mjen pa ne... karavan mi je veliko boljši, malo mi gre pa tudi na živce že najmanj peta reinkarnacija identične oblike... ponavljam, avtek je jako fajn in mi zgleda veliko bolje (nekak bolj kompaktno in manj buhtlasto, predvsem pa manj kičasto) od svojih amerikanskih sorodnic Elantre in Sonate! vseeno pa mi je, kar se samega dizajna tiče, tole spet "isto sranje, drugo pakovanje"! ....kar za karavana nikakor ne moremo reči!
drugač pa... mi se dopade, da so se končno opogumli in vstopli v evropsli D segment tako kot se šika! brez "za malo dnarja za pol cifre več od avta kot pri konkurenci" bližnjic, ki so jih ubirali še nedavno in avtek vsaj na slikah deluje zelo samozavestno in zelo kompetitivno... tak na hitro bi mirno lahko reku, da mi je veliko bolj zanimiv in mogoče tudi lepši od recimo "novega" Passata al pa tistega Pug 508 dolgčasa ali Mondeo buhteljca... bo pa seveda za resnejšo podkrepitev rečenega treba videt in ocenit tudi v živo... z vso kompetentnostjo pa lahko mirno in že zdaj izjavim, da -tudi, če se s časom izkaže kot slabši in grši od svoje evropske konkurence- tole v nobenem pogledu ni niti približno več taka smijurija, kot je za svojo konkurenco še nedavno nazaj bla Sonata!
evo vam tudi prvi proper sljik: