Quiksilver je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Kr vredu.
Fantje, ne gledat prejšnega iz današnjega stališča.Ko so 98' pokazal prvo generacijo je bil tisto bum, takrat je bila oblika neverjetna,Danes seveda ni nič posebnega.
Tale mi je pa všeč.Tko nekak prikrito je agresiven.Samo še taprave hrčke je treba dat noter, pa so zmagal.A 2.0 TFSI with 272 hp would do the trick...![]()
P.S:Audijevci, imejte j***a, odselite tablico na stran vozila in rešite masko tega nagravženga sklopa cifer in črk na sredini...
2.0 tfsi bo imel 200 hp , 3.2 FSI pa 250
Mick Jerry je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Kr vredu.
Fantje, ne gledat prejšnega iz današnjega stališča.Ko so 98' pokazal prvo generacijo je bil tisto bum, takrat je bila oblika neverjetna,Danes seveda ni nič posebnega.
Tale mi je pa všeč.Tko nekak prikrito je agresiven.Samo še taprave hrčke je treba dat noter, pa so zmagal.A 2.0 TFSI with 272 hp would do the trick...![]()
P.S:Audijevci, imejte j***a, odselite tablico na stran vozila in rešite masko tega nagravženga sklopa cifer in črk na sredini...
2.0 tfsi bo imel 200 hp , 3.2 FSI pa 250
V novem S3-ju bo motor 2.0 TFSI z 272 konji.Mislš, da ga bodo šparal in ne vgradili v TT-ja?Tut tak motor bo sčasoma noter, računam na sredino drugega leta, tko kot 3.6 V6 iz Golfa R36 z okoli 300 konji ali pa vsaj 280-290.
Quiksilver je napisal/-a:
www.germancarfans.com jaz sem tam zasledil dva motorja in to sta 2.0TFSI z 200KM in 3.2FSI z 250KM
Tomcatter je napisal/-a:Quiksilver je napisal/-a:
www.germancarfans.com jaz sem tam zasledil dva motorja in to sta 2.0TFSI z 200KM in 3.2FSI z 250KM
Tuki majo res neke čudne glede konjev v motorihIsto so napisal da bo novi R8 V10 mel samo 30hp več kot V8......zakaj bi pa ga tok detunal isto nima smisla
![]()
Mogoče pa bo 2.0T vseeno z 200 hp in bo mel TT S takega z 272 konji, da je manj dela
Doc206 je napisal/-a:Ma kaj maste tolk proti dizlom![]()
Sej bojo hmali bolši ku benzinci![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost