alfa_25 je napisal/-a:PorscheGT3 je napisal/-a:Še enkrat govorim o kvaliteti izdelave in o prodajni vrednosti, ki jo ima ko jo prodaš (beri je enaka 0)
Italjanski avtomobili nikoli niso sloveli kot kvalitetni in tako bo še nekaj časa ostalo.Italijani so površni tako pač je.
Peljal sem se z Alfo 3.0...
1. kvaliteta izdelave? hja, kak stik ziher ni tok skupaj kot pri japoncih (pazi! ne pri nemcih), pri prodajni ceni pa je razlika par %.
2. no, saj vem, o avtomobilizmu nimaš pojma, si pač en nedonošenček, ki dr... na porša. zato pazi, ker ti bo ata samo enkrat povedal: italijanski avtomobili so desetletja sloveli a) kot bolj kakovostni (poglej si kak star ADAC) b) kot dražji (alfa romeo je bla n-krat dražja od bemerjev).
o površnosti pa lahko diplomiraš pri seriji 7 ali pa pri kakem novem mercedesu.
Tinček je napisal/-a:JAz mislim da si ti bol en nedonošenček. Govoriš o avtmobilih o katerih lahko le bereš v revijah. Glede sedmice se je veliko pisalo kako se kvari itd.. Naša je letnik 2003 in edina stvar, ki se ji je pokvarla je bilo to, da se je spraznila hidravlika, ki avtomatsko dviga in spušča prtlažnik.
Imeli smo tudi alfo 147 selespeed o kateri so pisali, da je ena boljših allf... Nam se je nesprestano kvarila tako da smo bili srečni, da smo se je znebili.
Je pa težko primerjat po kvaliteti elektronike (kolk se kvari) avtomoible ki jo imajo res veliko in to najnovejšo (Nemci) in avtomobili, ki imajo malo elektronike pa še to počakajo, da nemci razvijejo (Italijani)
Povej mi za eno inovacijo, ki so jjo na svet prinesli Italijani. (predvsem Alfa, FIat, Lancia
Tinček je napisal/-a:Ja jaz sem takoj za tako komunikacijo ne mislim pa prenašat nenehnega blatenja BMWja s strani nekoga,ki s slednjim nima po vsej verjetnosti nobenih izkušenj in le samega sebe prepričuje da je alfa bolša in terorizera vse okoli sebe. Obljubim pa da ne bom rekel čez nobenega in čez nobeno znamako nič žaljivega, razen v primeru replike na žaljiv post čez BMW ali mene
Je pa težko primerjat po kvaliteti elektronike (kolk se kvari) avtomoible ki jo imajo res veliko in to najnovejšo (Nemci) in avtomobili, ki imajo malo elektronike pa še to počakajo, da nemci razvijejo (Italijani)
Povej mi za eno inovacijo, ki so jjo na svet prinesli Italijani. (predvsem Alfa, FIat, Lancia
Tinček je napisal/-a:Vse zgoraj napisano je iz mojih izkušenj. Med drugim si trenutno lastim tudi novo sedmico.
Se pa opravičujem in vam obljubljam, da pod to temo ne bom več pisal komentarjev, ker imate razne eksperte ala alfa_25, ki vam znajo pojasniti in razložiti vsak problem ter so vedno najpametnejši.
Je pa problem, če te drugje ne marajo in moraš gojiti svoj ego na forumu (ane alfa_25)
alfa_25 = VSEVED
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov