Gosic je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pokvarili so ga definitivno, predvsem, ker linije zdaj niso skladne, ampak so mu prakticno samo novo masko nataknili. O sranju od plastike, iz katere je ceed narejen se pa lahko pridete prepričat kr k nam domov oziroma pogledat bratov ceed. To je obup od avta
Očitno je res en velik drek, cenen plastik fantastik... ker številka prodanih ceedov vse pove. Res obup je ta avto !!!
Tudi Golfov se proda en kup, pa to pomeni da je dobr?
Tudi Renojev se proda en kup pr nas, pa to pomeni da so dobri?
Tudi Britney Spears proda miljon plat, pa to pomeni da je dobra glasbenica?
Bistvo tega je, da ma vsak tele svoj veselje in da je na tem forumu kar eno vsiljevanje stvari. In z to plastiko, ki mi gre že pošteno na k**** je tko, da jo ima vsak, ampak je obložena z raznimi dodatki( blago, usnje, dodelana plastika z motivi). Pri nekaterih zgleda bolj ceneno, pri drugih bolj moderno. Če hočeš noro kul, hud, dodelan avto, si kupi bmwja, ne pa govorit o cenovno doseglivih avtih, ki so namenjeni navadnim smrtnikom. Vse nekaj šteje. Avto za tak denar pa je best buy, pa naj reče kdor kar če, in KIA to dobro ve in ji tudi pošteno dobro uspeva. Opažam pa da je nekateri folk tako zagret za svojo firmo, da kar poda slaba mnenja o drugih avtih. Pač čist normalna Slovenska lastnost. Jaz v slovejem lastnem živlenju nemorem imet normalnega kontakta recimo z VAG-ovci. Kadar je govora o avtomobilih je tako da : to moj golf.. to uno tret.. najbolš. Če bi vsak mel en znosn kontakt, znosn razum bi bilo lažje. Marsikomu. In Speedfreak že vem kakšen ima razum, že samo ko sem nekoč omenil porabo.
speedfreak je napisal/-a:ne ti o mojmu razumu. Prvo nimam golfa ampak astro, ki ima boljšo plastiko od kie, vsaj odpada ne nič, kot je pri kii
, pa kot veš ima brat kio ceed ( no nima je več ), tako, da vem to iz prve roke ( poraba, kvaliteta in ostale stvari), pa vrjem da nism značkar, še zdaleč ne
MatejW je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:ne ti o mojmu razumu. Prvo nimam golfa ampak astro, ki ima boljšo plastiko od kie, vsaj odpada ne nič, kot je pri kii
, pa kot veš ima brat kio ceed ( no nima je več ), tako, da vem to iz prve roke ( poraba, kvaliteta in ostale stvari), pa vrjem da nism značkar, še zdaleč ne
odpada, pa barva zbledela pa tako... si reko da bos slike nalimo da vidim to cudo...
pa nic iz tega
Jerch_ je napisal/-a:samo za MatejaW
http://www.mojalbum.com/kia-foto_674047 ... 537778.jpg
speedfreak je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:vsi kupujejop nepremičnino ko hočejo avto prodatvso srečo pri prodaji, avto sam po sebi mi je legenda.
avto je res zakon, z vecjimi gumami se bolj..pa še enkrat prosim brez brezveznih komentarjev, če koga zanima avto naj pride pogledat, ne bo našel napake :
MatejW je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:samo za MatejaW
http://www.mojalbum.com/kia-foto_674047 ... 537778.jpg
Se bos mogo malo bol potrudit
Kot so ze zgornji uporabniki napisali, se vidi da je volan moker, in ne obrabljen!
Mislim da je ze blo to v eni temi....
Cakam pa da speedfreak nalepi slike... kak avto razpada in barva obledi v roku dveh let? Ali celo enega leta....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov