modri D. je napisal/-a:...samo se mi še vedno zdi A1 en nateg. Se mi zdi, da si vseen mal preveč prvoščjo s temi cenami in doplačili. Zame še vedno Mini...
Tattoo- je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:...samo se mi še vedno zdi A1 en nateg. Se mi zdi, da si vseen mal preveč prvoščjo s temi cenami in doplačili. Zame še vedno Mini...
Dvoličnost ali samo totalno nepoznavanje dejstev?!![]()
Potrebna doplačila pri osnovnem Miniju (Mini One 55 kW), ki v osnovi stane 16.600 EUR:
- Ročna klima = 983 EUR
- Pokrovi ogledal v barvi vozila = 51 EUR
- Beli smerokazi = 83 EUR
- Sprednje meglenke = 154 EUR
- Po višini nastavljiv sovoznikov sedež = 51 EUR
- Naslon za roke spredaj = 164 EUR
- Potovalni računalnik = 154 EUR
- Usnjen volan = 154 EUR
- ...
P.S.: Pa da ne bo pomote...tako Mini, kot A1 sta v mojih očeh pretirano škrta z osnovno opremo, ki bi jo po mojem mnenju moral sleherni avto imeti že serijsko!
Gosic je napisal/-a:Kaka prestižna znamka naredi kaj takega ! Avto, ki odlično izpolnjuje 1 balkansko pravilo in sicer kar je made in Germany, je ok. Avto pa ima klimo brez doplačila in sicer bosansko ! Za ritme pa poskrbijo vozniki sami !
~toMmy~ je napisal/-a:Pač si lahko to privoščijo, tako kot pri Miniju in na nek način s ceno umetno dodatno ustvarjajo image temu modelu. Mali avto za ljudi, ki imajo viška denarja, obstaja pa tudi oskubljena verzija za tiste, ki bi se radi pokazali, čeprav dejansko nimajo za hrano po nakupu premium avtomobila.
drugmirko je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Kaka prestižna znamka naredi kaj takega ! Avto, ki odlično izpolnjuje 1 balkansko pravilo in sicer kar je made in Germany, je ok. Avto pa ima klimo brez doplačila in sicer bosansko ! Za ritme pa poskrbijo vozniki sami !~toMmy~ je napisal/-a:Pač si lahko to privoščijo, tako kot pri Miniju in na nek način s ceno umetno dodatno ustvarjajo image temu modelu. Mali avto za ljudi, ki imajo viška denarja, obstaja pa tudi oskubljena verzija za tiste, ki bi se radi pokazali, čeprav dejansko nimajo za hrano po nakupu premium avtomobila.
kakor se vzame, oziroma niti ne...
sem glih danes v financah čital, da ponujajo za benciske A1 2600 evrov, za dizelske pa kar 2800 evrov skonta![]()
sem mislil, da je "ultra, mega, ekskluzivne in enkratne cene" način prodaje Citroenov in ne Audijev... eeee, ne, čak... za DS3 ne dajo nobenih popustov
drugmirko je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Kaka prestižna znamka naredi kaj takega ! Avto, ki odlično izpolnjuje 1 balkansko pravilo in sicer kar je made in Germany, je ok. Avto pa ima klimo brez doplačila in sicer bosansko ! Za ritme pa poskrbijo vozniki sami !~toMmy~ je napisal/-a:Pač si lahko to privoščijo, tako kot pri Miniju in na nek način s ceno umetno dodatno ustvarjajo image temu modelu. Mali avto za ljudi, ki imajo viška denarja, obstaja pa tudi oskubljena verzija za tiste, ki bi se radi pokazali, čeprav dejansko nimajo za hrano po nakupu premium avtomobila.
kakor se vzame, oziroma niti ne...
sem glih danes v financah čital, da ponujajo za benciske A1 2600 evrov, za dizelske pa kar 2800 evrov skonta![]()
sem mislil, da je "ultra, mega, ekskluzivne in enkratne cene" način prodaje Citroenov in ne Audijev... eeee, ne, čak... za DS3 ne dajo nobenih popustov
Blinder je napisal/-a:V italji ima serijsko klimoNam revnim slovencem so dali slabšo serijsko opremo.
Polo78 je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:V italji ima serijsko klimoNam revnim slovencem so dali slabšo serijsko opremo.
Temu se sploh ne čudim. Še vedno nas jemljejo, kot vseh zadnjih 20 let, za del balkana in nam turijo slabšo robo. K sreči se je miselnost ljudi vendarle malo spremenila in je čezdalje manj takih, ki gredo kupit neko znamko avta, samo zato ker je znamka. Recimo, da je k temu delno pripomogla tudi svetovna kriza. Pa vendar so časi Golfov brez klime in odpiranja šip "na roštilj" počasi ali pa že zdavnaj mimo, zato me še toliko bolj čudijo take poteze pri znamki, ki se ima za premiumsko. Prav jim bodi, če imajo slabo prodajo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov