Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Po jul 19, 2004 1:20 pm

Nova Alfa Romeo GT je po mojem okusu trenutno najlepši avto, ki je mojemu žepu še dosegljiv (naslednji avto bo A-R GT)

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Po jul 19, 2004 5:41 pm

alfa_25 je napisal/-a:
PorscheGT3 je napisal/-a:Še enkrat govorim o kvaliteti izdelave in o prodajni vrednosti, ki jo ima ko jo prodaš (beri je enaka 0)

Italjanski avtomobili nikoli niso sloveli kot kvalitetni in tako bo še nekaj časa ostalo.Italijani so površni tako pač je.

Peljal sem se z Alfo 3.0...

1. kvaliteta izdelave? hja, kak stik ziher ni tok skupaj kot pri japoncih (pazi! ne pri nemcih), pri prodajni ceni pa je razlika par %.

2. no, saj vem, o avtomobilizmu nimaš pojma, si pač en nedonošenček, ki dr... na porša. zato pazi, ker ti bo ata samo enkrat povedal: italijanski avtomobili so desetletja sloveli a) kot bolj kakovostni (poglej si kak star ADAC) b) kot dražji (alfa romeo je bla n-krat dražja od bemerjev).

o površnosti pa lahko diplomiraš pri seriji 7 ali pa pri kakem novem mercedesu.

JAz mislim da si ti bol en nedonošenček. Govoriš o avtmobilih o katerih lahko le bereš v revijah. Glede sedmice se je veliko pisalo kako se kvari itd.. Naša je letnik 2003 in edina stvar, ki se ji je pokvarla je bilo to, da se je spraznila hidravlika, ki avtomatsko dviga in spušča prtlažnik.
Imeli smo tudi alfo 147 selespeed o kateri so pisali, da je ena boljših allf... Nam se je nesprestano kvarila tako da smo bili srečni, da smo se je znebili.
Je pa težko primerjat po kvaliteti elektronike (kolk se kvari) avtomoible ki jo imajo res veliko in to najnovejšo (Nemci) in avtomobili, ki imajo malo elektronike pa še to počakajo, da nemci razvijejo (Italijani)
Povej mi za eno inovacijo, ki so jjo na svet prinesli Italijani. (predvsem Alfa, FIat, Lancia

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Po jul 19, 2004 5:50 pm

JTD!!!!!!!!!
je inovacija made by fiat
ena izmed mnogih
podpis

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 To jul 20, 2004 8:43 am

Tinček je napisal/-a:JAz mislim da si ti bol en nedonošenček. Govoriš o avtmobilih o katerih lahko le bereš v revijah. Glede sedmice se je veliko pisalo kako se kvari itd.. Naša je letnik 2003 in edina stvar, ki se ji je pokvarla je bilo to, da se je spraznila hidravlika, ki avtomatsko dviga in spušča prtlažnik.
Imeli smo tudi alfo 147 selespeed o kateri so pisali, da je ena boljših allf... Nam se je nesprestano kvarila tako da smo bili srečni, da smo se je znebili.
Je pa težko primerjat po kvaliteti elektronike (kolk se kvari) avtomoible ki jo imajo res veliko in to najnovejšo (Nemci) in avtomobili, ki imajo malo elektronike pa še to počakajo, da nemci razvijejo (Italijani)
Povej mi za eno inovacijo, ki so jjo na svet prinesli Italijani. (predvsem Alfa, FIat, Lancia

super. jaz lahko berem, ti pa imaš? ha, napihnjenec, misli si. najbrž sem v življenju vozil precej več bimerjev kot si jih ti sploh videl. ampak to ni case. niti ni case, koliko so to dobri ali slabi. dejstvo je, da je bla 7 polizdelek, ki ga bmw za tak denar ne bi še smel dat na cesto. hroščev je bilo enostavno preveč. torej se take stvari dogajajo vsem. to pa je bil moj point. če te to tako strašanko boli: sorry.

koliko elektronike pa italijani spravijo v avto, pa si lahko ogledaš na kakem maseratiju, lancii thesis, ferrariju....

da pa o avtomobilizmu nimaš POJMA, pa itak vse poveš z zadnjim stavkom (ala inovacije). šic, nazaj v vrtec!

(btw o selespeedu se skoraj nikjer ni pisalo, da je ena boljša alf. v bistvu je sranje, ki ti zamori avto, pa še kvari se. aja, selespeed avtomatiko (seveda drugačno) imaš tudi v bimerjih. magneti marelli razvil za BMW. italijani. )

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden To jul 20, 2004 8:58 am

pred kakim 10 dnevim jo je imel en iz sosednjega bloka.ukvarja se s testiranjem tnovi avtomobilov, tko da ma usak tedn drug avto,blagor se njemu. no uglavnem, mel jo je parkirano na parkingu,jst fulll waw kok je lep avto.pridm drug dan na isto mesto ze vidm da ma levo stran celo spraskano z kljucem verjetno.fak ej, ma to da popizdis!ma se taka barva je bla ko se preliva. joj, kok so nekateri folz

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček To jul 20, 2004 9:33 am

Vse zgoraj napisano je iz mojih izkušenj. Med drugim si trenutno lastim tudi novo sedmico.
Se pa opravičujem in vam obljubljam, da pod to temo ne bom več pisal komentarjev, ker imate razne eksperte ala alfa_25, ki vam znajo pojasniti in razložiti vsak problem ter so vedno najpametnejši.
Je pa problem, če te drugje ne marajo in moraš gojiti svoj ego na forumu (ane alfa_25)
alfa_25 = VSEVED

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 To jul 20, 2004 10:10 am

Se pa opravičujem in vam obljubljam, da pod to temo ne bom več pisal komentarjev,

hvala bogu. vsak, ki je prilezel do bmwja, zdaj pa misli, da je boga za j***a prijel, v resnici pa nima pojma in strelja kretenizme na temo...kaj so pa italijani razvili... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: pa res ne rabi smetit.

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To jul 20, 2004 10:42 am

1. govoriš da si lastiš bmw sedmico
2. če maš res tok velik denarja zakaj si pol kupuješ eno malo 147-ko?? :roll: :roll:

a nimaš za bencin pa tud pri registraciji šparaš :roll:

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz To jul 20, 2004 10:55 am

Jah podcenjevat italijanov res ne gre, sam ne bi zdej neki govoril o nemcih, ka v osnovi tud niso ne vem kaj. Tle gre sam bolj za karakter in jasn je, da bo vsak zadrtez nabavu nemca, italijani so pa za bolj odprte, temperamentne ljudi.

To se v bistvo dobr vid tud tle na forumu...

:)

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jul 20, 2004 10:58 am

C C C, spet fajt............. :(
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 20, 2004 12:04 pm

Noda se vrnem na temo, črna ALFA GT se vozi tudi po Mariboru, in morem povedat da ko sem jo vido sem samo :shock: Ful dober dizajn, kapo dol!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček To jul 20, 2004 8:12 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:1. govoriš da si lastiš bmw sedmico
2. če maš res tok velik denarja zakaj si pol kupuješ eno malo 147-ko?? :roll: :roll:

a nimaš za bencin pa tud pri registraciji šparaš :roll:

Ti pa si en pederček poln zavisti. Sem si kupil enega italijana, da nisem pozabil kako dober je BMW

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo To jul 20, 2004 8:21 pm

Dej a bi se loh že nehal kregat enkrat ker je bolši ker je slabši, pišuka res k eni otroci ste, še slabš k jst ej :? :evil: pišuka pogovarjite se na nekem nivoju, ne pa k eni kmetavzarji. Pač usak ma ''svojo'' znako in jo bo hvalu neglede na use.
A nebi blo bl fino če bi postal recimo ja men so pa BMW-ji ušeč, Alfe tut, sam kvaliteta jih mal zajebava.
To sm dou zdj sam za primer, nism reku da morte zdj tko pisat, ampak uglavnem u tem stilu. Pol bo tut forum bl zanimiv za branje če ne bo tazga sranja kokr se zdj pojavla, a ni tko :wink:
Zdj pa sori če sm koga užalu, sam povejte če ni res to!!
PS: posti u smislu ti si en peder, nimaš pojma,... mislm da ne spadajo na forum, ampak se dejte raj na PM-ih s tem jajcat!!
LP

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček To jul 20, 2004 8:27 pm

Ja jaz sem takoj za tako komunikacijo ne mislim pa prenašat nenehnega blatenja BMWja s strani nekoga,ki s slednjim nima po vsej verjetnosti nobenih izkušenj in le samega sebe prepričuje da je alfa bolša in terorizera vse okoli sebe. Obljubim pa da ne bom rekel čez nobenega in čez nobeno znamako nič žaljivega, razen v primeru replike na žaljiv post čez BMW ali mene

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo To jul 20, 2004 8:38 pm

Sej tole ni letel sam nate, letel je na use uporabnike foruma, k se tko po kmetavzarsko sporazumevajo. Se da tut na bl prefinjen in elegantn način povedat kr se hoče :wink: Torej ti ne boš žalu Alf, oni BMW-jev in problem je rešen (govorim teoretično) 8) :D
LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 21, 2004 7:32 am

...in potem je oddaja 7th Heaven končana...

To se ne bo zgodilo, vse dokler bo prisotna zavist. Eni smo drugačni, recimo jaz tui nebi nič čez BMW reko, pa čeprav si avta nebi kupo. Pa ga foter vozi. Če mi ni všeč mi ni všeč, ne bom pa zdaj šou tu na forum pisat JOOO BMW daj sp!zdi kera kosilnica je to...

Ljudje smo drugačni, svet pa ne bi bil zanimiv če bi bli vsi isti, istega okusa...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

alfa_25
Nov uporabnik

Napisal/-a alfa_25 Sr jul 21, 2004 11:22 am

Tinček je napisal/-a:Ja jaz sem takoj za tako komunikacijo ne mislim pa prenašat nenehnega blatenja BMWja s strani nekoga,ki s slednjim nima po vsej verjetnosti nobenih izkušenj in le samega sebe prepričuje da je alfa bolša in terorizera vse okoli sebe. Obljubim pa da ne bom rekel čez nobenega in čez nobeno znamako nič žaljivega, razen v primeru replike na žaljiv post čez BMW ali mene

dokler boš take sekal, jih boš dobil nazaj... preprosto. noben ne bo mirno poslušal enga napihnjenca, ki očitno nima o italijanskih avtomobilih pojma. kapiš?*

da pa boš našel, da sem napisal, da je alfa boljša od česarkoli...boš pa se moral pošteno potruditi, mister paranojični podtikovalec.

za konec: stvar je preprosta: dokler boš take kretenizme spuščal o drugih avtomobillih, pričakuj, da ti bo nekdo spljuval tudi tvojega omiljenega bmw-ja. iz principa.

p.s. ne vem od kod ti nenavadna ideja, da imaš v sloveniji edini novo sedmico.

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Sr jul 21, 2004 11:27 am

to je pa pomoje blo na zagreb avtoshow :shock:
na me :/:o:/ , če sm kej narobe napisu
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Sr jul 21, 2004 1:11 pm

Tinček je napisal/-a:Vse zgoraj napisano je iz mojih izkušenj. Med drugim si trenutno lastim tudi novo sedmico.
Se pa opravičujem in vam obljubljam, da pod to temo ne bom več pisal komentarjev, ker imate razne eksperte ala alfa_25, ki vam znajo pojasniti in razložiti vsak problem ter so vedno najpametnejši.
Je pa problem, če te drugje ne marajo in moraš gojiti svoj ego na forumu (ane alfa_25)
alfa_25 = VSEVED

OMLADINAC MOJ JESI LI PLATIO POREZ DRŽAVI, ILI SI SAKRIO ?!

Ne stoj streljat.

lp
martin
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jul 21, 2004 8:28 pm

Dejte mi povedat, zakaj morte skos neki dokazovat kako dobra je Alfa. Dobr vozis vsi vemo kaksn avto je to.
Drugi vozimo BMWja in vemo kaksn avto je to.

Vse kar je pomembno je, da ko se vsedete v avto dobite nasmešek na ustih.
Ali pa naj bo Alfa ali pa BMW

res pa je da ga pr alfi tezko dobis, k ga hoces uzgat pa vse crkne :D :D
joke :lol:
Slika Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov