Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Mpower
Nov uporabnik

Kraj: Koper-Okolca

Napisal/-a Mpower Ne feb 19, 2006 12:14 am

TO JE NOV M3/M4
ko ne bo več M3 ampak bo M4
drugač ima 400 konjičev v8 mašino.)))
:!: :!: :twisted:
Lets Drift And Drag!!!
Mpower!!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne feb 19, 2006 11:57 am

Mpower je napisal/-a:TO JE NOV M3/M4
ko ne bo več M3 ampak bo M4
drugač ima 400 konjičev v8 mašino.)))
:!: :!: :twisted:

Bojda naj ne bi blo M4, ampak bojo ostali pri oznaki M3, tako kot naj ne bi bilo serije 4...da bo imel V8 in 400 konjev se govori pa že kar lep čas ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če mar 30, 2006 5:09 pm

Nekaj friškega:
BMW M3 spy photos

Slika
Now that's stiff :shock:

Slika
Zadnje luči se ne da razbrati

Slika
Coupe
Slika
Saloon

Malo so preširoke zadnje gume gor dal :P
Slika

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Če mar 30, 2006 7:52 pm

O bad ej. Kera togost. :shock: :shock: A je zdej ze kej bl jasn kdaj bodo uradne slike vn prsle?

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Če mar 30, 2006 8:30 pm

tole je photoshop
čeprav je kr lep
tale m5 odbijač pa mislim da mu ne paše glih najbolj

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če mar 30, 2006 8:49 pm

Po mojem mnenju novi BMWji oblikovno niso nič posebnega (razen serije 5), še posebej v notranjosti.

Sama plastika, kamor oko seže. Bil sem na hrvaškem avto sejmu in si od blizu ogledal Z4M im M6. Z4M je imel notri samo plastiko in nekaj usnja. Na otip in izgled so biie armatura in vratne obloge tako cenene in trde, kakor da gre za korejski avto. Nič aluminija ali kroma. Ogledal sem si tudi seriji 5 in 7; vsa stikala so enostavno, kvadratno oblikovana, enako velja tudi za zračne reže in radio ter klimo.
V primerjavi z Mercedesi in Audiji, ki so znotraj polni prestižnih materialov, BMW močno zaostaja.
Resda bo M3 agresiven navzven, toda notranjost bo zagotovo razočaranje.

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Če mar 30, 2006 11:02 pm

Mene pa zanima a se ti nč neumnega ne počutš po takem postu?

Glede na to, da imam možnost voziti prav vse 3 lahko zanikam tvojo izjavo po dolgem in počez 8)

Uporabniški avatar
AMG Kompressor
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a AMG Kompressor Pe mar 31, 2006 12:38 pm

no no Tinček, mislim da je izjava kr na mestu!!! tudi sam sem peljal mnoge nove in stare BMWje, tako da ti lahko povem da so prejšne generacije na področju počutja v notranjosti v prednosti!!!

Glede tvojga M6 (ki si ga lati tvoj očka) ti pa lahko samo to povem, da k se delaš tko fensi in se je s tabo nemogoče zapeljati, me je peljal novi lastnik 650i srebrne barve in morm rečt da je proti M6 bolj prestižen in ima lepši zvok ter dosti bolj uživaš v vožnji, sej se tut na teb vid da ti ta motor neustreza kajti motor M6 je tak da dela le če ga ornk pohodš, drugače je zaradi malo navor pri nizkih obratih v primerjavi z 650i nemočen!!! pa ta lastnik 650i ga bo odpeljal k Alpini na vgraditev Kompressorja, ki bo potegnil iz 4.8 V8 mašince vn ene 540KM in 720Nm kar bo ob pošastnem zvoku pomagalo še da bo M6 zaostal!

pa ne mi rečt da je 520Nm ki jih premore M6 veliko! seveda je če jih imaš od 1500rpm naprej na voljo, to pa da so navoljo šele od 6000rpm naprej pa pomeni da bi moral tak motor v manjši avto in ne v luksuzni kupe serije 6!!!

LP, pa brez zamere
Slika

Uporabniški avatar
AMG Kompressor
Nov uporabnik

Napisal/-a AMG Kompressor Pe mar 31, 2006 12:40 pm

aha še neki Tinček, ko že imaš možnosti voziti vse BMWje, se probaj nekako kdaj dogovoriti za kakega Audi A8 in A6, ter pri M-B kakega S, CL in SL, tudi CLS ter E....ipd!!! pomojem boš vidno presenečen in ti kaj kmalu jasno o čem govori uporabnik Martin Krpan ;)
Slika

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Pe mar 31, 2006 12:42 pm

Ne boš verjel amapk samo CL-nisem vozi. Lej men se ne da tki tipkat, tko da predlagam da greva na pijačko pa to predebaterava :D

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Pe mar 31, 2006 1:24 pm

AMG Kompressor je napisal/-a:no no Tinček, mislim da je izjava kr na mestu!!! tudi sam sem peljal mnoge nove in stare BMWje, tako da ti lahko povem da so prejšne generacije na področju počutja v notranjosti v prednosti!!!

Glede tvojga M6 (ki si ga lati tvoj očka) ti pa lahko samo to povem, da k se delaš tko fensi in se je s tabo nemogoče zapeljati, me je peljal novi lastnik 650i srebrne barve in morm rečt da je proti M6 bolj prestižen in ima lepši zvok ter dosti bolj uživaš v vožnji, sej se tut na teb vid da ti ta motor neustreza kajti motor M6 je tak da dela le če ga ornk pohodš, drugače je zaradi malo navor pri nizkih obratih v primerjavi z 650i nemočen!!! pa ta lastnik 650i ga bo odpeljal k Alpini na vgraditev Kompressorja, ki bo potegnil iz 4.8 V8 mašince vn ene 540KM in 720Nm kar bo ob pošastnem zvoku pomagalo še da bo M6 zaostal!

pa ne mi rečt da je 520Nm ki jih premore M6 veliko! seveda je če jih imaš od 1500rpm naprej na voljo, to pa da so navoljo šele od 6000rpm naprej pa pomeni da bi moral tak motor v manjši avto in ne v luksuzni kupe serije 6!!!

LP, pa brez zamere

Rahla fovšija ;)

Motor iz M5/M6 so lani, če se ne motim, proglasili za najboljši atmosferski motor..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe mar 31, 2006 1:49 pm

martin_krpan je napisal/-a:Po mojem mnenju novi BMWji oblikovno niso nič posebnega (razen serije 5), še posebej v notranjosti.

Sama plastika, kamor oko seže. Bil sem na hrvaškem avto sejmu in si od blizu ogledal Z4M im M6. Z4M je imel notri samo plastiko in nekaj usnja. Na otip in izgled so biie armatura in vratne obloge tako cenene in trde, kakor da gre za korejski avto. Nič aluminija ali kroma. Ogledal sem si tudi seriji 5 in 7; vsa stikala so enostavno, kvadratno oblikovana, enako velja tudi za zračne reže in radio ter klimo.
V primerjavi z Mercedesi in Audiji, ki so znotraj polni prestižnih materialov, BMW močno zaostaja.
Resda bo M3 agresiven navzven, toda notranjost bo zagotovo razočaranje.

Zate je idealn avto, kavč od natuzzija usnjen pa 5koles da se boš pelu, pa ne boš meu nč plastike.....sam fak kakšne vn folk buta....me zanima kašn maš ti avto da govoriš da je m6plastičen....maybach 62 zihr ane....bed ti je lahk
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe mar 31, 2006 1:56 pm

AMG Kompressor je napisal/-a:aha še neki Tinček, ko že imaš možnosti voziti vse BMWje, se probaj nekako kdaj dogovoriti za kakega Audi A8 in A6, ter pri M-B kakega S, CL in SL, tudi CLS ter E....ipd!!! pomojem boš vidno presenečen in ti kaj kmalu jasno o čem govori uporabnik Martin Krpan ;)

ko boš si lastiv use te avte pol govor kašne so razlike....pa ne takih oslarij pisat...ker izpadeš, po domače glup...
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

TaStar
Nov uporabnik

Kraj: Loka

Napisal/-a TaStar Pe mar 31, 2006 3:24 pm

Ja tastara M3 ->zakon
tanova pa polom
Od tanovih BMWjev sta mi edin 5ka pa 6ka ušeč
S M3ko je pa folk pomoje mal preveč pričakoval, sam zunanjost bi bla pa res loh lepša oz. mal manj robustna.
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Pe mar 31, 2006 3:54 pm

U mater boga kera togost.No, sej mogoče je samo ovink tak, pa da se na vsakem avtu tako naredi, ampak ga je testni fahrer kr dobr nakrivu v ovivnk. Prov počas se ni mogu pelat... :D

Glede oblike M3: sej ko si notr, ga zunaj ne vidš. :D Men je pa kr tko všečen, sicer pa V8 in 400 konjev bo odtehtalo kako grdo potezo(ni sploh nujno da bo) na zunanjosti.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe mar 31, 2006 9:01 pm

Dej swifthead ne piši neumnosti...:roll:

@TaStar...kako lahko presodiš da je nova M3 polom, če sploh še ni ne uradnih fotk zunaj, ne specifikacij ne nič... :?:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

TaStar
Nov uporabnik

Kraj: Loka

Napisal/-a TaStar So apr 01, 2006 11:16 am

ja newem najbrž nov čist drugačn od tega kar je na slikah.
TDI Power!!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po apr 03, 2006 11:26 am

AMG Kompressor je napisal/-a:pa ta lastnik 650i ga bo odpeljal k Alpini na vgraditev Kompressorja, ki bo potegnil iz 4.8 V8 mašince vn ene 540KM in 720Nm kar bo ob pošastnem zvoku pomagalo še da bo M6 zaostal!

OK, hvala, sem se nasmejal. Iz te izjave se vidi da nimaš pojma o teh stvareh.

PS: Alpina ni predelovalec. ;)
Slika

Uporabniški avatar
AMG Kompressor
Nov uporabnik

Napisal/-a AMG Kompressor Po apr 03, 2006 1:13 pm

OK, hvala, sem se nasmejal. Iz te izjave se vidi da nimaš pojma o teh stvareh.

PS: Alpina ni predelovalec.

Misl stari da si ga tukaj ti mimo usekal! ALPINA je najboljši predelovalec BMWjev, torej pred Hartge,Hamman,AC Schnitzer....tko da ti lahko povem da se krepko motiš, ker model se je že pozanimal in vzamejo vsazga BMWja v predelavo, lahko pa kupiš že predelane modele, torej so nekako pol predelovalci in pol tunerji, niso še čist povsem izdelovalci kot recimo Brabus! pa tut pr Brabusu če hočeš en Kompressor kit K4 dat na SLK-ja ti ga zlahkoto predelajo, seveda za ustrezn denar!

Tako da mislim dragi Nixxy da si še enkrat prebereš Avto katalog 2002 ki si ga lastiš doma ;)
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po apr 03, 2006 1:24 pm

Jaz Alfo vozm, me vecinoma zanimajo najbol le-te, ampak vem pa tok da Alpina ni predelovalec, ampak je dobesedno to kar je RUF.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov