Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Če apr 01, 2010 12:16 am

Zadnji del je grd. Stranske linije bi lahko malo bolj agresivnejše naredili.
Slika

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Če apr 01, 2010 12:26 am

Pa ne da je 5 vratna kombilimuzina nek pojem lepote ampak je proti tej vseeno bolj dodelana, zadek in te luči so res kot od Getza,...
Ma cel avtomobil bi bil lahko bolj agresivno elegantno oblikovan. Kot že mnogokrat rečeno, bi morali zamenjati oblikovalce, zunanjosti in notranjosti. :roll:

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Pe apr 02, 2010 6:40 am

Subaru Impreza WRX STI 4 Door: The return to fundamentals (+ video)

April 1, 2010 at 17:55

Slika

It was she who was protected under a bright white sheet, so here is the Subaru Impreza WRX STI 4 door 2011 that will please fans of the sedan version of Japanese sports.

Mechanically not change, we find the 2.5 L Turbo flatfour always develops 300 horsepower and 407 Nm of torque, even BVM6 and the same running gear except the appearance of new 18 "aluminum wheels and optional . Fans will watch with pleasure the return of the huge fin box which shares much in looks but also in handling since Subaru advises buyers who want a version without changing the wing rear shocks because of too much firmness and jolting at the rear.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

This new version is obviously in addition to the 5-door model and is available in standard and Club version with leather interior and sunroof. For fans of the big time, remember that besides the blue color of the body, it will be able to get the BBS wheels in 8.5 x 18 in Charcoal is mostly in gold but in addition to the standard aluminum color.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Finally, I return to you to speak briefly about the Subaru Impreza STI Cosworth CS400 as we learned what would be the price range for the sale of the car and it will be around € 56000-56500 with travel and visit to the factory Cosworth!

And for those interested, here is the video presentation.

http://www.youtube.com/watch?v=FyyaHJx8JmE

From powerful sports to follow in the coming months because no one knows yet whether the Impreza WRX STI 4 door come to our markets in the months ahead.

Slika
Via Subaru Autoblog.

http://blogautomobile.fr/subaru-impreza-wrx-sti-4-portes-le-retour-aux-fondamentaux-57794

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe apr 02, 2010 7:06 am

Tole bo upam,da moj naslednji avto.Zgleda namreč fenomenalno o sami moči in motorju pa brezveze,da izgubljam besede.Če bodo le finance omogočale.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Pe apr 02, 2010 7:16 am

Meni limuzina zgleda super. Luči res spominjajo na Getza, ampak na Imprezi zgledajo neprimerno bolje. Malenkosti naredijo veliko razliko.

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO So apr 03, 2010 9:20 am

Edini problem bo, da bo stal verjetno okoli 40k € .... mogoče mi ga pa božiček prinese :(

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ So apr 03, 2010 11:39 am

MateSLO je napisal/-a:Edini problem bo, da bo stal verjetno okoli 40k €

Prej 50k kot 40...
555

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So apr 03, 2010 12:06 pm

Zadaj mi deluje plastično,upam da se motim,drugač pa hudobija.Upam da se Subaru vrne na stara pota slave z Imprezo,da bo lahko skakala Mici v zelje.
CARPE IMPREZAM

MAX CAVALLERA
Nov uporabnik

Kraj: BRASIL Belo Horizonte

Napisal/-a MAX CAVALLERA So apr 03, 2010 6:48 pm

da bi bila 40k evr.stoji ziher v moji delavnici,brž ko bo na voljo
This is a prophecy

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So apr 03, 2010 7:26 pm

O hudo! Lej k so dal od evota wing na imprezo! Pa od M5 zadnji odbijač.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So apr 03, 2010 7:33 pm

Očitno bolj paše na Imprezo kot na evota :lol: :lol: :lol:
555

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So apr 03, 2010 8:27 pm

Ja navadna impreza mi je grda in bi raje vzel Lancerja samo tole pa zna speljat prenekaterega kupca Lancerja no počakat mormo na performanse,da vidimo,če se bo lahko kosala z EVO-tom...
Drugače pa bi jo lahko naredili malo bolj oglato,ker prejšni model je sekal..
Si ne predstavljam vožnje z temle na kakem grobniku :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 So apr 03, 2010 8:40 pm

Na teh slikah pa že lepše zgleda :)
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So apr 03, 2010 11:40 pm

seat je napisal/-a:Ja navadna impreza mi je grda in bi raje vzel Lancerja samo tole pa zna speljat prenekaterega kupca Lancerja no počakat mormo na performanse,da vidimo,če se bo lahko kosala z EVO-tom...

Sej ta dva avtomobila sta se skozi generacije vedno kosala, močno dvomim, da bi eden izmed teh dveh bil lahko bistveno boljši od drugega, nasplošno gledano skozi vse...
555

Uporabniški avatar
uroš sojer
Nov uporabnik

Napisal/-a uroš sojer Ne apr 04, 2010 12:02 am

MAX CAVALLERA je napisal/-a:da bi bila 40k evr.stoji ziher v moji delavnici,brž ko bo na voljo

Ti,metalc,sam ne pijan Prece vozt,jo je res preškoda za v jarek :lol:
ne mi z dizlom baba

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Ne apr 04, 2010 2:54 am

Men je ful grda :( Kot je reku loco, če daš evo spojler pa bmw odbijač stran je obična karjola :roll:

MAX CAVALLERA
Nov uporabnik

Kraj: BRASIL Belo Horizonte

Napisal/-a MAX CAVALLERA Ne apr 04, 2010 6:52 am

uroš sojer in kaj ima to kar si napisal veze s tole temo. Se še spomniš iz šole : Le čevlje sodi naj Kopitar ;)
This is a prophecy

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne apr 04, 2010 7:58 am

_BiStRi_ je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Ja navadna impreza mi je grda in bi raje vzel Lancerja samo tole pa zna speljat prenekaterega kupca Lancerja no počakat mormo na performanse,da vidimo,če se bo lahko kosala z EVO-tom...

Sej ta dva avtomobila sta se skozi generacije vedno kosala, močno dvomim, da bi eden izmed teh dveh bil lahko bistveno boljši od drugega, nasplošno gledano skozi vse...

Ja no upajmo,da bomo videli kateri se bo bolje prodajal,ker EVO morm priznat je fantastičen a Impreza je malo zamudila z izdajo napiljene različice.EVO bo počasi za zamenjat Impreza pa je čist frišna.No EVO-ta jst nikakor nebi menjal a filozofija tovarn je,da pač menjavajo modele in me zanima kakšen bo novi Lancer.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Ne apr 04, 2010 10:26 am

MAh sej debata Evo proti Imorezi se ne bo nikoli končala :)
Osebno bi Imprezo vzel že zaradi tega, ker je drugačna :D ... oz. bolj nevsakdanja od EVO.ta

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne apr 04, 2010 10:47 am

Meni je tole lepše od lancerja :)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov