gore je napisal/-a:Pred kratkim sem imel priložnost preizkusiti Peugeot 308. Nekaj zapiskov sem objavil tukaj.
emozul je napisal/-a:Ma, bolj ga gledam, manj mi je všeč. Tudi notri, se mi zdi tako vse nametano, pa ročka za menjalnik, sedenje zadaj,...
Gricko je napisal/-a:gore je napisal/-a:Pred kratkim sem imel priložnost preizkusiti Peugeot 308. Nekaj zapiskov sem objavil tukaj.
ko sem začel tole brat, me je minilo![]()
a sedaj že vsak ocenjuje avte ..... ob takih testih me vse mine
športno elegantna zunanjost....dobra lega, motor dobro potegne, ima hill holder nima pa ASRja, a ESP je imel?? - (PS: asr je podsistem esp-ja) in ALLURE paket...ter dobra opremljenost
S tem si že dovolj povedal, da me je nadaljevanje branja minilo
overall pa..... prejšni model je bil vsaj meni veliko lepši in bolj "trajnosten" , tale po po kratkem času že za pozabo in z 1.6 motorjem ( star model) dejansko poskočen.....1.2 je pač samo še eden izmed mnogih za soliden prevoz od A do B, glede poskočnosti..... če je zate poskočno, da moraš " 2s" pred dejanskim pospeševanjem že pritisniti na gas poskočno.... v glavnem, meni osebno so z zadnjimi modeli zgrešili smer oz se pretiravali ( kot že večkrat do sedaj) v uspešnem in všečnem konceptu ( prejšne serije) v načičkano, pretirano oblikoker stari 308 ali pa 408 pa tudi 3008 so bili res OK
gore je napisal/-a:Brez zamere Gricko, sem čisti neprofesionalec in zapis nastane zgolj na podlagi občutkov in zapiskov.
Pri pripombah mi sicer ni čisto jasno, kaj si imel v mislih. Meni se avto zdi športno eleganten, zato sem to zapisal. Tudi za drugimi stvarmi še vedno stojim (dobra lega, dobra opremljenost).
ASR ni podsistem ESPja, pač pa kvečjemu sistem, ki lahko uporablja iste senzorje in trike kot ESP. Vendar jih pri 308 ne uporablja (dovolj?). Zato avto precej nerodno speljuje na strmem makadamu in verjetno je podobna težava tudi na snegu. Omenim še dejstvo, da ima hill-holder, ki pa zelo lepo deluje. Verjamem, da so to komu zanimive informacije, tebi pač ne.
Motor je mene prijetno presenetil s poskočnostjo. Če imaš ti pri motorju zahteve, ki so nadpovprečne, potem ti verjetno bolj odstopaš od povprečja (s čimer načeloma ni nič narobe in imaš do tega vso pravico).
Če imaš slučajno zbrana svoja mnenja o svojih testih, jih z veseljem preberem. Kar na dan z njimi.
gore je napisal/-a:V zadnjem odstavku pa si spet napisal tisto, kar pravim zgoraj. Vsak ima svoje občutke. Tebi je prejšnji bolj všeč. To je pač tvoje mnenje in nič ni narobe s tem.
gore je napisal/-a:Če imaš čas, te pa povabim na pivo, pa zakopljeva "bojno sekiro". Volk sit in koza cela.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov