Kok je pa tale članek že str, ker polovica teh avtov je že izšla s CLSom na čelu????
Drugače pa lepo po vrsti;
Razred A:
prednje luči so meni mal mim, pač se jih bom mogel navadit, če bodo ostale take čez zadnje nimam kaj rečt so vredu, sama oblika avtomobila mi je pa všeč ker se ni tako močno spremenila, nekaj si omenjal Coupe, Cabrio pa to... to bi rad videl kako bo izgledal je pa skozi članek brati kot da se bo Merca ravno kar razstrelila in dala na tržišče en kup avtomobilov.
Razred C:
NJAM!!!! Sicer upam da so naredili kaj, da je notri več prostora ker v sedanji sem počutim kot sardina. Drugače pa mi je vizualno zelo lep sedanji model. Tisti sportpaket AMG kje se da probat to pelat, navadno zadevo lahko dobim kadar hočem, kaj pa te športne različice avtomobilov, mogoče veš? Slike tanove serije pa mene ne navdušujejo najbolje.
Razred E:
Motor bo povzročal zavidanja pri BMW in Audiju ki sta na trg dala 3.0 motorje dizl namreč, se mi pa pojavi v glavi vprašanje.. kje je meja??? najprej so bili 1.9 potem 2.5 sedaj 3.0 pojavljajo se 4.0 višji razredi ga že imajo A8 in pa VW Phaeton ima 5.0, se bo to kdaj ustavilo in kje?
ELK:
izgleda da je to bil prototip za CLS, zadenji del ima isti sprednje luči so mi pa boljše na sedanjem CLSu ne pa teli dve solzici.
Razred CL:
kdaj ga bojo spremenil iste oblike je odkar pomnem da ta avto obstaja?????
Razred S:
Dobr jim to gre sploh rit mi je všeč prednje luči pa ne najbolj, sam Boga lahko prosim da ne bojo dal tistih okroglih žarometov, k me spominjajo na Imprezo in že tisto me je srt prjel, če sem iskren.
RAzred CLK, SLK:
CLK je men tak cukr ened redkih cabrio, ki je men všeč, pa vrjemte, da je Cabrio skoraj zadnji na moji listi popularnosti. Coupe mi je pa še bolši, oba sta res lepo narejena. SLK je pa za kakšne frajerčke k se hočejo pokazat da majo neki keša pa bojo po LJ kikle obračal.. srečno fantje, uspeh je zagotovljen.
Puch:
L E G E N D A in te ne spreminjaš nikoli pod nobenim razlogom za noben denar!!!!
Vito:
rit če jo na hitr pogledam mi potegne na VW Transporterja, drugače mi je bil pa osnovni najbolj prijeten.
Razred ML:
že osnovni model mi je bil čuden, ta ki ga bo nasledil bo pa sploh čudn, če bo tak ko je tukaj prikazan.
Maybach 57 cabriolet:
že obstaja!
Škoda ker nisi našel kakšnih slik notranjosti avtomobilov.