna. izrazitega predvsem po renaultovi "genetiki". bil je nezmotljivo Renault.

tole mi pa vsaj na teh mobitel slikah pušča take občutke, kot sem jih dobil pri prvih mobitel slikah C6tke. kasneje so se tudi pri hi-res studijskih fotkah ti občutki potrdili. in kljub temu, da mi je avto s cajtom prirasu k srcu in da definitivno zgleda ekstravagntni marsovec proti svoji konkurenci na cesti, še zmerom mislim, da bi z lahkoto zgledal še veliko boljše, če bi hoteli (al pa meli j***a, al pa manj ekonomizirali.... pick one that you wish :P )

sicer mi je jasno, da bo tudi Laguna na poštenih fotkah zgledala boljše ampak občutek, ob pogledu na "čuden" sprednji del in neizrazit zadek karavana, je rahlo "korejski"! mam tak feeling kot da so hoteli, da bi avto bil nekaj več, malo bolj up class kot zdejšnja Laguna, niso se pa upali stegnt do željene ekstravagance! ......nekak tak kot, kadar se korejci grejo Leksusa!

škoda! še vedno upam na boljše, sam do zdej me občutki še niso varali. seveda s tem ne mislim, da avto ne bo marsikomu všeč! stavim, da bo tudi zelo veliko takih (tudi na forumu), ki bodo ob pogledu nanjo rekli "čisti Fluence!". sam meni nekak ne potegne...

tudi za C5 sem rahlo v skrbeh :D . je še preveč plahtiran za kakršnokoli sodbo, sam plahte so čudno oplovsko oglate in v fotošopih je bolj malo citroenovega genoma....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne maj 06, 2007 3:53 pm

Slika

Po insiderskih informacijah naj bi bla taka. Tisti filmi pa od prve različice, ki jo je dal ghosn popravt.
Zdej bom pa do sredine junija molu, da je res to. :P

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Ne maj 06, 2007 7:12 pm

sej to je to, kar je videt na mobitel fotkah.... teaser risbice so zmerej bolj hude in našpičene kot pa je pol avto v resnici....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po maj 07, 2007 12:27 pm

Nove fotke
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Očitno je to to. Sam zgleda pa precej upscale kot prejšnja. 8)

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Po maj 07, 2007 12:47 pm

Ni kaj gotovo bo lep avto :) Tudi poteze so mi všeč tko da nestrpno čakam tisti dan ko bo predstavljen :D Kako naj rečem mogoče pa jim bo le ratalo narditi lep avto in prav je tako :) Živi naj renault 8) :P

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po maj 07, 2007 1:06 pm

Mislim, da lo ne bo več 5-vratna limuzina. Vsaj po prvi sliki.

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Po maj 07, 2007 1:07 pm

karavan je ful dober odzadaj!so vsaj dale vse tiste plastike dol ko so ble do zdaj pa naredli lepe linje!bomo vidli! :P

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po maj 07, 2007 1:14 pm

Uribobo je napisal/-a:Mislim, da lo ne bo več 5-vratna limuzina. Vsaj po prvi sliki.

Slika

Ni šans. ;)

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Kraj: okolica Lj

Napisal/-a Partyzan Po maj 07, 2007 1:49 pm

O tem, da bo znotraj Laguna lepa sploh ne dvomim več. Zunanjost pa me nekako še ne navdušuje.Že zdajšni model nima lepega zadka, pri novem modelu pa ne kaže nič kaj bolje (visoka rit)

himi

Napisal/-a himi Po maj 07, 2007 2:13 pm

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po maj 07, 2007 7:56 pm

Malce predelana stran:
http://www.insidenewlaguna.com/site/

Nove fotke&movie. ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To maj 08, 2007 8:01 am

po sliki sodeč bo 5-vratna limuzinska. zakaj se pa na sliki vid brisalc? :D :D
Slika

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To maj 08, 2007 8:10 am

IcEm4n je napisal/-a:po sliki sodeč bo 5-vratna limuzinska. zakaj se pa na sliki vid brisalc? :D :D

Na novih slikah se ne vidi brisalca, sam vrjeten mata prav, ker 4-vratna tudi ni napovedana. Drgač pa notr kar fajn zgleda. Zdej čakam samo še zunanjost.
(malo boljše slike kot tiste z mobitela)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To maj 08, 2007 8:46 am

Uribobo je napisal/-a:..., sam vrjeten mata prav, ker 4-vratna tudi ni napovedana. ...

In kdaj bi bil prepričan, da je petvratna?!? Na sliki se namreč lepo in natančno vidi peta vrata. Bi morala biti odprta?? :roll:

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To maj 08, 2007 9:00 am

drugmirko je napisal/-a:sej to je to, kar je videt na mobitel fotkah.... teaser risbice so zmerej bolj hude in našpičene kot pa je pol avto v resnici....

To maš čist res, sam tolk zlo podobno pa spet ni.
Slika

Zdej, al so to fotko narisal, zato ker jim je blo dolgčas, al pa je kej na tem; ghosn je takoj ob predstavitvi altime coupe rekel, da bo laguna coupe nastala na osnovi le-te. ;)
Slika
Slika

... 8)

No ja, upam, da bo res kej na tem... :pray:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov