kolesar je napisal/-a:a6 karavan bo verjetno še vseeno večji
A6 avant bo manjši (prostornina prtljažnika), ker je "osnovni" SUPERB v tem pogledu praktično enako "zajeten".
LP
Kje pa je bil ta test? Bi me tudi zanimalo prebrati...xandrej je napisal/-a:Zadnjič je bil test:
Škoda superb
Audi A4
Seat Exeo
VW Passat....
Škoda jih je pohcala na daleč vse 3 uiber super duper avte... Stane pa 10000€ manj od A4... Ki je bil na 3 mestu za 2 uvrščenim zastarelim Passatom... Auto Bild!
Bravo Škoda!
xandrej je napisal/-a:Zadnjič je bil test:
Škoda superb
Audi A4
Seat Exeo
VW Passat....
Škoda jih je pohcala na daleč vse 3 uiber super duper avte... Stane pa 10000€ manj od A4... Ki je bil na 3 mestu za 2 uvrščenim zastarelim Passatom... Auto Bild!
Bravo Škoda!
ban je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Zadnjič je bil test:
Škoda superb
Audi A4
Seat Exeo
VW Passat....
Bravo Škoda!
Tile testi so men mal hecni, sej ne rečem da je z njimi kaj narobe sam vseeno. Zadnjič sem peljal avto na servis, na uardni škoda servis. In ko sem tam čakal sem bral ato bild, notri so bli večinoma primerjalni testi fabia/polo/ibica... superb/a4, passat... in pa še oktavia (ne vem več točno kdo so bli nemški konkurenti). In v vseh teh primerjalnih testih je vedno zmagala škoda. Me zanima, če bi avto peljal v recimo VW servis, da bi tam bral enake teste vendar z drugačnim vrstnim redom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov