Jorgi je napisal/-a: Oprosti drugmirko, proti novemu A5 se lahko tale CII z napihnjeno kopijo audijeve rite lahko enostavno samo skrije. Pa dobro veš, da nisem nek germanofil. Ne rečem, da ni v redu, vseeno preveč malenkost preglomaznih detajlov, ki preprečujejo, da bi lahko rekli, da gre res za čisto eleganco. Rit sedanske različice ne deluje prav nič elegantno. Naj ti moje mnenje ne pokvari veselja. Želim reči le, da ko se zaljubimo, imamo težko kritično distanco do osebe/stvari, ki jo obožujemo. :P

ja.... bi se strinjal z Xandrejem. razen s tem, da Bentley zgleda boljše... Bentley meni zgleda ko zeljojedi švabo. sej ni slab ampak je blo videt, da VW nima glih izkušenj pri tej vrsti prestiža.
z besedami "noben švab nima take elegance in šarma" sem mislu na njegovo direktno konkurenco.... Passat, Vectra, Mondeo pa tudi na ostale nešvabe iz segmenta tudi. tak da sorry za preobširno rabo semantike :P
A5 je pa itak bolj taljanski kot pa nemški! takega sexa in aristokratskega šarma ob enem nemci žal niso sposobni sami nardit. zato tud zaposljujejo Bangla in DaSilvo...
o kritični distanci pa.... mislim, da sem bil en najbolj gorečih nasprotnikov "germanizacije" izgleda in še zmerej mislim kako gorko na račun njegovega izgleda. kot tudi na račun izgleda C6ke al pa še čeda drugega pri njih. ampak, zato ker sem fan in ker jih vozim, o njih vem več kot pa negdo, ki je le slišal, da se kvarijo, zato lahko tudi direktno kritizram..... al pa pohvalim

.