Se vidi da se fantje v Daciji trudijo ugoditi kupcem sam če tako pogledamo jih čist podpiram....sej mora vsak nekje začeti,ne? Sej mogoče pa bojo čez 100 let vodilni v avtomobilski industriji
Sej mogoče bi jo celo kdo kupil.
Samo ne v sloveniji. Bognedaj. kaj bi pa sosed rekel, bi se stopil od smeha. Ker se ve da je poceni in nekvalitetna in bljah in..pač dacia
Tudi sam mislim da avto ni lep, bil bi pa čisto uporaben za kakšno dostavno službo.
Joie de vivre! je napisal/-a:Res ste nadvse brihtni fantje...
tako je! kako lahko se lahko norca delate z ene znamke? nekomu je pač všeč in si raje kupi nov avto za 1.6 MIO SIT, kot pa kakšnega starega, s katerim ima same probleme.
eclipse_R je napisal/-a:men je pr teh dacijah sam to smešn, k majo zadi napisan 1.1 MPI s takimi črkami pa tko čudn, da usakič k vidm mislm da piše LUMPI
eclipse_R je napisal/-a:men je pr teh dacijah sam to smešn, k majo zadi napisan 1.1 MPI s takimi črkami pa tko čudn, da usakič k vidm mislm da piše LUMPI
Ja ful je lep pa detajliran sam ko bojo mogoč to nardili serijsko bo pa zihr samo sranje no mogoč tut ne sam ta firma si je tk že s prvim avtu nabrala minus pike tk da zame to ni to in me nebi prepričala sam oblika
če bo zadeva vredu, nebi blo švoh lih po moje... sploh če vsaj osnova ostane ista, kot tu... armatura mi je pa bomba, čeprav bi mi po moje postala po nekem času dolgočasna