Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Re: 2011 VW Passat

Napisal/-a Renault VG So dec 04, 2010 11:52 am

maliBobi je napisal/-a:Škoda, da ga nisi slikal od zadaj. Spredaj pa res ne zgleda slabo tudi bočna linja "gre skoz" :D
Slike so iz avto neta ;)

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK So dec 04, 2010 12:12 pm

Ajej....do zdaj mi je bil passat v samem vrhu pri izgledu....tole sedaj ni pa nix. Spredaj in stranske linije so kot pri skodi octavi-i :roll:
:)

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ So dec 04, 2010 12:31 pm

Variant je veliko lepši, sicer pa preveč kroma spredaj. V vožnji ni opaziti neke razlike.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So dec 04, 2010 4:02 pm

Slika

V drugi barvi :

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So dec 04, 2010 4:06 pm

Videl sem ga večkrat na transporterjih in zaenkrat ne prepriča najbolj. Sem pričakoval v živo bolj agresiven in manj kitajski izgled maske.

Renault VG je napisal/-a:Jah meni je všeč.Pri tem mi niso všeč le feltne in sedeži ki izgledajo kot da imajo manj bočne opore kot v cliu :roll:

In to si sklepal po prvih 10cm, ki se jih vidi na tisti sliki? Svaka čast! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG So dec 04, 2010 4:42 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Videl sem ga večkrat na transporterjih in zaenkrat ne prepriča najbolj. Sem pričakoval v živo bolj agresiven in manj kitajski izgled maske.

Renault VG je napisal/-a:Jah meni je všeč.Pri tem mi niso všeč le feltne in sedeži ki izgledajo kot da imajo manj bočne opore kot v cliu :roll:

Pogledal še nekaj slik na avto netu ;)

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- So dec 04, 2010 5:19 pm

Renault VG je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Videl sem ga večkrat na transporterjih in zaenkrat ne prepriča najbolj. Sem pričakoval v živo bolj agresiven in manj kitajski izgled maske.

Pogledal še nekaj slik na avto netu ;)

Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! :roll: Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So dec 04, 2010 5:47 pm

Noro všeč mi je ta golfpolotourancaddypassat limuzina. Všeč so mi spremembe,ki jih zvesti uporabniki navajajo. Pri novem avtu vsak hoče da ima svoj mir, to v smislu da je avto tišji, nikakor pa noče, da sosedje o njem kaj slabega povedo. Slovenci imamo to odlično lastnost: radi se pokažemo, eni z avti, eni pa na druge načine. Predvsem prvi, so tisti, o katerih radi pišejo/te o odnosih na cestah. Je pa jasno, da je to najlepši dogodek za vse Slovencke, ko pride nova maska ven, ker tu je tudi možnost za nova 'prijateljstva' in nove centimetre za ritkami voznikov in za nove teme na forumih.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ So dec 04, 2010 5:59 pm

Gosic je napisal/-a:Noro všeč mi je ta golfpolotourancaddypassat limuzina. Všeč so mi spremembe,ki jih zvesti uporabniki navajajo. Pri novem avtu vsak hoče da ima svoj mir, to v smislu da je avto tišji, nikakor pa noče, da sosedje o njem kaj slabega povedo. Slovenci imamo to odlično lastnost: radi se pokažemo, eni z avti, eni pa na druge načine. Predvsem prvi, so tisti, o katerih radi pišejo/te o odnosih na cestah. Je pa jasno, da je to najlepši dogodek za vse Slovencke, ko pride nova maska ven, ker tu je tudi možnost za nova 'prijateljstva' in nove centimetre za ritkami voznikov in za nove teme na forumih.

Preveč španskih nadaljevank al kaj je povod za ta čustveni izliv brez repa in glave?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So dec 04, 2010 6:03 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:Noro všeč mi je ta golfpolotourancaddypassat limuzina. Všeč so mi spremembe,ki jih zvesti uporabniki navajajo. Pri novem avtu vsak hoče da ima svoj mir, to v smislu da je avto tišji, nikakor pa noče, da sosedje o njem kaj slabega povedo. Slovenci imamo to odlično lastnost: radi se pokažemo, eni z avti, eni pa na druge načine. Predvsem prvi, so tisti, o katerih radi pišejo/te o odnosih na cestah. Je pa jasno, da je to najlepši dogodek za vse Slovencke, ko pride nova maska ven, ker tu je tudi možnost za nova 'prijateljstva' in nove centimetre za ritkami voznikov in za nove teme na forumih.

Preveč španskih nadaljevank al kaj je povod za ta čustveni izliv brez repa in glave?

Ja, ker sem kar vesel, ko bo v novi nadaljevanki nova maska novega passata !

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG So dec 04, 2010 6:11 pm

Tattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)!
Menda neboš sedaj rekel da se na pogled niti približno neda oceniti kakšni so sedeži :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ So dec 04, 2010 6:21 pm

Tattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)!
Menda neboš sedaj rekel da se na pogled niti približno neda oceniti kakšni so sedeži :)

Seveda se jih da! Pa tudi povedat, da so najverjetneje slabši od tistih v ropotuljici tebi ljube znamke. Marsikaj se da! :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG So dec 04, 2010 8:00 pm

Eh :roll:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So dec 04, 2010 8:08 pm

"renaultovec" dam ti za prav, res se jih da ocenit na "uč" in so katastrofa - ampak enak šmorn (če ne še slabši) je pri BMW-ju in MB-ju kakor tudi Audiju_osnovni sedeži so katastrofa, že pogled te zgrozi, ko se pa "zicneš" je pa dejansko kot klopca.......prisilijo te v doplačilo, če hočeš spodobno sedet...

Tattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! :roll: Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)! ;)

ko je prejšnja serija (3C) prišla ven, sem se zgrozil ob slikah "comforlinejovih" sedežev, ko sem se prvič vsedel v takrat novega Passata, je bilo prav zaradi sedežev razočaranje veliko(na petici golfu, Comforline odličen, celo osnoven Trendline ni tako zanič)..........Highline ali Sportline je pa druga zgodba, ampaj vseeno bi bili lahko "podaljšljivi" (sedalni del) kot pri Audiju, ali pa pri konkurenci......zato ne napeljuj vode na svoj mlin, ali si zatiskaj oči pred dejstvi in pograjaj tisto kar ne velja oz. bi moralo biti boljše.... vsaj pri doplačljivi opremi

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG So dec 04, 2010 8:47 pm

sašo5 je napisal/-a:

"renaultovec" dam ti za prav, res se jih da ocenit na "uč" in so katastrofa - ampak enak šmorn (če ne še slabši) je pri BMW-ju in MB-ju kakor tudi Audiju_osnovni sedeži so katastrofa, že pogled te zgrozi, ko se pa "zicneš" je pa dejansko kot klopca.......prisilijo te v doplačilo, če hočeš spodobno sedet...

Tattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! :roll: Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)! ;)

ko je prejšnja serija (3C) prišla ven, sem se zgrozil ob slikah "comforlinejovih" sedežev, ko sem se prvič vsedel v takrat novega Passata, je bilo prav zaradi sedežev razočaranje veliko(na petici golfu, Comforline odličen, celo osnoven Trendline ni tako zanič)..........Highline ali Sportline je pa druga zgodba, ampaj vseeno bi bili lahko "podaljšljivi" (sedalni del) kot pri Audiju, ali pa pri konkurenci......zato ne napeljuj vode na svoj mlin, ali si zatiskaj oči pred dejstvi in pograjaj tisto kar ne velja oz. bi moralo biti boljše.... vsaj pri doplačljivi opremi
Saj avto ni slab tega nisem nikjer napisal.Vrjamem pa da so sedeži drugih predvsem nemških znamk v osnovi precej slabi so pa vrjetno tisti za doplačilo precej boljš od konkurence(vsaj pri prestižnih znamkah).Drugače pa nobeden avto ni popolen tudi čez laguno bi lahko marsikaj napisal pa si jo lastimo in sem renaultovc.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ So dec 04, 2010 9:02 pm

Renault VG je napisal/-a:Saj avto ni slab tega nisem nikjer napisal.Vrjamem pa da so sedeži drugih predvsem nemških znamk v osnovi precej slabi so pa vrjetno tisti za doplačilo precej boljš od konkurence(vsaj pri prestižnih znamkah).Drugače pa nobeden avto ni popolen tudi čez laguno bi lahko marsikaj napisal pa si jo lastimo in sem renaultovc.

Pa ne moreš tega sklepat po slikah, lahko sedež zgleda obupno, pa je boljši od večine v istem razredu. Na kilometer vidna bočna opora še ne pomeni dobrega sedeža in sklepam, da še nisi sedel v tem oz. predhodnem Passatu, ker pišeš na podlagi slik. Primerjava s Cliotom, ki ima obupne sedeže(vsaj za mojo višino) je pa v takšnem primeru res otročja, tudi če imajo bočno oporo, ki vsakega, ki ga je več skupaj, bolj bode, kot drži.
Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So dec 04, 2010 11:55 pm

da še jaz potrdim
Na POGLED manjša in slabša bočna opora kot v mojem peugeot 206!
primer:
Slika
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne dec 05, 2010 12:36 am

Zois je napisal/-a:da še jaz potrdim
Na POGLED manjša in slabša bočna opora kot v mojem peugeot 206!
primer:
Slika

Pomeni, da če bi imeli večje stranske lopatice, bi imeli boljšo oporo in bili kvalitetnejši sedeži? Zakaj potem v Phaetona ne dajo lopatic sedežev kar do armaturne plošče, pa na straneh eno malo linico, za levo desno pogledat.

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne dec 05, 2010 1:15 am

sm napisal na POGLED....
bočno OPORO si jaz razlagam tako da te nekaj opira oz podpira v ... drugače mi ni logično kako bi lahko raven sedež bolje držal voznika v ovinkih..... kvaliteto pa udobje jaz sploh omenjal nisem!
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne dec 05, 2010 4:56 am

Zois je napisal/-a:sm napisal na POGLED....
bočno OPORO si jaz razlagam tako da te nekaj opira oz podpira v ... drugače mi ni logično kako bi lahko raven sedež bolje držal voznika v ovinkih..... kvaliteto pa udobje jaz sploh omenjal nisem!

Ti mogoče nisi omenjal, je pa prej bilo predstavljeno kot nekaj pomankljivega, če takšen avto nima "hardcore" bočne opore. Zakaj že, da te v kombinaciji s preozkimi (in prekratkimi) sedeži kolje v rebra? ;) Pač takšna jajčka, kot jih dajete za primerjavo, potrebujejo konkretno bočno oporo, ker imaš drugače občutek, da se boš pri malo večji hitrosti zvrnil skupaj z avtom, pri limuzinah višjega razreda pa igra minimalno vlogo. Tudi na račun bolj zanesljive lege v splošnih pogojih to ne pomeni toliko. Še pri Golfu 5, razen pri konkretnejšem priganjanju ne rabiš toliko bočne opore, razen če si res droben. Druga stvar je, če je primarno poslanstvo avta gonjenje po ovinkih... Pač očitanje stvari, ki v takšnih avtih sploh ne igrajo nebene vloge je totalno nevmesno, za gonit imaš namreč druge različice!

P.S.: S takšnimi primerjavami je vsak avto hitro lahko označen za totalno sranje(recimo ker, sicer za svoje namene odlični Clio RS, nima gretja sedežev, radarskega tempomata in webasta, je totalno sranje). Vse, kar se da, napisat, da bi se z manjšim in slabšim avtom prišlo do neke navidezne superiornosti. Upam, da se razumemo, tako kot da bi jaz označil Ferrarija za j***a, ker ni tako prostoren kot Golf... =P
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov