Slike so iz avto netamaliBobi je napisal/-a:Škoda, da ga nisi slikal od zadaj. Spredaj pa res ne zgleda slabo tudi bočna linja "gre skoz"

Slike so iz avto netamaliBobi je napisal/-a:Škoda, da ga nisi slikal od zadaj. Spredaj pa res ne zgleda slabo tudi bočna linja "gre skoz"
Renault VG je napisal/-a:Jah meni je všeč.Pri tem mi niso všeč le feltne in sedeži ki izgledajo kot da imajo manj bočne opore kot v cliu
Pogledal še nekaj slik na avto netu~toMmy~ je napisal/-a:Videl sem ga večkrat na transporterjih in zaenkrat ne prepriča najbolj. Sem pričakoval v živo bolj agresiven in manj kitajski izgled maske.Renault VG je napisal/-a:Jah meni je všeč.Pri tem mi niso všeč le feltne in sedeži ki izgledajo kot da imajo manj bočne opore kot v cliu
In to si sklepal po prvih 10cm, ki se jih vidi na tisti sliki? Svaka čast!
Renault VG je napisal/-a:Pogledal še nekaj slik na avto netu~toMmy~ je napisal/-a:Videl sem ga večkrat na transporterjih in zaenkrat ne prepriča najbolj. Sem pričakoval v živo bolj agresiven in manj kitajski izgled maske.Renault VG je napisal/-a:Jah meni je všeč.Pri tem mi niso všeč le feltne in sedeži ki izgledajo kot da imajo manj bočne opore kot v cliu
In to si sklepal po prvih 10cm, ki se jih vidi na tisti sliki? Svaka čast!
Gosic je napisal/-a:Noro všeč mi je ta golfpolotourancaddypassat limuzina. Všeč so mi spremembe,ki jih zvesti uporabniki navajajo. Pri novem avtu vsak hoče da ima svoj mir, to v smislu da je avto tišji, nikakor pa noče, da sosedje o njem kaj slabega povedo. Slovenci imamo to odlično lastnost: radi se pokažemo, eni z avti, eni pa na druge načine. Predvsem prvi, so tisti, o katerih radi pišejo/te o odnosih na cestah. Je pa jasno, da je to najlepši dogodek za vse Slovencke, ko pride nova maska ven, ker tu je tudi možnost za nova 'prijateljstva' in nove centimetre za ritkami voznikov in za nove teme na forumih.
~toMmy~ je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Noro všeč mi je ta golfpolotourancaddypassat limuzina. Všeč so mi spremembe,ki jih zvesti uporabniki navajajo. Pri novem avtu vsak hoče da ima svoj mir, to v smislu da je avto tišji, nikakor pa noče, da sosedje o njem kaj slabega povedo. Slovenci imamo to odlično lastnost: radi se pokažemo, eni z avti, eni pa na druge načine. Predvsem prvi, so tisti, o katerih radi pišejo/te o odnosih na cestah. Je pa jasno, da je to najlepši dogodek za vse Slovencke, ko pride nova maska ven, ker tu je tudi možnost za nova 'prijateljstva' in nove centimetre za ritkami voznikov in za nove teme na forumih.
Preveč španskih nadaljevank al kaj je povod za ta čustveni izliv brez repa in glave?
Menda neboš sedaj rekel da se na pogled niti približno neda oceniti kakšni so sedežiTattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)!
Renault VG je napisal/-a:Menda neboš sedaj rekel da se na pogled niti približno neda oceniti kakšni so sedežiTattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)!
Renault VG je napisal/-a:Menda neboš sedaj rekel da se na pogled niti približno neda oceniti kakšni so sedežiTattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)!
Tattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?!Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)!
Saj avto ni slab tega nisem nikjer napisal.Vrjamem pa da so sedeži drugih predvsem nemških znamk v osnovi precej slabi so pa vrjetno tisti za doplačilo precej boljš od konkurence(vsaj pri prestižnih znamkah).Drugače pa nobeden avto ni popolen tudi čez laguno bi lahko marsikaj napisal pa si jo lastimo in sem renaultovc.sašo5 je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Menda neboš sedaj rekel da se na pogled niti približno neda oceniti kakšni so sedežiTattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?! Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)!
"renaultovec" dam ti za prav, res se jih da ocenit na "uč" in so katastrofa - ampak enak šmorn (če ne še slabši) je pri BMW-ju in MB-ju kakor tudi Audiju_osnovni sedeži so katastrofa, že pogled te zgrozi, ko se pa "zicneš" je pa dejansko kot klopca.......prisilijo te v doplačilo, če hočeš spodobno sedet...Tattoo- je napisal/-a:Od kdaj se pa sedeži ocenjuje na podlagi slik...zapelji se s konkretnim avtom in potem ocenjuj kvaliteto sedežev in bočne opore?!Kar se pa oblike tiče pa avto v živo izgleda veliko boljše, kot pa na fotografijah...in tudi pri sami vožnji je kar nekaj izboljšav (predvsem je v kabini bistveno tišji, kot predhodnik)!
ko je prejšnja serija (3C) prišla ven, sem se zgrozil ob slikah "comforlinejovih" sedežev, ko sem se prvič vsedel v takrat novega Passata, je bilo prav zaradi sedežev razočaranje veliko(na petici golfu, Comforline odličen, celo osnoven Trendline ni tako zanič)..........Highline ali Sportline je pa druga zgodba, ampaj vseeno bi bili lahko "podaljšljivi" (sedalni del) kot pri Audiju, ali pa pri konkurenci......zato ne napeljuj vode na svoj mlin, ali si zatiskaj oči pred dejstvi in pograjaj tisto kar ne velja oz. bi moralo biti boljše.... vsaj pri doplačljivi opremi
Renault VG je napisal/-a:Saj avto ni slab tega nisem nikjer napisal.Vrjamem pa da so sedeži drugih predvsem nemških znamk v osnovi precej slabi so pa vrjetno tisti za doplačilo precej boljš od konkurence(vsaj pri prestižnih znamkah).Drugače pa nobeden avto ni popolen tudi čez laguno bi lahko marsikaj napisal pa si jo lastimo in sem renaultovc.
Zois je napisal/-a:da še jaz potrdim
Na POGLED manjša in slabša bočna opora kot v mojem peugeot 206!
primer:
Zois je napisal/-a:sm napisal na POGLED....
bočno OPORO si jaz razlagam tako da te nekaj opira oz podpira v ... drugače mi ni logično kako bi lahko raven sedež bolje držal voznika v ovinkih..... kvaliteto pa udobje jaz sploh omenjal nisem!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov