Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Pe dec 25, 2009 9:14 pm

Že en rendering, je pa verjetno daleč od končnega izdelka.

Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe dec 25, 2009 9:17 pm

Nočem razočarat Kia fane, ampak a opazi kdo podobnost:

Slika

Ja, spet VW... :pij:

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Pe dec 25, 2009 9:20 pm

Saj pravim, da je rendering :roll:

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe dec 25, 2009 9:22 pm

Gosic je napisal/-a:
Jože20 je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:pokvarili so ga definitivno, predvsem, ker linije zdaj niso skladne, ampak so mu prakticno samo novo masko nataknili. O sranju od plastike, iz katere je ceed narejen se pa lahko pridete prepričat kr k nam domov oziroma pogledat bratov ceed. To je obup od avta :x

Očitno je res en velik drek, cenen plastik fantastik... ker številka prodanih ceedov vse pove. Res obup je ta avto !!! :roll:

Tudi Golfov se proda en kup, pa to pomeni da je dobr?

Tudi Renojev se proda en kup pr nas, pa to pomeni da so dobri?

Tudi Britney Spears proda miljon plat, pa to pomeni da je dobra glasbenica?

Bistvo tega je, da ma vsak tele svoj veselje in da je na tem forumu kar eno vsiljevanje stvari. In z to plastiko, ki mi gre že pošteno na k**** je tko, da jo ima vsak, ampak je obložena z raznimi dodatki( blago, usnje, dodelana plastika z motivi). Pri nekaterih zgleda bolj ceneno, pri drugih bolj moderno. Če hočeš noro kul, hud, dodelan avto, si kupi bmwja, ne pa govorit o cenovno doseglivih avtih, ki so namenjeni navadnim smrtnikom. Vse nekaj šteje. Avto za tak denar pa je best buy, pa naj reče kdor kar če, in KIA to dobro ve in ji tudi pošteno dobro uspeva. Opažam pa da je nekateri folk tako zagret za svojo firmo, da kar poda slaba mnenja o drugih avtih. Pač čist normalna Slovenska lastnost. Jaz v slovejem lastnem živlenju nemorem imet normalnega kontakta recimo z VAG-ovci. Kadar je govora o avtomobilih je tako da : to moj golf.. to uno tret.. najbolš. Če bi vsak mel en znosn kontakt, znosn razum bi bilo lažje. Marsikomu. In Speedfreak že vem kakšen ima razum, že samo ko sem nekoč omenil porabo.

ne ti o mojmu razumu :twisted: . Prvo nimam golfa ampak astro, ki ima boljšo plastiko od kie, vsaj odpada ne nič, kot je pri kii :-P , pa kot veš ima brat kio ceed ( no nima je več ), tako, da vem to iz prve roke ( poraba, kvaliteta in ostale stvari), pa vrjem da nism značkar, še zdaleč ne ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe dec 25, 2009 9:23 pm

A tole na zgornji sliki naj bi predstavljalo zamisel novega pro-ceeda al čist nov avto? :pop:

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Pe dec 25, 2009 9:30 pm

Ne ve se še točno, verjetno si bo veliko tehničnih rešitev delil s ceedom, bo pa čisto drugačen, baje pa naj bi bil zamenjava za pro_cee'da, ki ga ne bo več.

himi

Napisal/-a himi Pe dec 25, 2009 10:29 pm

Tista slika zgoraj je stara tri leta in nima nobene zveze s prihajajočim novim cee'dom...

Mašina
Nov uporabnik

Napisal/-a Mašina Pe dec 25, 2009 11:43 pm

himi je napisal/-a:Tista slika zgoraj je stara tri leta in nima nobene zveze s prihajajočim novim cee'dom...

Škoda. :D

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So dec 26, 2009 12:58 am

speedfreak je napisal/-a:ne ti o mojmu razumu :twisted: . Prvo nimam golfa ampak astro, ki ima boljšo plastiko od kie, vsaj odpada ne nič, kot je pri kii :-P , pa kot veš ima brat kio ceed ( no nima je več ), tako, da vem to iz prve roke ( poraba, kvaliteta in ostale stvari), pa vrjem da nism značkar, še zdaleč ne ;)

odpada, pa barva zbledela pa tako... si reko da bos slike nalimo da vidim to cudo...
pa nic iz tega
Slika

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne dec 27, 2009 4:48 am

samo za MatejaW
Slika

ma_hi
Novinec

Kraj: Portorož

Napisal/-a ma_hi Ne dec 27, 2009 7:44 am

Smola pač, samo mislim da se to dogaja kar na večini avtov. V eni prejšnji temi sem napisal da se mojemu očetu dogaja na senicku, tastu na Turanu in še bi lahko našteval.... Na sliki me bega, da se tako lušči volan, ki je v bistvu usnjen.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Ne dec 27, 2009 9:01 am

@Jerch_
Kar se tiče te slike, smo razčistili, da je iz avto.neta in ja bil avto ravno opran(nov). Kako se lahko lušči volan preden ga kdo začne vozit pa tudi ne vem. Poglej ročico menjlnika, ki je tudi mokra.
Kdo, pa bi kupil tak avto? lepo te prosim.
In, če bi se odluščilo usnje, bi spodaj izstopilo svetlejše blago, na katero je usnje prilepljeno.
Zadnjič spremenil Marek_, dne Ne dec 27, 2009 11:11 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne dec 27, 2009 10:43 am

Tako je - usnje na zgornjih slikah je mokro.

Sicer pa koliko stane na novo preoblečen volan in prstavna ročica - par EUR!

Uporabniški avatar
/miha\
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a /miha\ Ne dec 27, 2009 10:47 am

Saj se na desnem zgornjem robu volana lepo vidi, da so se oblikovale kapljice in tečejo navzdol. Če na hitro pogledaš, pa res izgleda kot, da nekaj ni v redu z volanom.
Sam ne se kregat :P

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne dec 27, 2009 12:18 pm

MatejW je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:ne ti o mojmu razumu :twisted: . Prvo nimam golfa ampak astro, ki ima boljšo plastiko od kie, vsaj odpada ne nič, kot je pri kii :-P , pa kot veš ima brat kio ceed ( no nima je več ), tako, da vem to iz prve roke ( poraba, kvaliteta in ostale stvari), pa vrjem da nism značkar, še zdaleč ne ;)

odpada, pa barva zbledela pa tako... si reko da bos slike nalimo da vidim to cudo...
pa nic iz tega

Avto je prodan, lahko ga greš v avtohišo, kjer je sedaj pogledat pa da vidiš to čudo.

Pa vsi me zdaj napadate, ko da sem ne vem kak značkar. Še enkrat ponavljam, še sam sem hotel upit proceeda, pa so me napake in nezmožnost prodaje rabljenega odvrnilo od nakupa, drugače pa verjamem da je s faceliftom kvalitetnejši, mi je pa osebno grši.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne dec 27, 2009 12:51 pm

Jerch_ je napisal/-a:samo za MatejaW
http://www.mojalbum.com/kia-foto_674047 ... 537778.jpg

Se bos mogo malo bol potrudit :)
Kot so ze zgornji uporabniki napisali, se vidi da je volan moker, in ne obrabljen!
Mislim da je ze blo to v eni temi....

Cakam pa da speedfreak nalepi slike... kak avto razpada in barva obledi v roku dveh let? Ali celo enega leta....

btw speedfreak, zakaj si potem avto prodajal oz ga je tvoj brat prodajal kot da ni z njim nic narobe?
speedfreak je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:vsi kupujejop nepremičnino ko hočejo avto prodat :) vso srečo pri prodaji, avto sam po sebi mi je legenda.

avto je res zakon, z vecjimi gumami se bolj ;) ..pa še enkrat prosim brez brezveznih komentarjev, če koga zanima avto naj pride pogledat, ne bo našel napake :
Zadnjič spremenil MatejW, dne Ne dec 27, 2009 1:01 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne dec 27, 2009 12:55 pm

MatejW je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:samo za MatejaW
http://www.mojalbum.com/kia-foto_674047 ... 537778.jpg

Se bos mogo malo bol potrudit :)
Kot so ze zgornji uporabniki napisali, se vidi da je volan moker, in ne obrabljen!
Mislim da je ze blo to v eni temi....

Cakam pa da speedfreak nalepi slike... kak avto razpada in barva obledi v roku dveh let? Ali celo enega leta....

Poglej mal post nad tvojim...avto je v avtohiši, razpada predalček na stropu ( oziroma je odpadel :lol: ), pepelnik se ne da odpret, da o čričkih ne bi..avto je letnik 2007

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne dec 27, 2009 1:03 pm

Na avto.net pa ga ni ne? Ker ga ne najdem :cry:
Slika

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory Ne dec 27, 2009 1:05 pm

Upam, da je imel tvoj brat samo nesrečo.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne dec 27, 2009 1:27 pm

Ma kaj spet to speedfreak-ovo Kio oz. bratovo tlačite v temo?
Saj smo že razčistili to v eni drugi temi!
Pač začetna serija in porodne težave... tako je pri vseh znamkah.

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 364eef5cf8

No napiši v kateri avtohiši se prodaja avto pa kakšno slikico nalimaj, lepo prosim.
Aja, pa kateri avto sedaj tvoj brat vozi?
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov