če nič drugega jih bodo vsej brez problema našli, če se zgubijo..... črn dim bo na daleč viden! :P

xandrej je napisal/-a:Ja ne... Micubiši je zakon... Čeprav nekak ga že ene 3 leta nisem videl oz. opazil nikjer, zdaj pa ne vem al jih ni ali pa jih ne vidim oz. niso zanimivi. Moram se spet kaj mimo šerbineka pelat tam včasih kakšen stoji ko je na servisu...
nebivedu je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Ja ne... Micubiši je zakon... Čeprav nekak ga že ene 3 leta nisem videl oz. opazil nikjer, zdaj pa ne vem al jih ni ali pa jih ne vidim oz. niso zanimivi. Moram se spet kaj mimo šerbineka pelat tam včasih kakšen stoji ko je na servisu...
Predrago so ratal, pa jih ljudje ne kupujejo več dosti - zadnje čase jih je res bolj malo na cesti.
Gnusmas7 je napisal/-a:razlog je v slovenski naklonjenosti francozom ter nemcem
tudi toyota (ki dalec najvec proda od japoncev na slo trgu) proda zanemarljivo stevilo avtomobilov....
mal offtopic
ta mi je vsec od citroena
[url] http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 2111347300
Gnusmas7 je napisal/-a:razlog je v slovenski naklonjenosti francozom ter nemcem
tudi toyota (ki dalec najvec proda od japoncev na slo trgu) proda zanemarljivo stevilo avtomobilov....
mal offtopic
Lignage je napisal/-a:Toyota ne proda zanemarljivega stevila avtov. Mislim, da že dobro spodjeda kakšnega evropejca. Na našem trgu je tudi že prodala več kot npr. Ford.
Se mi zdi, da je na Slovenskem mal kriv za slabo prodajo Mitsubishija tudi uvoznik![]()
lp, mm
nebivedu je napisal/-a:Gnusmas7 je napisal/-a:razlog je v slovenski naklonjenosti francozom ter nemcem
mal offtopic
Razlog je v tem, da imajo evropejci (avtomobilske znamke) že skoraj v vsaki vasi servis in prodajo. Japonci tega ne nimajo, ker se jim zdi neekonomično, japonska kvaliteta je pa vseeno parkrat večja od evropejske. In ravno to pomanjkanje srvisov in prodajaln je posledica tega, da se ljude raje odločijo za nakup evropskega vozila, saj imajo servis in prodajo blizu doma.
Toyotinih servisov je samo par, subaruji in mazde tudi nimajo veliko servisov, mitsubishija skoraj ne najdeš, za daihatsu lahko cel google okol obrneš pa najdeš 2, če pa pogledaš PSA in renault imaš pa res v vsaki vasi svoj servis in prodajo, VAG pa v vsaki drugi vasi. (kmalu bo zraven manuala za avto lažje dat seznam vasi, ki nimajo servisa ali prodajalne, saj bo prišlo tiskanje manuala desetkrat ceneje)
Jasno je pa da se bo ovca odločila za avto, katerega imajo vsi njegovi sosedje, saj jim mora konkurirat (zelena zavist v sloveniji je tako velika, da bi se lahko malo zamislili) tako v ceni kot v kvaliteti, pri tem pa niti malo ne pomisli, da bi lahko imel bolj kvaliteten avto za isto ceno, samo odstopal bi od sosedov. Samo potem se nebi mogel pogovarjat s sosedi o avtomobilih in njihovih okvarah, ker njegova znamka pač ni tok na servisu kot sosedova.
xandrej je napisal/-a:Če ti nisi malo čez smreko pol pa tudi ne vem. Ko otrok v peskovniku ko je celi dan not pa se dere... Sorry... Misliš, da imajo ljudje čas čakat na del iz japonske ki hodi 1 mesec v slovenijo. Eh zdaj sem zajebal... Saj nič ne crkne.
Ajde bodi frajer pa mož beseda pa se pozanimaj koliko toyot yarisov je zaribalo letos... Ko boš vedel podatek pa ga napiši.
Glede na to, da je rec. cliotov v Sloveniji 2 miljona yarisov pa 300 kakšen je procent pokvarljivosti? Se pravi na 1 yarisa lahko crkne 200 cliotov... Brezveze.
Foter je imel Daihatsuta Applausa 1.6 so mu cinšpule pocrkale je čakal v hočah pri serviserju na njih 1 mesec. Kaj si ti nor? Ljudje rabijo avtomobile. To je bilo leta 1990...
Ne boš vrjel ima safrana (baj je klump pd avta) od novega 1998 2.0 16V veš kaj je do sedaj crknilo? 180 000 kilometrov? Zadnji lonec ter ventilator kabine. Strošek je 70 jurjev
cliort je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:(glavni servi pa naj bi il narejen pred nakupom 2 leti nazaj v avtohiši REAL).
Bil ali ni bil, to je zdaj vprašanje??? (narejen servis)
Joie de vivre! je napisal/-a:da tudi Toyota ni več tisto kar je bila.
-BERTONE- je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:da tudi Toyota ni več tisto kar je bila.
Seveda da ni. Včasih je bila vsaka honda in vsaka tojota uvožena iz japonske in tam narejena. Like honde civic letnik 1992, 1993...VTI 160ps, danes pa kaj, kje delajo jarise, če sem prav informiram jih delajo na madžarskem in celo v turčiji, kje delajo tojote corole, baje da v angili in na poljskem, in ga ni boga da me prepiča da je nek avto narejen na poljskem ali v angliji lahko tako dobro narejen kot v japonski faberki, ker japonci prodajo dušo samo da dobro naredijo, karkoli že delajo. Če prav vem so od toyot corol samo tisto kombi verso uvažali z japonske kjer so jih delali, za ostale so pa rekli da se ne splača da je cenej če jih v evropi delajo. Kr poglejte te starejše honde kaj vse so morale pretrpet od mulcev ki so se izživljaji nad njimi, pa še danes lavfajo in celo zelo iskane so, tiste lepo ohranjene. Kar je made in japan(mišljeno dobesedno, ne tisto made in japan, narejeno pa v severni koreji) je za zmerej narejen, sam to vam povem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov