Lignage je napisal/-a:Kombinacija z rdečo v notranjosti pa izgleda porazno, ceneno, ...v modri je boljše...
a...

a ti to resno.... kaj ji pa manjka?

...meni rdeča neprimerljivo boljša! je pa seveda veliko odvisno tudi od materialov... če so preveč "plastični" bo bedno ne glede na barvo. je pa fajn videt na slikah... taka čista in minimalistična a istočasno zanimiva in vesela notranjost... definitivno pijetnejši prostor za sedet not, kot pa ga lahko najdemo v kakem "etalonskem" germanskem izdelku (ali njegovih "negermanskih derivatih")
sam avto mi je pa sicer fajn, vendar me tu pa tam tudi kaj moti... predvsem mam problem, da mi v totalu zgleda glomazno! spredaj mi zgleda, kot da ma strahovito dolgo havbo, od zadaj pa visoko, kot kak SUV al pa enoprostorc... vrjetno bo v živo zgledal dobro, me pa za razliko od večine na netu bolj moti to, kot pa "prevelike" sprednje luči in ogromen znak.... to me niti najmanj ne moti! še več... mislim celo, da ma avto lep in dobro dizajniran nos!
problem mam pa z ritjo... po prejšnji verziji Honde Civic, mi je rit tega Cliota drugi najbolj "messy" izdelek, kar sem jih videl na produkcijskih avtih... vsega mi je preveč... črnih "kvazi spojlerjev", kromolajšn, buhtlastih bokov, tistega oglatega "ruksaka" od prtlažnika, šipe z n-ovinki in koti, črnih "aerodinamičnih plašnic in še strešni spoiler za na povrh... na tako malem avtu, kot je Clio je za moj okus vsega malo preveč... njegova rit mi na slikah zgleda tako, kot da je kdo na silo "sparu" prejšnjo Fordovo Kugo in aktualno Seatovo Ribizlo.
je pa najbrž res, da v živo vrjetno ne bo zgledalo tako "nastlano"...
v glavnem... cool avtek, dobro opremljen C3 mi še zmeraj zgleda bolj "mladostno" in "veselo", Pug 208 in DS3 bolj "urbano" in "kompaktno", vendar jim, glede na te prezentacijske fotke, ta Clio enakovredno stoji ob boku... in prav lepo dopolnjuje francoski šarm, ki ga v obilju nosijo tudi ostali trije mali francozi! preostanek konkurence segmenta je nenadoma začel puščat še za odtenek bolj podoben feeling staremu prepečencu... vsi, razen Mita... ta mi na žalost še zmeraj zgleda buhtlast, kot da so ga opikale čebele...

edit:
a, ja... "čisti lom" so mi pa tista mikro okna na C-stebričku, za kljuko zadnjih vrat! nemci kej takega ne bi nigdar naredili... ker tega preprosto ne štekajo!
"aber das ist absurd... es gets niht so... zis is stupid... ju kennot look aut of zie car tru them... vaj vud ju nid zie windovs ohne funkzion?!?"