Tole mi deluje dokaj uradno...
PS, očitno bo bl mal folka jokal...
Ti govoriš o type R, ta bo normalno 2.0 200KM
Jaz govorim o type RR, ki naj bi imel 2.4 agregat

Za renojčke je pa že Type R 200KM dovolj za sive lase.... :P
Tole mi deluje dokaj uradno...
PS, očitno bo bl mal folka jokal...
HajdukS je napisal/-a:metallic sej ti pravim da je ze obstojeca dovol da uzali renojcke + da dejansko dela 15k km v kosu brez da bi se pokvarla.![]()
Aja pa govorim o avtih v istem cenovnem razredu. Megane pa astra sta drazja (+25% mocnejsa).
(ps megana so hotl pred kratkim testirat na fifth gearu... ugani kaj se je zgodil? )
HajdukS je napisal/-a:Megancku se je zdela voznja ocitno presportna in je kr sam obupal.![]()
Aja pa jst mam tut par pripomb na vickijino voznjo, ampak res izjemoma. Proti clarksonu je izumla voznjo.
kljukec je napisal/-a:kolk ste brihtni
pa a ni zanimivo da je tolk renojev na cesti
pa ne govorim o prodajnih številkah
ampak je povdarek da so na cesti in ne ob cesti- oz na servisu
kar se tiče cene civica in konkurence
1.8 16v je cena mal pod 5mio
kar dobiš tudi pri konkureci, ki pa je kvečjemu cenejša
je pa res da po vašem ga še dam ne moreš prpelat k se po vsej vrjetnosti pokvar a ne
lp
HajdukS je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:kolk ste brihtni
pa a ni zanimivo da je tolk renojev na cesti
pa ne govorim o prodajnih številkah
ampak je povdarek da so na cesti in ne ob cesti- oz na servisu
kar se tiče cene civica in konkurence
1.8 16v je cena mal pod 5mio
kar dobiš tudi pri konkureci, ki pa je kvečjemu cenejša
je pa res da po vašem ga še dam ne moreš prpelat k se po vsej vrjetnosti pokvar a ne
lp
Mhm tut pospesek 8.6 dobis ob kombinirani porabi 6,5l pri konkurenci ane?![]()
(npr. audi a3 ki ima enako konjev a slabso porabo in pospesek stane miljon vec, mercedes A tudi priblizno miljon vec + da je slabse opremljen, slabsi pospesek, slabsa poraba, o zanesljivosti nebi zgubljal besed... )
PS: Ravno to je impresivno pri tem motorju da ima porabo kot 1.6 motor in zmogljivosti kot 2.0. To je bila tudi filozofija ko so ga konstruirali.
kljukec je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:Symon je napisal/-a:UMIRITE SE!!!!
Avto je meni hud ampak kako bo z porabo bomo pa videli.Tovarniški podatki niso vedno realni.
To je res. Jst mam ob mirni voznji vedno nizje povprecje kot je tov podatek.
jst vedno računam +1.5 -2 litra da pridem do realne
HajdukS je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:Symon je napisal/-a:UMIRITE SE!!!!
Avto je meni hud ampak kako bo z porabo bomo pa videli.Tovarniški podatki niso vedno realni.
To je res. Jst mam ob mirni voznji vedno nizje povprecje kot je tov podatek.
jst vedno računam +1.5 -2 litra da pridem do realne
To pove velik o tvoji voznji.
Zakaj pa je bmw 1 al pa mercedes A ksn drug razred kokr civic. Za mercedes A razumem ker je obcutno slabsi (katastrofa od avta v prav vsakem pogledu) )sam drugac mi povej kje je razlika. Razn v ceni seveda. Jst sm ti ze napisal da ma honda boljsi motor bolj je zanesljiva pa boljse vozne lastnosti ma kot preimerljiv bmw al pa mercedes po ceni. Zaenkrat (tko kot vedno) samo floskule zbijas skupaj medtem ko se nekateri raje pogovarjamo o stevilkah ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov