~toMmy~ je napisal/-a:Pogledaš malo teste, gole številke, opremo, motorno paleto, ergonomijo, ... pa vidiš, da pač je boljši in ga z razlogom še vedno uporabljajo kot merilo v razredu. Ne pravim, da gre za neko blazno razliko, ampak trdit, da je sploh ni, je pa malo mimo.
Glede na napisano, a potem tisti, ki ne kupi golfa, kupi slabši avto? Pa reciva znotraj enakega razreda in za podoben denar.
V večini primerov, gledano kot celota, da, če gledamo objektivno in ne kaj se komu zdi. Sicer je pa na internetu več kot dovolj testov in podatkov, da se o tem lahko prepričaš.
tomzzi je napisal/-a:Podpis pod (pred)zadnji post.![]()
Me je @for prehitel.![]()
Se pa absolutno ne strinjam z odebeljenim...Glede na napisano, a potem tisti, ki ne kupi golfa, kupi slabši avto? Pa reciva znotraj enakega razreda in za podoben denar.V večini primerov, gledano kot celota, da, če gledamo objektivno in ne kaj se komu zdi. Sicer je pa na internetu več kot dovolj testov in podatkov, da se o tem lahko prepričaš.
Nimam proti Golfu nič. Kot celota je dober paket. Nikakor pa ne moreš rečt, da je najboljši. Prosim koga, da mi razloži zakaj naj bi bil najboljši "paket".
Resno me zanima. Konkurenca je že tako napredovala, da BISTVENIH razlik NI. Šteje le še osebni okus.
Bat_zajla je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Podpis pod (pred)zadnji post.![]()
Me je @for prehitel.![]()
Se pa absolutno ne strinjam z odebeljenim...Glede na napisano, a potem tisti, ki ne kupi golfa, kupi slabši avto? Pa reciva znotraj enakega razreda in za podoben denar.V večini primerov, gledano kot celota, da, če gledamo objektivno in ne kaj se komu zdi. Sicer je pa na internetu več kot dovolj testov in podatkov, da se o tem lahko prepričaš.
Nimam proti Golfu nič. Kot celota je dober paket. Nikakor pa ne moreš rečt, da je najboljši. Prosim koga, da mi razloži zakaj naj bi bil najboljši "paket".
Resno me zanima. Konkurenca je že tako napredovala, da BISTVENIH razlik NI. Šteje le še osebni okus.
Povej konkurenta, pa ti lahko napišem prednosti pred njim. Fora golfa je ravno v tem, da ni v eni stvari najbolši, ampak je pri vseh stvareh dober ali boljši.
Gosic je napisal/-a:Še dobro da je Kia z GT pro'ceedom kopirala ime Renaulta in ne vem še koga
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov