metallic je napisal/-a:Kolk bo pa stal rabln clio?
PS, da nebi še kakšno o vzdrževanju omenjenih rabljenih avtomobilov ne...Sploh 3200GT...

TOYOTA je napisal/-a:..dejch...zate drek za drugega ne...in če ima sekundo slabše pospeške, ja in? nekomu so všeč pospeški , nekomu končna ( 225 km/h), nekomu lega na cesti....to bo že vsak po svoje vedel kako in kaj..jaz sem napisal kaj bi imel rajši..(pa nisem napisal da je slab avto clio) in to je to, pa če se na glavo postavš ne bo nč drgač...za ta denar je kar velika izbira avtov in to pomeni, da mogoče ni bi vsi kupili rs-ke....
croma_man je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Ravno prebral novico. Na voljo bo Cup izvedenka z 205KM, cena bo 29.000 ojrov. Sprva bo na voljo v Nemčiji, Španiji in nam najbližji Italiji
se bom mogu v garažo zapret da me nebo kak renault opral![]()
![]()
![]()
HajdukS je napisal/-a:ne razumem... a sm kj narobe napisal? mogoce bi ksne 100.000 vec dal to je res sam clio dejansko nebi mel sans. Je pa res da se 99.9% folku ne da predelovat avto. (men se pac bi...).
Mam izkusnje z cliotom rs in moram rect da me ni cisto nic impresioniral... Problem je predvsem tezek nos in power delivery. Njegova najbolsa sportna lastnost je ta da je relativno poceni in da v tem pogledu tekmuje z manj sportnimi avtomobili
HajdukS je napisal/-a:ne razumem... a sm kj narobe napisal? mogoce bi ksne 100.000 vec dal to je res sam clio dejansko nebi mel sans. Je pa res da se 99.9% folku ne da predelovat avto. (men se pac bi...).
Mam izkusnje z cliotom rs in moram rect da me ni cisto nic impresioniral... Problem je predvsem tezek nos in power delivery. Njegova najbolsa sportna lastnost je ta da je relativno poceni in da v tem pogledu tekmuje z manj sportnimi avtomobili
rok46 je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:ne razumem... a sm kj narobe napisal? mogoce bi ksne 100.000 vec dal to je res sam clio dejansko nebi mel sans. Je pa res da se 99.9% folku ne da predelovat avto. (men se pac bi...).
a si pelou tega mogoče?nisi,zto stfu in ne pametuj spet ko da maš pamet celga sveta...colt ja,oh ta pa bo...ti si en mali hecko a veš?
HajdukS je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:ne razumem... a sm kj narobe napisal? mogoce bi ksne 100.000 vec dal to je res sam clio dejansko nebi mel sans. Je pa res da se 99.9% folku ne da predelovat avto. (men se pac bi...).
a si pelou tega mogoče?nisi,zto stfu in ne pametuj spet ko da maš pamet celga sveta...colt ja,oh ta pa bo...ti si en mali hecko a veš?
Hmmm obadva sm peljal... cliota celo nekaj par 1000km. Govorim o novem coltu in ne o rabljenem, mojem, z 50.000 al nevem kaksnem ki ste si ga kr malo izmislili...
HajdukS je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:ne razumem... a sm kj narobe napisal? mogoce bi ksne 100.000 vec dal to je res sam clio dejansko nebi mel sans. Je pa res da se 99.9% folku ne da predelovat avto. (men se pac bi...).
Hmmm obadva sm peljal... cliota celo nekaj par 1000km. Govorim o novem coltu in ne o rabljenem, mojem, z 50.000 al nevem kaksnem ki ste si ga kr malo izmislili...
metallic je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Ravno prebral novico. Na voljo bo Cup izvedenka z 205KM, cena bo 29.000 ojrov. Sprva bo na voljo v Nemčiji, Španiji in nam najbližji Italiji
To je dirkalna varjanta.![]()
Civilna bo najbrž naprodaj po celi evropi, za podobno ceno kot je navadn.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov