drugmirko je napisal/-a:ej sori stari ampak meni je bil Fluence koncept zelo umirjenega a še zmerej inovativnega in izrazitega dizajna. izrazitega predvsem po renaultovi "genetiki". bil je nezmotljivo Renault.
Se strinjam. Na začetku smo pač vsi upali, da bo nova Laguna oblikovno oprta na Fluenca. Še tisti PS-ji Altime na 6. strani so naravnost odlični. Če bi bila nova Laguna taka bi bila prekrasen avto, pa žal ni.
drugmirko je napisal/-a:tole mi pa vsaj na teh mobitel slikah pušča take občutke, kot sem jih dobil pri prvih mobitel slikah C6tke. kasneje so se tudi pri hi-res studijskih fotkah ti občutki potrdili. in kljub temu, da mi je avto s cajtom prirasu k srcu in da definitivno zgleda ekstravagntni marsovec proti svoji konkurenci na cesti, še zmerom mislim, da bi z lahkoto zgledal še veliko boljše, če bi hoteli (al pa meli j***a, al pa manj ekonomizirali.... pick one that you wish :P )
Tud s tem se žal popolnoma strinjam. C6 se tudi meni zdi prekrasen avto, toda oblike sprednjih luči se nikakor ne morem navadit. Nočejo in nočejo mi postati lepe. Bolj bi se morali opreti na koncept.
drugmirko je napisal/-a:sicer mi je jasno, da bo tudi Laguna na poštenih fotkah zgledala boljše ampak občutek, ob pogledu na "čuden" sprednji del in neizrazit zadek karavana, je rahlo "korejski"! mam tak feeling kot da so hoteli, da bi avto bil nekaj več, malo bolj up class kot zdejšnja Laguna, niso se pa upali stegnt do željene ekstravagance! ......nekak tak kot, kadar se korejci grejo Leksusa!
škoda! še vedno upam na boljše, sam do zdej me občutki še niso varali. seveda s tem ne mislim, da avto ne bo marsikomu všeč! stavim, da bo tudi zelo veliko takih (tudi na forumu), ki bodo ob pogledu nanjo rekli "čisti Fluence!". sam meni nekak ne potegne...
Mogoče je pa problem samo v tem, da se Renault proglaša za ustvarjalca avtomobilov in potem od njega vedno pričakujemo več kot je sploh sam sposoben dati od sebe. Mogoče smo bili ob pričakovanju nove Lagune nekoliko naivni. Problem samega Renaulta znotraj sebe je, da si niso enotni kaj pravi Renault sploh je, kot sem že zgoraj omenil obstaja znotraj Renaulta zmeda. O vsem odloča očitno samo še Ghosn, on tudi vse popravlja za drugimi predno kaj pride na trg, kot da nikomur nič ne zaupa. Občutek imam kot da je on v Renaultu bog.
drugmirko je napisal/-a:tudi za C5 sem rahlo v skrbeh

. je še preveč plahtiran za kakršnokoli sodbo, sam plahte so čudno oplovsko oglate in v fotošopih je bolj malo citroenovega genoma....
Rit zgleda nekam oglato, ja... ...upajmo, da ga ne bojo kaj polomil.
Jst upam da samo podvozje, ker mi tale Altima coupe ni čisto nič všeč.
lp, mm