Hvala za razlago!

For je napisal/-a:....in ta SD kartica je 500 €
207sport je napisal/-a:Drugače sem si pa včeraj vzel čas in šel malo na tesne vožnje. Probaval 2.0 motor z 88KW (120HP) oprema Revolution. Glede opreme res super vse dela kot je treba posebej zanimivo je opozarjanje na vozila v mrtvem kotu v levem ogledalu, HOLD on zavora, 3D navigacija. Poraba se je na koncu ustavila na 7.2l/100 (vožnja znjotraj AC obroča, rudnik,trnovo, vič, center, bežigrad, btc).
Avto sem si sposodil v salonu A Cosmos BTC 1. in zadnjič! Prodajalcu je blo čist vseeno, nikakršnega odnosa. Iz zanesljivih virov sem tudi izvedel, da je bila ena rdeča 2.0 Revolution že razbita in popravljena in se prodaja kot testno vozilo - kdor cilja na rdeče naj prej dobro preveri!
For je napisal/-a:207sport je napisal/-a:Drugače sem si pa včeraj vzel čas in šel malo na tesne vožnje. Probaval 2.0 motor z 88KW (120HP) oprema Revolution. Glede opreme res super vse dela kot je treba posebej zanimivo je opozarjanje na vozila v mrtvem kotu v levem ogledalu, HOLD on zavora, 3D navigacija. Poraba se je na koncu ustavila na 7.2l/100 (vožnja znjotraj AC obroča, rudnik,trnovo, vič, center, bežigrad, btc).
Avto sem si sposodil v salonu A Cosmos BTC 1. in zadnjič! Prodajalcu je blo čist vseeno, nikakršnega odnosa. Iz zanesljivih virov sem tudi izvedel, da je bila ena rdeča 2.0 Revolution že razbita in popravljena in se prodaja kot testno vozilo - kdor cilja na rdeče naj prej dobro preveri!
Kaj potem, a je to tale ki jo je maniaxxx prilepil?
Če mogoče veš kaj več, mi lahko tudi privat sporočiš....?
Zmaj78 je napisal/-a:Če je to res tale 3-ka, so jo pa presneto hitro nekam butnili, saj naj bi imela le 1000 prevoženih.
207sport je napisal/-a:haha jaz sem bil najprej zagret za bele, nato za rdeče, ker ni bilo belih z revolution opreme, odloču sem se pa za temno grafitnozaradi najboljše ponudbe!
maniaxxx je napisal/-a:207sport je napisal/-a:haha jaz sem bil najprej zagret za bele, nato za rdeče, ker ni bilo belih z revolution opreme, odloču sem se pa za temno grafitnozaradi najboljše ponudbe!
Kje si pa dobil najboljšo ponudbo in če lahko na pm detajle ( če ni skrivnost sevede ) Hvala
207sport je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:207sport je napisal/-a:haha jaz sem bil najprej zagret za bele, nato za rdeče, ker ni bilo belih z revolution opreme, odloču sem se pa za temno grafitnozaradi najboljše ponudbe!
Kje si pa dobil najboljšo ponudbo in če lahko na pm detajle ( če ni skrivnost sevede ) Hvala
Hej, ne vem kako naj napišem...gledaš človeka v oči, ki pred tabo računa na kalkulator za koliko naj bi prodal vozilo in mu verjameš se skoraj dobesedno dogovoriš, nato pa ti par dni kasneje pošlje predračun na email z čisto drugo ceno, da o kakšnem "ugodnem" financiranju sploh ne govorim. OBUP! Avtohiša MOČNIK KRANJ! prodajalka Mateja
...tako, da sem spet v akciji za kako dobro ponudbo!... preden me vse mine in se premislim o nakupu nove mazde 3 :/
For je napisal/-a:Sem že bil tam, dvakrat. Škoda besed![]()
Sicer ne morem reči da so neprijazni, ali kaj podobnega. Kot je nekdo napisal sploh ne veš kaj delajo tam noter ....najbrž jih ne zebe ko je mraz.![]()
![]()
V bistvu sem jaz dobil vtis kot da bi neke prodajalke/ce premestili iz Merkatorja v Mazdin Salon. Najjača je bila tista, da mi bo testno vožnjo zaračunala 40 €, in če kupim avto mi potem vrne denar.![]()
![]()
![]()
Ocenjevanje mojega avtomobila staro za novo je bilo kot včasih v najbolj zakotnih gostilnah u nekim blokcem, papirji, kalkulatorji in vem kaj še. Po kakšnih 15-20 minut kalkuliranja mi pove ceno "cirka" tisoč - +![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz se mislil da bom dobil ceno do centa natančno
Kar se tiče popustov, pa res ...tako kot je maniaxxx napisal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov