Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr feb 08, 2006 7:34 pm

Kljukec: ze v prvem postu sm napisal da kvecjemu MB A ne spada v razred z civicom in bmw 1ko. Je nizji razred po vsem razen po ceni ki je za razred visja. :sadd

dare01: se dobr da je renaultova slabost lih podkrmiljenje in izguba gripa pri pospesevanju iz zavojev, kar se lepo vidi v prvem filmcku ki si ga postal.

Glede pospeska sta edino podobna ker imata enako razmerje med tezo in mocjo. Megane je ze drazji in 25% mocnejsi kar ni tako malo.

tadrug filmcek je itak kr ena amaterska scena + da je tist notrananjost bogve kok stare honde (verjetno VTI in ne typeR)

Razlika v cajtu na top gear progi mi pa pomeni enako 0 ker sta avta testirana pod drugacnimi pogoji in ne tako kot v fifth gear filmcku. Aja pa top gear proga ni lih nek dobr pokazatelj vodljivosti glede na to da je speljana po letaliscu.

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Sr feb 08, 2006 8:23 pm

da se razumeva, jaz se ne mislim kregat in dokazovat kateri avto naj bi bil boljši.
meni pač že po obliki, barvi in celotni Renaultsport zgodbi (še posebej rally zgodovina) bolj leži clio.
1.ampak če si objektiven in pogledaš še enkrat prvi filmček boš videl da je pri cliu ovinek v katerem beži ven že pošteno moker(za cliom rosi, za hondo ne-oblačno je pa čez cel clip). kar se tiče pod- in predkrmarjenja se pri clio cupu pozna pritisk v zadnijh gumah za 0.1 bara. malce več pa je clio hudo predkrmarjen(test avtomagazina na mobikrogu, voznik Dušan Lukić). sicer pa ne vem kakšen je to hitri krog če pa voznik v filmčku meče oba avta čez ovinke brez veze (samo zgublja na času).
2. honda ima nasproti clia boljše pospeške in na streetu cliu pobegne.
3.ta drug filmček je posnet na pisti v Italiji in ne vem iz katerega avta je sneman.
ampak pred sabo snema še TRENUTNO TYPE R(črno) in starega clia RS fazo 1(mislim da ima 169 konjev). vem, da je spet odvisno kdo je vozil clia in kako in kdo je vozil hondo.
ampak hondo scat peljat po zunanjih straneh ovinka po daljših linijah?!(da renault nima dosti gripa in je podkrmarjen??
še enkrat ti povem, da nimam namena dokazovati in prepričevati kateri avto je boljši in kje. meni je clio všeč in že zaradi oblike ne bi imel type r( mi deluje previsoka in kar nekaj).
Slika
lepa slikca.
iz čiste radovednosti: kateri avto pa voziš?
Zadnjič spremenil dare01, dne Sr feb 08, 2006 10:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr feb 08, 2006 10:46 pm

@dare01

poglej, zasledil sem že kar nekj tem o raznih avtomobilih, sam ne gre mi v glavo zakaj vedno tega 2.0 cliota limaš zraven (slike mislm). saj je dober avto, samo mislim da že vsi tukaj gor vemo kako zgleda. glede na tole da ga je naka bitanska revija al nekaj podobnega razglasila za naj hothatch za vedno. tole je mal tko, tko. uredništvo druge revije 200m stran je pa za naj hothatch razglasilo megana rs, uredništvo spet druge astro gtc, spet neke druge golfa gti. to je sam za primerjavo teh the best hatchev. ;)

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Sr feb 08, 2006 11:04 pm

saj vem da so te razglasitve pa testi različni od revije do revije. bereš nemške revije že veš kdo bo prvi, francoske tudi, angleške kakor jih prime..
evo sem slikco zamenjal in dal megana gor(se mi zdi posrečen kot fotografiranja, megane kar skoči ven).
vsi ne moremo vse avte sprobat pa potem debatirat kateri je komu najbolj sedel. pa kupiš revije, brskaš po internetu in vidiš da skoraj ni nikjer čisto objektivne primerjave ali ocene. hočeš-nočeš zmeraj nekdo potegne za nekoga.
clio gre pa kmalu v prodajo in nisem nanj ne vem kako navezan. sanjski avto je wrx sti ampak....

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če feb 09, 2006 12:25 am

HajdukS je napisal/-a:Kljukec: ze v prvem postu sm napisal da kvecjemu MB A ne spada v razred z civicom in bmw 1ko. Je nizji razred po vsem razen po ceni ki je za razred visja. :sadd

dare01: se dobr da je renaultova slabost lih podkrmiljenje in izguba gripa pri pospesevanju iz zavojev, kar se lepo vidi v prvem filmcku ki si ga postal.

Glede pospeska sta edino podobna ker imata enako razmerje med tezo in mocjo. Megane je ze drazji in 25% mocnejsi kar ni tako malo.

tadrug filmcek je itak kr ena amaterska scena + da je tist notrananjost bogve kok stare honde (verjetno VTI in ne typeR)

Razlika v cajtu na top gear progi mi pa pomeni enako 0 ker sta avta testirana pod drugacnimi pogoji in ne tako kot v fifth gear filmcku. Aja pa top gear proga ni lih nek dobr pokazatelj vodljivosti glede na to da je speljana po letaliscu.

jst sm ti samo repliciral- da je honda cenejša kot direktna kokurenca- kar se meni ne zdi- saj smatram za direktno konkurenco- megana, C4,...- pa za cene ne govorim o strupenih različicah ampak o navadnih
sam morm pa rečt da bol k gledam tole tanovo type r bol mi je všeč- ker obična ma masko čist čudno, vsaj zame
sm ga vidu na cesti pa me je honda pustila hladnega- kokr tud prejšn model- za svoje cajte so ble l93 dobre
lp

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če feb 09, 2006 1:43 pm

:bonk :bonk :bonk

Ti si privlekel na dan Civic 1,8 ki se ti je zdel drag potem pa smo ugotovili da glede na podatke ni. Je v bistvu poceni...

Kaj zdj spet neki manipuliras s tem kdo je konkurenca komu in kdo ni. Pokazi mi astro al pa c4 z istimi teh. podatki za to ceno. Ne bom jih se enkrat pisal ker sm jih ze petkrat.

In ja dare01, Clio RS je podkrmarjen. Sm ga vozu in ne pusti nekega dobrega obcutka, sploh pri pospesevanju iz ovinka (falus tezek motor, sprednji pogon v kratkem in ozkem avtu).

Se enkrat una amterska scena je cist nepomembna.
Zadnjič spremenil HajdukS, dne Če feb 09, 2006 2:22 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če feb 09, 2006 2:16 pm

Samo da je kreg! :roll:
Mislim, da je tale tema namenjena novi Hondi Civic (in komentarjem) in ne primerjavi le te z ostalimi in prepire o tem keri avto je komu najbolj všeč. Predlagam, da se umirite. ;)
Vsak ima pač svoje favorite... :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
mitja_m2
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mitja_m2 Če feb 09, 2006 2:27 pm

Symon je napisal/-a:Samo da je kreg! :roll:
Mislim, da je tale tema namenjena novi Hondi Civic (in komentarjem) in ne primerjavi le te z ostalimi in prepire o tem keri avto je komu najbolj všeč. Predlagam, da se umirite. ;)
Vsak ima pač svoje favorite... :roll:

:D
no kr se pa tiče nove honde mi je bla pa predhodnica velik lepša
I know you luv my style,f*** you i hate your style

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Če feb 09, 2006 3:17 pm

Ja HALO

Tukaj je govora o novi Hondi CIVIC in pika.
Za ostale avte so druge teme,brezvezne primerjave pa spadajo na mIRC in msn :!:

Držite se teme :!:

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Če feb 09, 2006 3:20 pm

meni bi bila taka bolj všeč.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
mitja_m2
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mitja_m2 Če feb 09, 2006 4:01 pm

[quote="dare01"]meni bi bila taka bolj všeč.

ja ta je pa tud men ušeč :D
I know you luv my style,f*** you i hate your style

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če feb 09, 2006 6:08 pm

JA :!: Dobra izbira! To da so dal not tisto masko mi je FUL všeč. Ampak ji najbolj paše una vojaško zelena, črna, al pa srebrna barva. Drugače se tudi men zdi na ne zgleda nič specialno :cry:
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne feb 19, 2006 10:12 pm

pa se bo tole civic coupe sploh v evropi dalo dobit?

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan So jul 19, 2008 1:36 pm

Civic Type S Fireblade Replica. Opremljen z 2,2 CDTI motorjem, drugačnim sprednjim in zadnjim odbijačem ter kljukami, ogledali in pokrovom za gorivo v grafitni barvi. Platišča so 18 palčna in takisto črna (podobnega dizajna, kot moja Arcasting d666). Avto se prodaja v Italiji za 25.190 EUR. Na voljo je v črni, rdeči ali srebrni zunanji barvi.

Slika
Slika
Slika
Slika

http://carscoop.blogspot.com/2008/07/ho ... blade.html
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS So jul 19, 2008 2:13 pm

Obupna je... Ko povečana igračka za 5€.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan To okt 07, 2008 5:34 pm

2009 Honda Civic 3&5 door. Limuzina in kupe sta bili malce prej tudi osveženi.
http://carscoop.blogspot.com/2008/10/20 ... ype-s.html

Normalna:
Slika
Slika
Slika
Slika

Type S z drugačnim obrazom:
Slika

Japonci pa so na salonu predstavili tudi Type R Championship White z LSD:
http://carscoop.blogspot.com/2008/10/ho ... white.html
Kobilica:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To okt 07, 2008 5:51 pm

bolj všečna maska kot pri aktualnem modelu.
Slika

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To okt 07, 2008 7:14 pm

Meni tudi bolj ušečna tale Honda, prednja maska tudi, edino ta plastika v sivi barvi odspodi okoli auta me moti...treba, da je v barvi auta...brisauci so tudi mimo...boljše bi bilo da so v ''klasični obliki'' oz. namestitvi

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Pe mar 13, 2009 6:18 pm

Civic Type R „Championship White Edition” - all in white

Slika
Slika

http://www.auto-news.de/auto/news/anzei ... n_id_23925
Kobilica:

Uporabniški avatar