Glavna zvezda... CLS 55 AMG

Sexiiiii....

Lp, Cr00k
SAFRANE je napisal/-a:cr00k je napisal/-a:za CLS je registriru nasledna imena...
CLS 250, CLS 300, CLS 350, CLS 500, CLS 55 - DaimlerChrysler AG
...tko, to naj bi bila motorna paleta...
samo dizle pogresam...
ni res.
zaenkrat obstajajo le:
CLS 350
CLS 500 IN
CLS 55 AMG
dieselov ne bo. Manjših bencinarjev pa zaenkrat tudi ne, saj gre za prestižni model MB.
LP
JOHNY
No cls-a sem imel čast videt in avto je res fascinanten...res neverjetno lep in posrečena linija in dizajn...don CONSIGLIO je napisal/-a:Sem sledil tem novostim že na ostalih forumih.
B-klasa bi morala biti neka razširjena A-klasa, v razredu od Tourana, če sem prav razumel. Menim, da bo zanimivo vozilo, ampak bomo morali še cene videt.
R-klasa bo odprla spet nek nov razred, zanimiva bo po mojem predvsem notranjost (prostor).
S-klasa bo itak spet klasika v kategoriji, upam, da bo čimbolj spominjala na Maibacha.
CLS AMG je pa enostavno fascinanten. To je res avto, ki prepriča! Sprašujem se samo ali ne bo tudi enostavno prepričal vseh tistih, ki običajno kupujejo S-klaso?
LP,
don CONSIGLIO
SAFRANE je napisal/-a:no v gl. prejšn tedn v Muenchenu na premieri CLS-a !
poleg tega pa še na oktoberfestu (hui...)
wtf! ja tko bom reku no: oblika je najlepša na svetu, armaturna plošča mi je pa od S-klasse še kr bl všeč, drugač pa avto odličn, ni važn kakšna barvna kombinacija...
gor majo :
-modrga/not črn
-črnga/beige + AMG optika, pa so se že kuj na premieri že eni Arabci z kufri ukol sukal
-srebrnga/modr
-zelen/beige
tko kot sm reku, avto je oblikovno sigurno najlepši, medtem ko mi oblika same armaturne deluje sicer morda še bolj luksuzno od S-klasse, vendar po drugi strani pa manj futuristično in manjša. Zadaj sem še celo jaz lahko sedel čisto normalno, medtem ko drugi ki so malo večji od mene (jest sm 1,85 m) bi imeli pa že probleme pri glavi, ker je le coupejevska oblika.
Cene so pa ca. 9-10 k EUR nižje od S-klasse, kar me je tudi presenetilo, saj sem bil mišljenja da je to kombincaija S-klasse in CL-a, se pravi bo šlo za najbolj ekskluzivni serijski razred, ampak očitno je druga politika.
Vozi se odlično, vozil sem in 350 in 500, sicer že poznana motorja.
Podvozje je dobro naravnano, in avto deluje dokaj umirjen, s tem da pa se ga da tudi po ovinkih fino prbit! drugače pa deluje podvozje dokaj suvereno in nič kaj spektakularno.
Aja pa SLR-a so tud dobil, tko da je tudi ta zdej tm raztavljen.
Drugač pa: vozu sm še novo A-klasso 2.0 CDI in morm rečt,da se avto vozi odlično! kot na šinah! bistveno bolj odrasla je postala in materiali in izdelava so končno na nivoju Mercedesa. Samo ta ki sem ga jest vozu je bil avantgarde pa še mal opreme (xenon, navi) pa je bil že 7,5 mio SIT !!! tok pa ne dam u lajfu ! hallo??
zaradi tega se po mojem ne bo najboljš prodajal...
LP
JOHNY
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov