dare01 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Še mal podatkov:
SAVINJCAN je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:Uradni zastopnik je za slovenski trg v letošnjem letu v francoski tovarni v Dieppu, kjer Clia RS tudi izdelujejo, rezerviral 25 vozil. Cena »malčka« z dvolitrskim 16 ventilskim motorjem s 145 kW (200 KM), znaša 4.915.000 tolarjev.
LP
super cena:
za cliota 5mio![]()
kupiš cliota 1.2 za 2mio, potem pa daš za predelave 3mio pa maš space shutle :P![]()
se samo meni zdi to drago??
potem pa si kupi ferrarija 360 za 40 mil oz. 8 krat več pa boš imel malo bolj sportivo, povej mi en novi avto do 5 miljonov, ki je ful večji pa ful .... za tebe, ki bo vsaj dohajal cliota RS?
TOYOTA je napisal/-a:...ne vem no, oblika mi ravno ni...vcasih si vsaj vedel da je za tabo( oz. pred) clio 16v, ves nabulen , poširjen itd....zdej morš bit že poznavalc da ločš ....tudi jaz bi rajši vzel kakšno astro, corollo, gti...vse približno isti denar....lp
Mojster Miha je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Sej novi RS je poširjen spredaj in zadaj. Z tem da ga večino časa gledaš v zadek, vidš še difuzor
![]()
![]()
![]()
Povej mi raje po resnici, kolko % lastnikov je zmožnih izkoristit vse njegove potenciale![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov