http://home.vrweb.de/~jan.schmidbauer/F ... 0Coupe.jpg
PiWPiW je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Zadaj je "isti" kot P406oupe
mogoče samo tebi. ta coupe ima čisto svojo obliko.
motorizacija v prejšnjih modelih je bila bolj bužca. mene bolj skrbi kako bo z podvozjem. hyundaji namreč niso glih nek buh ve kaj kar se tiče voznih lastnostih.
JEREMIJA79 je napisal/-a:remotebrain je napisal/-a:j**c glede kvalitete izdelave? A si ga mel da lahko to trdis?
Ne,jih pa zato vsak dan šraufam na pooblaščenem servisu...(Moje mnenje se nanaša na konkretni model.)
INFINITI je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:remotebrain je napisal/-a:j**c glede kvalitete izdelave? A si ga mel da lahko to trdis?
Ne,jih pa zato vsak dan šraufam na pooblaščenem servisu...(Moje mnenje se nanaša na konkretni model.)
Zanimivo - sam poznam kar 6 coupejašev vseh generacij in nobeden od nas ni pljunil čez ta avto kot nekvaliteten ali da se kaj kvari. Meni je pa mojega prejšnjega zjebal ravno nesposoben uradni servis, tako da se ne strinjam s tabo, da so avti slabi
sašo5 je napisal/-a:No vidva; dajta še razložit, kaj vam je to serviser "zafukal" ?
sašo5 je napisal/-a:No vidva; dajta še razložit, kaj vam je to serviser "zafukal" ?
remotebrain je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:No vidva; dajta še razložit, kaj vam je to serviser "zafukal" ?
pišuka pa kaj je s temi navednicami? Kaj mislite da bolj inteligentni izpadete ce jih stalno uporabljate?
-.Popraskali konzolo ob montiranju radia
-med garancijo POPRAVILI (wtf?!) motorček sipe, da je odpovedal pol leta po garanciji (mi je niso priznali)
-Ob neuspeli kraji zamenjan volanski drog z kljucavnico kablovjem in drugimi pritiklinami- cez 4 mesce cedezno zacne svetit lucka za airbag in hupa neha delat. Seveda po njihovih besedah nakljucje (my ass)
-Uglavnem avte servisiram kadar bo mozno v tujini. Nasi serviserji v vecini samo nabijajo in kvarijo stvari ob tem ko menjajo bolt on zadeve. Najbol mi gre pa na falus njihov poznavalski odnos pol pa vidis ko napise nalog da je polpismen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov