da se razumeva, jaz se ne mislim kregat in dokazovat kateri avto naj bi bil boljši.
meni pač že po obliki, barvi in celotni Renaultsport zgodbi (še posebej rally zgodovina) bolj leži clio.
1.ampak če si objektiven in pogledaš še enkrat prvi filmček boš videl da je pri cliu ovinek v katerem beži ven že pošteno moker(za cliom rosi, za hondo ne-oblačno je pa čez cel clip). kar se tiče pod- in predkrmarjenja se pri clio cupu pozna pritisk v zadnijh gumah za 0.1 bara. malce več pa je clio hudo predkrmarjen(test avtomagazina na mobikrogu, voznik Dušan Lukić). sicer pa ne vem kakšen je to hitri krog če pa voznik v filmčku meče oba avta čez ovinke brez veze (samo zgublja na času).
2. honda ima nasproti clia boljše pospeške in na streetu cliu pobegne.
3.ta drug filmček je posnet na pisti v Italiji in ne vem iz katerega avta je sneman.
ampak pred sabo snema še TRENUTNO TYPE R(črno) in starega clia RS fazo 1(mislim da ima 169 konjev). vem, da je spet odvisno kdo je vozil clia in kako in kdo je vozil hondo.
ampak hondo scat peljat po zunanjih straneh ovinka po daljših linijah?!(da renault nima dosti gripa in je podkrmarjen??
še enkrat ti povem, da nimam namena dokazovati in prepričevati kateri avto je boljši in kje. meni je clio všeč in že zaradi oblike ne bi imel type r( mi deluje previsoka in kar nekaj).
lepa slikca.
iz čiste radovednosti: kateri avto pa voziš?