Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če jun 08, 2006 10:19 pm

metallic je napisal/-a:Kolk bo pa stal rabln clio?
PS, da nebi še kakšno o vzdrževanju omenjenih rabljenih avtomobilov ne... ;) Sploh 3200GT...

:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Pe jun 09, 2006 5:43 am

Dodam še skoraj milijonček pa imam bolj hudo zver :twisted: ,kot je npr.tale http://www.autoscout24.de/home/index/de ... rschriftse morda motim
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Pe jun 09, 2006 7:47 am

TOYOTA je napisal/-a:..dejch...zate drek za drugega ne...in če ima sekundo slabše pospeške, ja in? nekomu so všeč pospeški , nekomu končna ( 225 km/h), nekomu lega na cesti....to bo že vsak po svoje vedel kako in kaj..jaz sem napisal kaj bi imel rajši..(pa nisem napisal da je slab avto clio) in to je to, pa če se na glavo postavš ne bo nč drgač...za ta denar je kar velika izbira avtov in to pomeni, da mogoče ni bi vsi kupili rs-ke....

Stari to je splosno znano, da je Corolla TS podpovprečn športn avtomobil, lega ni dobra, bremze so slabe, menjalnik je zalost, pospeški v praksi vec al mn bedni za tok konjev, avto zgleda cist isto kot obicna corolla, tok je tega, da se mi ne da naštevat. Avto je mišljen, da je športn je pa dalec od tega, kot npr Golf IV GTi. Seprav te konkurenci ta avto nima kej iskat.

Ce je pa tebi vsec pa nism reku, da je narobe, ampak kamor se uvrsca je pa dalec najslabsi izbor in .

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe jun 09, 2006 9:47 am

Ravno prebral novico. Na voljo bo Cup izvedenka z 205KM, cena bo 29.000 ojrov. Sprva bo na voljo v Nemčiji, Španiji in nam najbližji Italiji :)
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Pe jun 09, 2006 10:35 am

Pri nas se ga "verjetno"ne bo dalo dobiti,kot nekatere druge ne
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe jun 09, 2006 12:09 pm

killah bee je napisal/-a:Ravno prebral novico. Na voljo bo Cup izvedenka z 205KM, cena bo 29.000 ojrov. Sprva bo na voljo v Nemčiji, Španiji in nam najbližji Italiji :)

se bom mogu v garažo zapret da me nebo kak renault opral :vc :noro :vc :vrum
the brand with the three stripes :)

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Pe jun 09, 2006 12:39 pm

croma_man je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Ravno prebral novico. Na voljo bo Cup izvedenka z 205KM, cena bo 29.000 ojrov. Sprva bo na voljo v Nemčiji, Španiji in nam najbližji Italiji :)

se bom mogu v garažo zapret da me nebo kak renault opral :vc :noro :vc :vrum

če se to zgodi se bi js na tvojem mestu ustrelil...oziroma bi ustrelil lastnika tistega renaulta, da ne bi okol govoru :P :P

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jun 09, 2006 12:58 pm

Colt czt, za razliko v ceni 800.000 pa se cip, zaporo difernciala, sportno podvozje in sportne bremze...

Clio se lahko skrije pol...

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Pe jun 09, 2006 1:03 pm

HajdukS je napisal/-a:Colt czt, za razliko v ceni 800.000 pa se cip, zaporo difernciala, sportno podvozje in sportne bremze...

Clio se lahko skrije pol...
:har :cry :vc :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/

ne provocerej ;) :!: :!:

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jun 09, 2006 1:08 pm

ne razumem... a sm kj narobe napisal? mogoce bi ksne 100.000 vec dal to je res sam clio dejansko nebi mel sans. Je pa res da se 99.9% folku ne da predelovat avto. (men se pac bi...).

Mam izkusnje z cliotom rs in moram rect da me ni cisto nic impresioniral... Problem je predvsem tezek nos in power delivery. Njegova najbolsa sportna lastnost je ta da je relativno poceni in da v tem pogledu tekmuje z manj sportnimi avtomobili

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Pe jun 09, 2006 1:30 pm

HajdukS je napisal/-a:ne razumem... a sm kj narobe napisal? mogoce bi ksne 100.000 vec dal to je res sam clio dejansko nebi mel sans. Je pa res da se 99.9% folku ne da predelovat avto. (men se pac bi...).

Mam izkusnje z cliotom rs in moram rect da me ni cisto nic impresioniral... Problem je predvsem tezek nos in power delivery. Njegova najbolsa sportna lastnost je ta da je relativno poceni in da v tem pogledu tekmuje z manj sportnimi avtomobili

me res zanima kaku bi tale tvoj Colt odrezu ko bi meu za sabo kakih 50.000km, ne mi rečt da bo "tvoj colt" Cliota pustu zadi z nwem kok predelavami. Sicer pa govora je o Cliu RS in ne o "tvojem coltu"
malijaponcisupršportniavti.press ;) :x

zmer me presenečaš s tvojimi primerjavami. Res pa je da ima usak svoj pogeld na svet s takšne ali drugačne perspektive

amen ;) :roll:

lp

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Pe jun 09, 2006 1:38 pm

HajdukS je napisal/-a:ne razumem... a sm kj narobe napisal? mogoce bi ksne 100.000 vec dal to je res sam clio dejansko nebi mel sans. Je pa res da se 99.9% folku ne da predelovat avto. (men se pac bi...).

a si pelou tega mogoče? :shock: nisi,zto stfu in ne pametuj spet ko da maš pamet celga sveta...colt ja,oh ta pa bo...ti si en mali hecko a veš? :lol:
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Pe jun 09, 2006 1:42 pm

Jst bi si pa takoj kupil tega Clia. Za ta denar po mojem mnenju dobiš največ športnosti ( med novimi avtomobili, ker me rabljeni ne zanimajo ). Poleg tega pa ni preveč drag za vzdrževanje. Edini avto, ki bi ga imel raje je Cooper S, ki pa je dražji za 800 tisočakov.
A ima že kdo kake teste Clia? Me res zanima kako se obnese.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jun 09, 2006 1:52 pm

rok46 je napisal/-a:

a si pelou tega mogoče? :shock: nisi,zto stfu in ne pametuj spet ko da maš pamet celga sveta...colt ja,oh ta pa bo...ti si en mali hecko a veš? :lol:

Hmmm obadva sm peljal... cliota celo nekaj par 1000km. Govorim o novem coltu in ne o rabljenem, mojem, z 50.000 al nevem kaksnem ki ste si ga kr malo izmislili... :D

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Pe jun 09, 2006 1:58 pm

HajdukS je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:

Hmmm obadva sm peljal... cliota celo nekaj par 1000km. Govorim o novem coltu in ne o rabljenem, mojem, z 50.000 al nevem kaksnem ki ste si ga kr malo izmislili... :D

kje že? ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe jun 09, 2006 2:43 pm

HajdukS je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:

Jah po parih 1000km prevoženih ne moreš rečt da si se ga tolk navadu, da si sprobal njegove zmogljivosti. Mogoče si občutil ene 60% vsega kar ta avto zmore ;) Lahko rečem, da še jest nisem čist not v pol leta :P

Pol pa če govorimo o čipanju in podobnem, bi lahko enako naredil z Cliom, z tem da pri Cliu nebi bilo podvozja ama ništa spreminjat. Pa bi verjetno še vedno občudoval difuzor od Clia ;)

Po prvih pregledanih testis, se RS odlično obnaša in da od sebe točno to kar voznik pričakuje od avta. Nasmeh na obrazu :D
Slika

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Pe jun 09, 2006 8:29 pm

Avto je zelo zelo lep.Sorodnik ima klasičnge 1.4 in je že tisti bomba :clapclap :clapclap

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe jun 09, 2006 9:14 pm

To je dirkalna varjanta. ;)
Civilna bo najbrž naprodaj po celi evropi, za podobno ceno kot je navadn. ;)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jun 09, 2006 9:50 pm

metallic je napisal/-a:

To je dirkalna varjanta. ;)
Civilna bo najbrž naprodaj po celi evropi, za podobno ceno kot je navadn. ;)

so mogoče kakšne slike od tega cup cliota?

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe jun 09, 2006 10:04 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten