ko ne bo več M3 ampak bo M4
drugač ima 400 konjičev v8 mašino.)))

Mpower je napisal/-a:TO JE NOV M3/M4
ko ne bo več M3 ampak bo M4
drugač ima 400 konjičev v8 mašino.)))
![]()
![]()
AMG Kompressor je napisal/-a:no no Tinček, mislim da je izjava kr na mestu!!! tudi sam sem peljal mnoge nove in stare BMWje, tako da ti lahko povem da so prejšne generacije na področju počutja v notranjosti v prednosti!!!
Glede tvojga M6 (ki si ga lati tvoj očka) ti pa lahko samo to povem, da k se delaš tko fensi in se je s tabo nemogoče zapeljati, me je peljal novi lastnik 650i srebrne barve in morm rečt da je proti M6 bolj prestižen in ima lepši zvok ter dosti bolj uživaš v vožnji, sej se tut na teb vid da ti ta motor neustreza kajti motor M6 je tak da dela le če ga ornk pohodš, drugače je zaradi malo navor pri nizkih obratih v primerjavi z 650i nemočen!!! pa ta lastnik 650i ga bo odpeljal k Alpini na vgraditev Kompressorja, ki bo potegnil iz 4.8 V8 mašince vn ene 540KM in 720Nm kar bo ob pošastnem zvoku pomagalo še da bo M6 zaostal!
pa ne mi rečt da je 520Nm ki jih premore M6 veliko! seveda je če jih imaš od 1500rpm naprej na voljo, to pa da so navoljo šele od 6000rpm naprej pa pomeni da bi moral tak motor v manjši avto in ne v luksuzni kupe serije 6!!!
LP, pa brez zamere
martin_krpan je napisal/-a:Po mojem mnenju novi BMWji oblikovno niso nič posebnega (razen serije 5), še posebej v notranjosti.
Sama plastika, kamor oko seže. Bil sem na hrvaškem avto sejmu in si od blizu ogledal Z4M im M6. Z4M je imel notri samo plastiko in nekaj usnja. Na otip in izgled so biie armatura in vratne obloge tako cenene in trde, kakor da gre za korejski avto. Nič aluminija ali kroma. Ogledal sem si tudi seriji 5 in 7; vsa stikala so enostavno, kvadratno oblikovana, enako velja tudi za zračne reže in radio ter klimo.
V primerjavi z Mercedesi in Audiji, ki so znotraj polni prestižnih materialov, BMW močno zaostaja.
Resda bo M3 agresiven navzven, toda notranjost bo zagotovo razočaranje.
AMG Kompressor je napisal/-a:aha še neki Tinček, ko že imaš možnosti voziti vse BMWje, se probaj nekako kdaj dogovoriti za kakega Audi A8 in A6, ter pri M-B kakega S, CL in SL, tudi CLS ter E....ipd!!! pomojem boš vidno presenečen in ti kaj kmalu jasno o čem govori uporabnik Martin Krpan
AMG Kompressor je napisal/-a:pa ta lastnik 650i ga bo odpeljal k Alpini na vgraditev Kompressorja, ki bo potegnil iz 4.8 V8 mašince vn ene 540KM in 720Nm kar bo ob pošastnem zvoku pomagalo še da bo M6 zaostal!
OK, hvala, sem se nasmejal. Iz te izjave se vidi da nimaš pojma o teh stvareh.
PS: Alpina ni predelovalec.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov