Lesane Parish Crooks je napisal/-a:vse uredu ,sam nevem kaj delajo zadnje cajte pri VW s temi lučmi.Avtu pašejo kt kravi gate no.In passat in touran,mogoče je sharan mal lepš ampak vseen ni to to.Nevem kaj ga serjejo matr!
Lignage je napisal/-a:Ne razumem, kako je lahko nekomu Passat CC lepši od tega prenovljenega Passata![]()
simply je napisal/-a:Eni smo mel že oboje.![]()
Meni je všeč pa čeprav imamo laguno.Z veseljem bi ga imelxandrej je napisal/-a:če pa je komu to lepo pa go for it...
praviš da si nerazgledan?MBLeon je napisal/-a:Meni osebno daleč najlepši pred konkurenco
...:::Team:::... je napisal/-a:praviš da si nerazgledan?MBLeon je napisal/-a:Meni osebno daleč najlepši pred konkurenco
...:::Team:::... je napisal/-a:praviš da si nerazgledan?MBLeon je napisal/-a:Meni osebno daleč najlepši pred konkurenco
priznam, imam manjšega od tebeMBLeon je napisal/-a:...:::Team:::... je napisal/-a:praviš da si nerazgledan?MBLeon je napisal/-a:Meni osebno daleč najlepši pred konkurenco
Ne vem čemu žaljivke, če je komu kak model všeč se tako lastniki drugih znamk počutijo ogrožene. Če mi je lepši kot konkurenca mi je pač lepši in se ne počutim nič manj vrednega če je tebi audi všeč.
O razgledanosti pa si tako sam povedal vse z svojim stavkom!
CHAN je napisal/-a:Spodobne cene: http://www.volkswagen.si/files/si/downl ... ceniki.pdf
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov