Zakaj? Ker so Čehi 'vzhodnjaki'? Ker so Slovani manjvredni?Podcenjevalnost bi človek pričakoval znotraj koncerna do plebejske Škode
CHAN je napisal/-a:Podcenjevalnost bi človek pričakoval znotraj koncerna do plebejske Škode...
sonic je napisal/-a:Ker če Seat ne more sam financirati razvoja.....
sonic je napisal/-a:Zakaj? Ker so Čehi 'vzhodnjaki'? Ker so Slovani manjvredni?Podcenjevalnost bi človek pričakoval znotraj koncerna do plebejske Škode
Meni se zdi pa Škoda vseeno bolj kvalitetna znamka (in z bogato zgodovino) kot tam nek Seat. Moti me tudi uporabljanje izraza 'češki' kot slabšalni pridevek.
Seat je pa znamka, ki proizvaja poceni avtomobile. Tako jo vidijo tudi kupci v njeni domovini Španiji, kjer od Seata pričakujejo predvsem čim nižjo ceno.
Pa še to - a je res, da VAG ne dovoli Seatu lastnega razvoja - ali pa morda Seat nima dovolj sredstev za lastni razvoj? ne vem, sprašujem.
Ker če Seat ne more sam financirati razvoja, mora pač sprejeti kar dobi.
Tako je to v lajfu, fantje moji. Ponos je privilegij sposobnih, ki so si ga prislužili - ne nekaj, kar bi lahko izsilil ali izprosil.
fiatpowered je napisal/-a:Samo eni pa ste pizduni. Moti vas armaturka od A4. Slišite, od prejšnjega A4.Še vsak test ki sem ga prebral od prejšnjega A4, ko je nanesel na armaturko, je pravil, da je ta armaturka in uporabljeni materiali na njej in njena izdelava najbolša v razredu, najbolša na svetu za ta denar, če hočete. Ja najbolša, bmw3 in mercedes c, sta mu ga lahko kar se tiče tega takrat in kot pišejo še danes pri novem a4 samo po*****a. In zdaj, ko pa jo premaknejo v novega seata, pa zgražanje, a je kdo mogoče pomislil da je zdaj v seatu audijeva armaturka, ki je najverjetneje če ne kar verjetno enako doterana kot ta nova v novem audiju a4, samo pač v novem je malo spremenjena, ker je pač NOVI A4. Ergonomija pa ne more biti v novem audiju spremenjena na bolje od starega, ker je že stari imel popolno ergonomijo, celo pravijo, da imajo 20 let stari audiji boljšo ergonomijo kot nekateri današnjni peugeoti in fiati. Toliko o tem. Ta novi seat, je sploh v karavanski različici in pa v tisti svetlo modri barvi enostavno lep, in spomninja na prejšnega s4 v tej modri barvi.
Še bolj me pogrejejo izjave od nekaterih otrokov, ki govorijo da bo to pa zdaj slabo za audi, a res, torej eni kar naenkrat vedo več kot nekateri zaposleni v VAGu, ki se že desetletja po osem ur na dan ukvarjajo s tem, kaj bi bilo za še večji dobiček dobro narediti. Oprostite, ampak po petminutnem razmišljanju in s tega delanja zaključkov kaj je dobro in kaj slabo, niti slučajno ne morete konkurirati vodilnim v koncernu, kateri v to razmišljanje vlagajo šihtovske čase.
Pa še eno vprašanje za vse brihtneže, ali se vam armaturke(slog in kvaliteta) novodobnih seatov zdijo lepše kvalitetnejše, kot ta audijevska v tem seatu ? Se mi je zdelo ja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov