Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To maj 08, 2007 9:02 am

esem je napisal/-a:
Uribobo je napisal/-a:..., sam vrjeten mata prav, ker 4-vratna tudi ni napovedana. ...

In kdaj bi bil prepričan, da je petvratna?!? Na sliki se namreč lepo in natančno vidi peta vrata. Bi morala biti odprta?? :roll:

Na tej sliki se ne vidi, daje 5-vratna, ker ponavadi ma brisalec levo-zadaj. Pa dobr no sej nima zdej veze.
Priponke
lagunateaser6wfj5.jpg

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To maj 08, 2007 11:39 am

Se zdaj vidi?
Priponke
petavrata.jpg

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To maj 08, 2007 12:03 pm

To sem vidu, sam na sliki malo višje se ne vidi brisalca. Zato sem pomislu na 4-vratno.
Priponke
ni videti brisalca.JPG
laguna z brisalcem na levi2.JPG

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic To maj 08, 2007 12:31 pm

Par fotk
Priponke
20032007022wb3.jpg

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To maj 08, 2007 12:34 pm

...
Priponke
20032007023wc2.jpg

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To maj 08, 2007 12:35 pm

še zadnja
Priponke
20032007024jl3.jpg

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To maj 08, 2007 12:37 pm

Ja pa bo 5-vratna. Se vidi brisalec. Sam na avto piše RENESO ali nekaj takega?!?

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio To maj 08, 2007 1:55 pm

Kdaj predvideno bo to pri nas??? :-P 8)
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem To maj 08, 2007 2:42 pm

Prve mesece 08

Uribobo je napisal/-a:Ja pa bo 5-vratna. Se vidi brisalec. Sam na avto piše RENESO ali nekaj takega?!?

Uribobo, koliko si ti sploh star?
Najprej ti Metallic nalepi sliko, kjer se lepo vidijo peta vrata, nato ti jaz peta vrata občrtam in napišem/pokažem s puščico, kje je brisalec in ti še vedno dvomiš (ker se očitno sploh ne potrudiš pogledat). Se ti ne zdi, da bi lahko vsaj pogledal, če se dva souporabnika trudita tebi nekaj pokazat/dokazat in to zaradi tvojih dvomov. Poglej še enkrat povečan izsek prve slike od Metallica in priznaj, da bi moral že v prvo (po M. sliki) utihnit. Tudi pri kupovanju kruha tako preverjaš, ali je res črn - so ga res delali peki v črnih haljah? Avti res ne smejo voziti znotraj (npr.nogometnega) igrišča?

Sploh se pa preveč obešaš na brisalec - obstajajo tudi avti s petimii vrati brez zadnjega brisalca.

Bolj zanimivo je to, da napis kaže na možnost, da bodo Laguno preimenovali v Renese ali Ronese. Je kdo, ki bi vedel, kaj to v francoščini pomeni (če ima sploh kak pomen)? Babelfish in ostali najdejo samo neko kemikalijo ali zdravilo.
Priponke
brisalec.JPG

Uporabniški avatar
Clio III
Nov uporabnik

Napisal/-a Clio III To maj 08, 2007 3:53 pm

Definitivno lpša od stare lagune! :DDD sam tisti napis reneso al karkol pa morjo zamenat z laguna :?

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To maj 08, 2007 6:27 pm

esem je napisal/-a:Prve mesece 08

Kolikor je meni znano bo kr direkt po frankfurtu, tko da okol oktobra.

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To maj 08, 2007 7:12 pm

Uribobo je napisal/-a:Ja pa bo 5-vratna. Se vidi brisalec. Sam na avto piše RENESO ali nekaj takega?!?

Uribobo, koliko si ti sploh star?
Najprej ti Metallic nalepi sliko, kjer se lepo vidijo peta vrata, nato ti jaz peta vrata občrtam in napišem/pokažem s puščico, kje je brisalec in ti še vedno dvomiš (ker se očitno sploh ne potrudiš pogledat). Se ti ne zdi, da bi lahko vsaj pogledal, če se dva souporabnika trudita tebi nekaj pokazat/dokazat in to zaradi tvojih dvomov. Poglej še enkrat povečan izsek prve slike od Metallica in priznaj, da bi moral že v prvo (po M. sliki) utihnit. Tudi pri kupovanju kruha tako preverjaš, ali je res črn - so ga res delali peki v črnih haljah? Avti res ne smejo voziti znotraj (npr.nogometnega) igrišča?

Sploh se pa preveč obešaš na brisalec - obstajajo tudi avti s petimii vrati brez zadnjega brisalca.

Bolj zanimivo je to, da napis kaže na možnost, da bodo Laguno preimenovali v Renese ali Ronese. Je kdo, ki bi vedel, kaj to v francoščini pomeni (če ima sploh kak pomen)? Babelfish in ostali najdejo samo neko kemikalijo ali zdravilo.

Takat so še testirali avto. Slik nove lagune je k blata. Kok češ pol vedt kak bo avto zgledal? Sej briga me če je z ali brez, v glavnem avto je vidt OK.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To maj 08, 2007 7:16 pm

Stvar bo kr laguna za evropo, na renaultovi strani piše: New laguna, blablabla...
To je pa lohk kkšna varjanta za kakšen drug trg, a la japonska. Clio se tam imenuje luticia al neki tazga. ;)

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To maj 08, 2007 8:09 pm

metallic je napisal/-a:Stvar bo kr laguna za evropo, na renaultovi strani piše: New laguna, blablabla...
To je pa lohk kkšna varjanta za kakšen drug trg, a la japonska. Clio se tam imenuje luticia al neki tazga. ;)

Čist možno, ker volan ma na levi strani.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight To maj 08, 2007 9:20 pm

Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem To maj 08, 2007 9:43 pm

metallic je napisal/-a:

Kolikor je meni znano bo kr direkt po frankfurtu, tko da okol oktobra.

Vprašal je, kdaj pride k nam.
Takoj po Frankfurtu v Franciji, kasneje na ostale večje trge, še malo kasneje k nam - torej verjetno začetek 08. Mogoče bodo pa zaradi hude konkurence (Mondeo, C5, MB C...) tudi k nam prej prišli.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To maj 08, 2007 11:26 pm

drugmirko je napisal/-a:ej sori stari ampak meni je bil Fluence koncept zelo umirjenega a še zmerej inovativnega in izrazitega dizajna. izrazitega predvsem po renaultovi "genetiki". bil je nezmotljivo Renault.

Se strinjam. Na začetku smo pač vsi upali, da bo nova Laguna oblikovno oprta na Fluenca. Še tisti PS-ji Altime na 6. strani so naravnost odlični. Če bi bila nova Laguna taka bi bila prekrasen avto, pa žal ni.
drugmirko je napisal/-a:tole mi pa vsaj na teh mobitel slikah pušča take občutke, kot sem jih dobil pri prvih mobitel slikah C6tke. kasneje so se tudi pri hi-res studijskih fotkah ti občutki potrdili. in kljub temu, da mi je avto s cajtom prirasu k srcu in da definitivno zgleda ekstravagntni marsovec proti svoji konkurenci na cesti, še zmerom mislim, da bi z lahkoto zgledal še veliko boljše, če bi hoteli (al pa meli j***a, al pa manj ekonomizirali.... pick one that you wish :P )

Tud s tem se žal popolnoma strinjam. C6 se tudi meni zdi prekrasen avto, toda oblike sprednjih luči se nikakor ne morem navadit. Nočejo in nočejo mi postati lepe. Bolj bi se morali opreti na koncept.

drugmirko je napisal/-a:sicer mi je jasno, da bo tudi Laguna na poštenih fotkah zgledala boljše ampak občutek, ob pogledu na "čuden" sprednji del in neizrazit zadek karavana, je rahlo "korejski"! mam tak feeling kot da so hoteli, da bi avto bil nekaj več, malo bolj up class kot zdejšnja Laguna, niso se pa upali stegnt do željene ekstravagance! ......nekak tak kot, kadar se korejci grejo Leksusa!

škoda! še vedno upam na boljše, sam do zdej me občutki še niso varali. seveda s tem ne mislim, da avto ne bo marsikomu všeč! stavim, da bo tudi zelo veliko takih (tudi na forumu), ki bodo ob pogledu nanjo rekli "čisti Fluence!". sam meni nekak ne potegne...

Mogoče je pa problem samo v tem, da se Renault proglaša za ustvarjalca avtomobilov in potem od njega vedno pričakujemo več kot je sploh sam sposoben dati od sebe. Mogoče smo bili ob pričakovanju nove Lagune nekoliko naivni. Problem samega Renaulta znotraj sebe je, da si niso enotni kaj pravi Renault sploh je, kot sem že zgoraj omenil obstaja znotraj Renaulta zmeda. O vsem odloča očitno samo še Ghosn, on tudi vse popravlja za drugimi predno kaj pride na trg, kot da nikomur nič ne zaupa. Občutek imam kot da je on v Renaultu bog.

drugmirko je napisal/-a:tudi za C5 sem rahlo v skrbeh :D . je še preveč plahtiran za kakršnokoli sodbo, sam plahte so čudno oplovsko oglate in v fotošopih je bolj malo citroenovega genoma....

Rit zgleda nekam oglato, ja... ...upajmo, da ga ne bojo kaj polomil.

metallic je napisal/-a: ...ghosn je takoj ob predstavitvi altime coupe rekel, da bo laguna coupe nastala na osnovi le-te. ;)

Slika

... 8)

No ja, upam, da bo res kej na tem... :pray:

Jst upam da samo podvozje, ker mi tale Altima coupe ni čisto nič všeč.

lp, mm

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Sr maj 09, 2007 8:41 am

Sej če je avto na isti osnovi še ne pomen, da je podoben. Lep primer za to je 407c pa c6.
Drugač pa, a si predstavlaš fluenca z podvozjem od lagune? :lol: :lol: To bi bla svetovna šala. :D Pomoje bojo fluenca pršparal za coupe, kar bi blo dost smiselno.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr maj 09, 2007 10:54 pm

metallic je napisal/-a:Sej če je avto na isti osnovi še ne pomen, da je podoben. Lep primer za to je 407c pa c6.
Drugač pa, a si predstavlaš fluenca z podvozjem od lagune? :lol: :lol: To bi bla svetovna šala. :D Pomoje bojo fluenca pršparal za coupe, kar bi blo dost smiselno.

Ok ok, zdaj razumem.

Sem namreč mislil, da ti je Altima coupe tako všeč, da bi na njo nalepil samo še Renaultov znak ;)

lp, mm

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Sr maj 09, 2007 11:03 pm

dopolnjene zadnje luči - to zgleda OK
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov