Gosic je napisal/-a:Zagon+števci so v videotu:
http://www.youtube.com/watch?v=fByz4sQu ... re=related
Gosic je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:
Glede na to, da se avtomatično obnašaš kot ranjena žival, dvomim, da si pravilno razumel mojo izjavo v zvezi s horoskopom!
Ne neJaz sem ga samo napovedal za VW
. Aveš, usluga za uslugo
mirkos je napisal/-a:Meni je samo malo žal, da ni v novega Cee'd-a prišel motor iz Optima (1.7 CRDI, 136KM in 325NM navora). Sicer naj bi ta 1.6 Crdi bil zelo ekonomičen in tudi z 128KM ni podhranjen, ampak "le" 260Nm navora (za primerjavo imajo novi Renaultovi motorji 1.6; v novem scenicu, grand scenicu in meganu; prav tako 130KM diesel, a 320Nm navora)...Kakorkoli, kljub temu že nestrpno pričakujem september ko pride SW...bi najraje kupil 128KM diesla Sportpack TX (z vso opremo + 18")...upam da nebo več kot kakih 23.000€
ejsim je napisal/-a:mirkos je napisal/-a:Meni je samo malo žal, da ni v novega Cee'd-a prišel motor iz Optima (1.7 CRDI, 136KM in 325NM navora). Sicer naj bi ta 1.6 Crdi bil zelo ekonomičen in tudi z 128KM ni podhranjen, ampak "le" 260Nm navora (za primerjavo imajo novi Renaultovi motorji 1.6; v novem scenicu, grand scenicu in meganu; prav tako 130KM diesel, a 320Nm navora)...Kakorkoli, kljub temu že nestrpno pričakujem september ko pride SW...bi najraje kupil 128KM diesla Sportpack TX (z vso opremo + 18")...upam da nebo več kot kakih 23.000€
No ja..23k pa je mal prevecSicer pa vseeno ce vzames dizla s 116 oz po novem 110 KM. Zmogljivosti so enake - pospesek, navor, .., razlika je le v koncni hitrosti..ceprav jaz s 116km dosegam hitrost, ki pise pri 128 KM..tko da..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov