Hočeš lepšo notranjost dav911

? Thesis, Quattroporte, Bentley Flying Spur,.. v bistvu se ne spomnim manj lepe od te v razredu limuzin, mogoče BMW 5 in 3, ki sta mi predvsem dolgočasni, niti ne grdi. Od Panamere je taka popolnoma ravna brez lepih linij, brez "emocij", brez dizajnerske vrednosti s čudno in neestetsko serdinsko konzolo. Porsche naj dela superšportnike, vražje SUV-je pa limuzine pa naj prepusti drugim, bolj primernih znamkam za ta tip vozil :P
Sicer niti malo ne dvomim, da ni vrhunsko izdelana, čeprav LCD-ji izgledajo kot nek aftermarket poceni tuning, če že niso oblečeni v isto usnje kot sedeži bi lahko vsaj s photoshopom popravili odtenek barve.
Nevem fantje, meni ni in ni lepa, enostavno mi ne potegne, kakorkoli jo gledam. Lep del na tem avtu je prednji del in pogled pod kotom (vkjučno z bočno linijo) vse ostalo pa...
Sicer se o okusih ne razglablja, lahko pa govorimo o kvaliteti dizajna. Recimo en avto, ki je zelo dobro zdizajniar ni nujni da je lep (vsem)

Panamerina notranjost mi ni niti prvo niti drugo. Spoštujem pa tudi drugačno mnenje, saj ste do nejga upravičeni vsi.
LP