Ceed je napisal/-a:Ja ne, mislim, da sem nekje septembra vozil prvič novega sportaša, in prva stvar, ki sem jo preveril so bile plastike, če so tudi trde kot v ix35 in so bile, tudi tiste zgoraj.
Gosic je napisal/-a:Samo pri KMAGU ne kopuj, če pa že, pa pojdi ko ti avto dostavijo z kakim kleparjem, ali pa polir majstrom da malo preveri debelino laka, malo preveri razmake.... Namreč lahko ti prodajo razbitega.
hundi je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Samo pri KMAGU ne kopuj, če pa že, pa pojdi ko ti avto dostavijo z kakim kleparjem, ali pa polir majstrom da malo preveri debelino laka, malo preveri razmake.... Namreč lahko ti prodajo razbitega.
No gospod Gosic pa bi bil tko dober in podrobno obrazložil ter argumentiral tvojo trditev prosim.
klemen_ je napisal/-a:Tale se tudi meni zdi "premočna".
Gosic je napisal/-a:Samo pri KMAGU ne kopuj, če pa že, pa pojdi ko ti avto dostavijo z kakim kleparjem, ali pa polir majstrom da malo preveri debelino laka, malo preveri razmake.... Namreč lahko ti prodajo razbitega.
ice je napisal/-a:Ja vse Kie so od KMAGa v SLO, tko da bo težka. Če kupim v tujini me pa pride +13% davka na motorna vozila
p.s. včeraj sem bil v enem Hyundai salonu na Gorenjskem, dvomim da obstajajo večji šalabajzerji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov