simply je napisal/-a:Nehajmo komplicirat.
1.8 T z neko srednjo stopnjo opreme za 19000 EUR - limuzina in 20.000 EUR za SW.
In potem ne bi imeli težav s prodajo!
martin_krpan je napisal/-a:2011 Exeo z zadnjimi lučmi v tehnologiji LED
diamant72 je napisal/-a:skupna ocena?
INFINITI je napisal/-a:diamant72 je napisal/-a:skupna ocena?
Recimo 7 od 10; nič posebnega in precej konzervativen pa mleden občutek mi je pustil ta avto.
Ena Insignia čeprav malo dražja ter v dobri akciji se mi je zdela precej, precej boljša izbira recimo. Roko na srce bi kar nekaj konkurentov prej izbral.
simply je napisal/-a:Ali bodo te luči serijske ali ne? Ali bo potrebno doplačilo?
Kaj pa glasnost motorja - Superb vs Exeo? V kabini mislim.
INFINITI je napisal/-a:simply je napisal/-a:Ali bodo te luči serijske ali ne? Ali bo potrebno doplačilo?
Exeo je tišji
peroRS je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:simply je napisal/-a:Ali bodo te luči serijske ali ne? Ali bo potrebno doplačilo?
Exeo je tišji
Če se ne motim imaš ti še PD motor. Novi CR 140 v Superbu je občutno tišji, tako zunaj kot v kabini
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:simply je napisal/-a:Ali bodo te luči serijske ali ne? Ali bo potrebno doplačilo?
Exeo je tišji
Si ne bi mislil, bi prej rekel obratno. Si to meril ali tako, na prvo uho![]()
![]()
Pa še malo off: kako pa to, da si presedlal s japoncev, željan spremembe![]()
![]()
Lp
INFINITI je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:simply je napisal/-a:Ali bodo te luči serijske ali ne? Ali bo potrebno doplačilo?
Exeo je tišji
Si ne bi mislil, bi prej rekel obratno. Si to meril ali tako, na prvo uho![]()
![]()
Pa še malo off: kako pa to, da si presedlal s japoncev, željan spremembe![]()
![]()
Lp
Verjetno je, ampak kakor sem rekel; moj je PD motor, dočim exeo je bil CR.
-Drugače sem fural korejce prej-Še vedno so mi top kot brand, me pa moti da pri nas nimajo tega kar bi jaz hotel. Sem mislil kupovati Gen COupeja kak let nazaj , ampak potem sem dobil fenomenalno ponudbo za BMW 5ko, sedaj ko je pa dejansko hčerkica na poti pa sem hotel ogromnega karavana in je bil najboljša izbira pač ta Superb zame; po vsem me je prepričal pa še "deal" je bil enkraten.
. Nisem kaj posebno vezan na brande; vem pa katera filozofija mi je všeč in kaj mi najbolje sedi. Bom pa vedno izbral to kar situacija potrebuje. Čez čas bova kot drugi avto z ženo gledala ali bi zopet kakega športnjaka 2 vrata, ali pa kakšnega manjšega SUV mogoče. Eh življenje se res obrne tako da kaj naj človek reče
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov