Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun So avg 09, 2008 5:37 pm

da BMW dela korak proti lexusu?? :shock: :P BMW nikoli ni nobenega posnemal,in tudi ne bo-kvecjemu nekateri proizvajalci kopirajo bmw.
mislim da bo treba pocakati da se ladja vidi v zivo.. 8)
pa se glede grill-a: alfe so vcasih imele manjsi grill (trikotnik), sedaj pa seze do tal...-kar je izjemno polepsanje,zakaj pri bmw-ju nebi lepse zgledal vecji grill?v zivo je drugace kot na slikah ;)
lp

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor So avg 09, 2008 9:35 pm

Bomba od avta še posebaj noter zadek je dosti lepši od prejšnega modela sam grill pa je :evil:

p.s. kolko pride osnovni model

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne avg 10, 2008 10:07 am

sejjaretun je napisal/-a:da BMW dela korak proti lexusu?? :shock: :P BMW nikoli ni nobenega posnemal,in tudi ne bo-kvecjemu nekateri proizvajalci kopirajo bmw.
mislim da bo treba pocakati da se ladja vidi v zivo.. 8)
pa se glede grill-a: alfe so vcasih imele manjsi grill (trikotnik), sedaj pa seze do tal...-kar je izjemno polepsanje,zakaj pri bmw-ju nebi lepse zgledal vecji grill?v zivo je drugace kot na slikah ;)
lp

Slika
Slika
Lexus je bolj eleganten, se delno strinjam, BMWju ni čisto uspelo posnemanje... :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor Ne avg 10, 2008 10:12 am

meni je 7 dost lepša zadi kot lexus je bolj športna

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne avg 10, 2008 10:22 am

Saj to, preveč vulgaren zadek je za komfortno limuzino. Na M3 bi super pasal, pri sedmici pa...overkill.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne avg 10, 2008 10:40 am

bass je napisal/-a:Saj to, preveč vulgaren zadek je za komfortno limuzino. Na M3 bi super pasal, pri sedmici pa...overkill.

Eh ravno tak mora izgledat na bmw-ju zadek.......ne pa ko neki krof...tak kot pri lexusu :P

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne avg 10, 2008 4:32 pm

vugy je napisal/-a:
bass je napisal/-a:Saj to, preveč vulgaren zadek je za komfortno limuzino. Na M3 bi super pasal, pri sedmici pa...overkill.

Eh ravno tak mora izgledat na bmw-ju zadek.......ne pa ko neki krof...tak kot pri lexusu :P

Seveda to prihaja s strani potencialnega kupca nove bmw 7... :lol:
Če jim Lexus nebi odžiral kliantele (predvsem ameriške), potem ga nebi kopirali.
Po mojem mnenju je bmw zadnjo lepo executive limuzino naredil l.2001 in za ameriški trg je bila celo lepša kot za evropskega.
Zadnji njihovi izdelki so oblikovalski polom; 3cc, X6, 1cc in pa zdaj še tale vulgarnež...žalostno, včasih so mi bili bmw-ji res všeč.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Napisal/-a sejjaretun Ne avg 10, 2008 6:00 pm

bass je napisal/-a:
vugy je napisal/-a:

Seveda to prihaja s strani potencialnega kupca nove bmw 7... :lol:
Če jim Lexus nebi odžiral kliantele (predvsem ameriške), potem ga nebi kopirali.
Po mojem mnenju je bmw zadnjo lepo executive limuzino naredil l.2001 in za ameriški trg je bila celo lepša kot za evropskega.
Zadnji njihovi izdelki so oblikovalski polom; 3cc, X6, 1cc in pa zdaj še tale vulgarnež...žalostno, včasih so mi bili bmw-ji res všeč.

:lol:

Uporabniški avatar
Car-t-maN
Novinec

Napisal/-a Car-t-maN Ne avg 10, 2008 6:04 pm

Tole vse me spominja, ko je prišla nova S-classa vn in so se vsi zgražal(no skorej) da je podobna Maybahu in da je grda in bla bla bla, potem ko so jo pa videli v živo so pa spremenili svoje mnenje.

Zato počakejte da vidite 7co v živo in jo nato kritizirajte oz. hvalite
LP
Avto ni avto če nima trikrake zvezde na nosu

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne avg 10, 2008 6:10 pm

Nova s klasa (in tudi vse stare) je primer klasičnega, večnega oblikovanja. Lepa je, hkrati impozantna, še vedno pa je diskretna, saj kupci takih avtomobilov ne gledajo 2F2F in jih neka divja zunanjost ne gane.
Taki, ki jim je to prioriteta, si kupijo šestko, ali pa kaj iz M divizije, če zberejo toliko, če ne je pa tudi 318 M-optik v redu. Dodatne M značke seveda obvezne.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Napisal/-a sejjaretun Ne avg 10, 2008 6:32 pm

IcEm4n je napisal/-a:zadek me ful spominja na E32.

Slika

:tomidelej:
nova sedmica je tukaj nasla oblikovno inspiracijo,pri svojem predniku..ne pa pri bednem lexusu,dej nehi no...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne avg 10, 2008 7:13 pm

Seveda, v odbijač integriran izpuh je sveti gral bmw-jevega oblikovanja, čestitam.
Tudi na zgornji fotki je jasno viden...aja, čaki....hmmmmm? :roll:

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Ne avg 10, 2008 7:50 pm

na zgornji sliki je pokazal obliko luči!

v odbijač integriran izpuh pa je definitivno lepši kot kar tako, kot se je to počelo nekoč.
Ali bi tebi zgledalo lepo ko bi kar tako nekaj štrlelo ven?

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne avg 10, 2008 8:15 pm

Ne bomo o osebnih okusih, bi pa to zagotovo pomenilo, da se bmw drži tradicije in ne kopira japoncev.
Aja, neee, pozabil sem, bmw pa ja ne more nikogar kopirati, kajne? Das ist aber unmöglich, ja?

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne avg 10, 2008 8:30 pm

bass je napisal/-a:Ne bomo o osebnih okusih, bi pa to zagotovo pomenilo, da se bmw drži tradicije in ne kopira japoncev.
Aja, neee, pozabil sem, bmw pa ja ne more nikogar kopirati, kajne? Das ist aber unmöglich, ja?

Če pa ti nisi težki tip..potem pa noben ni.....dokler se gre za nemške avte imaš ti pravico vse povedat....če pa kdo pove kako čez alfo pa je ogenj v strehi :roll: :roll:

:bow :pivo :pivo zmago si, res :!: :roll: :P

Pa kaj če so kopirali avspuhe :lol: :lol: :lol: kolko stvari pa so japonci, tudi tehničnih po nemcih

pač so toplo vodo na novo izmislili.....samo na japonskem še več tople vode teče :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Napisal/-a sejjaretun Ne avg 10, 2008 8:50 pm

vugy je napisal/-a:
bass je napisal/-a:Ne bomo o osebnih okusih, bi pa to zagotovo pomenilo, da se bmw drži tradicije in ne kopira japoncev.

Če pa ti nisi težki tip..potem pa noben ni.....dokler se gre za nemške avte imaš ti pravico vse povedat....če pa kdo pove kako čez alfo pa je ogenj v strehi :roll: :roll:

:bow :pivo :pivo zmago si, res :!: :roll: :P

Pa kaj če so kopirali avspuhe :lol: :lol: :lol: kolko stvari pa so japonci, tudi tehničnih po nemcih

pač so toplo vodo na novo izmislili.....samo na japonskem še več tople vode teče :lol: :lol: :lol:
:EE :EE :EE

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne avg 10, 2008 8:57 pm

Sem ugotovil, kaj na tej sedmici ni v redu. Oblika sprednjih luči! Morale bi biti tanjše in po obliki spominjati na tiste, ki jih je imela stara petica! Pa bi avto veliko boljše izgledal.

Slika
Slika

Približno takole: Sem na hitro popravil na tem črnem :)

Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne avg 10, 2008 10:08 pm

Slika pugi.si

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po avg 11, 2008 12:17 am

Lignage, sigurno bolje, a ledvičke so še vedno neproporcionalne (USA XXLgrill sindrom). Krojeno za zahodni trg in to mi ni všeč. Avto naj bo univerzalno lep, ne pa orodje za regulacijo prodajnih številk...

Me pa veseli, da smo prišli do spoznanja, da tudi BMW lahko kopira, sem že dobil vtis, da je morda nekaj narobe z mojo percepcijo slik. Nekateri ste me celo vneto prepričevali v nasprotno in lagali sami sebi. Seveda je bilo to dejstvo toliko težje priznati, glede na to da se gre za überwagen.
In da, jemljem si pravico izpostaviti napake, ki jih nekateri tako kleno "spregledate", ker se pač gre za DAS BMW.
Za razliko od večine, ki pljuva čez AR, pa so moje kritike utemeljene in ne plod neke skoraj izumrle fame iz osemdesetih. Sicer pa , če vržem oko na vozila v vajinih avatarjih, mislim, da glede dizajna ne bomo prišli skupaj...

Kopiranje je za evropejske znamke v mojih očeh nesprejemljivo. Japonci, korejci in kinezi, to je druga filozofija, drugi nazori, nimajo neke tradicije pri avtomobilizmu, da bi se imeli na kaj opirati in jih ni sram kaj skopirati.

Kot sem napisal, so mi bili včasih BMWji silno všeč od najmanjšega do največjega, zdaj pa le stežka v njihovi ponudbi najdem model, ki se mi dopade izključno zaradi dizajna.

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po avg 11, 2008 12:46 am

@Lignage, bi blo bolše je, velik bolše, sam ledvičke bi še pol mogli mal zmanjšat
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov