Caterham je napisal/-a:V AFM sm prebral da vsi novi M-i ne bodo imeli vec SMG menjalnika, ampak navadn klasicen 6-stopenjsi menjalnik. A je kej resnice na temu?
LP
hahhaha ja pomoje tut

dj_em je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:V AFM sm prebral da vsi novi M-i ne bodo imeli vec SMG menjalnika, ampak navadn klasicen 6-stopenjsi menjalnik. A je kej resnice na temu?
LP
hahhaha ja pomoje tut
Caterham je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:V AFM sm prebral da vsi novi M-i ne bodo imeli vec SMG menjalnika, ampak navadn klasicen 6-stopenjsi menjalnik. A je kej resnice na temu?
LP
hahhaha ja pomoje tut
Tak obcutek mam k da sploh ne razumm kaj hocjo povedat, ker zelo dvomom da bi ukinl SMG....
LP
speedfight je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:V AFM sm prebral da vsi novi M-i ne bodo imeli vec SMG menjalnika, ampak navadn klasicen 6-stopenjsi menjalnik. A je kej resnice na temu?
LP
hahhaha ja pomoje tut
Tak obcutek mam k da sploh ne razumm kaj hocjo povedat, ker zelo dvomom da bi ukinl SMG....
LP
Mogoče pride kej novga![]()
Cyrus je napisal/-a:DSG sigurno nebojo uvedli, ker je to mnenjalnik VAG grupe. Bojo pa baje nardili menjalnik "podoben" DSGju, ki pa se bo imenoval drugače, mogoče kar SMG2 (vsaj tko je v eni reviji pisal).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov